Fratele celei mai sexy ministrese din Guvern, denunțat de bucătăresele ministerului în ”Dosarul Papanașul”!

Publicat: 06/08/2018 | 23:50

Daniel Bran, fratele mai mare al Ioanei Bran, ministrul Tineretului și Sportului, a oferit un „spectacol” de zile mari într-un hotel de pe litoral. Totul a plecat de la o… porție de papanași, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detaliile poveștii, în exclusivitate! (Reduceri mari la jocuri PC

Pe Daniel Bran nu l-a făcut celebru sora lui mai mică, Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului. Tânărul a fost adus în lumina reflectoarelor de rolul de intermediar pe care l-ar fi jucat în cazul unei mite-record de un milion de euro!  (Oferta speciala playstation

După o perioadă scurtă petrecută în arest preventiv, Daniel și-a văzut însă de treabă cu afacerile familiei, o distilerie care produce palincă și rachiu, dar și mixuri de cocktailuri.

Alături de sora lui, Daniel Bran a ajuns vara aceasta la festivalul Neversea, eveniment unde au deținut un bar cu produsele lor. Cei doi frați au muncit cot la cot pe plajă, dar s-au și distrat pe muzică bună.(VEZI ȘI: MINISTRUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI, ALUNGAT DE LA ARENELE BNR)

Și unde putea să-și ia ministrul Sportului cazare dacă nu la Hotel… Sport din Constanța. Evident că și fratele demnitarului s-a bucurat de acest privilegiu, ba chiar ar fi ”abuzat” un pic de el, după cum susțin sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Mai precis, într-una dintre nopți, când s-au întors la hotel, pofticiosul Daniel ar fi cerut papanași! Ghinion! Bucătăria era închisă de ceva vreme, dar el a insistat cu tărie. Sursele noastre spun că ar fi început chiar o discuție amplă în contradictoriu cu angajații hotelului. Daniel Bran nu ar fi acceptat cu una cu două că este imposibil, la acea oră, să primească o porție de papanași.

(CITEȘTE ȘI: ”PRINŢIŞORUL PĂLINCII” E JUCĂTOR-CALIFICAT. A ARS-O PE VODCĂ & VIN PÂNĂ LA 4 DIMINEAŢA! )

Evident că, până la urmă, rațiunea a avut câștig de cauză, iar „Dosarul Papanașul” a trebuit să aștepte până a doua zi pentru a fi „rezolvat”.

Daniel Bran, probleme cu legea

Daniel Bran, fost consilier la Ministerul Agriculturii și membru al Partidului Conservator, ar fi intermediat o mită de un milion de euro, dar ar fi colaborat ulterior cu DNA. Mai exact, ar fi scris un denunț și i-ar fi dus pe anchetatori în parcarea unui mall, unde s-a dat geanta cu milionul de euro, spunându-le ce să caute pe camerele de supraveghere.

Mai mult, Bran s-ar fi oferit să facă rost de alte imagini dintr-un restaurant unde a fost cu alți inculpați din dosar. Discuția dintre Bran și cei de la DNA de la momentul reconstituirii a fost înregistrată și este probă importantă la dosar. Drept răsplată pentru colaborare, Bran a primit o pedeapsă ușoară cu suspendare pentru trafic de influență și spălare de bani, acesta mai având o condamnare pentru trafic de influență.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)