VIDEO EXCLUSIV. Fratele celei mai sexoase membre a Guvernului are combinaţia lui letală. ”Prinţişorul pălincii” e jucător-calificat. A ars-o pe vodcă & vin până la 4 dimineaţa!

Publicat: 06/02/2018 | 00:00

Daniel Bran, fratele celei mai sexoase membre a Guvernului, are combinaţia lui letală. Aflat la LOFT, ”Prinţişorul pălincii” a demonstrat că este jucător-calificat. A ars-o pe vodcă şi vin până la 4 dimineaţa şi a părăsit localul fără nicio problemă cu echilibrul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (VEZI AICI: Avem imagini exclusive cu răfuiala din faţă de la LOFT! Iubitul prezentatoarei TV & fosta lui logodnică au ”reglat-o” printre taxiuri: ”Nu mai ţipa la mine!!!”)

 

La finalul lunii ianuarie, Ioana Bran a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare pentru ocuparea funcţiei de ministru al Tineretului şi Sportului. Tânăra este fiica unui milionar din Satu Mare, care se ocupă cu producerea şi comercializarea de palincă. Sexoasa politiciană mai are un frate, Daniel, fost consilier al lui Daniel Constantin, pe când acesta a fost ministru al Agriculturii.

Fratele Ioanei a demonstrat, cu vârf şi îndesat, în weekend-ul trecut, că îi place viaţa. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Daniel Bran la LOFT, în compania iubitei şi a prietenilor. În local, tânărul a arătat o formă de invidiat. Nu s-a sfiit să consume alcool şi a demonstrat că este calificat. Masa sa a fost ticsită cu vodcă şi vin, iar fratele sexy-ministresei a golit pahar după pahar.

Ocazional, Daniel şi-a răsfăţat iubita, o frumoasă brunetă, cu câte un sărut pasional. În rest, tânărul a făcut un adevărat show la LOFT. S-a întreţinut cu amicii săi şi a fost sufletul petrecerii. Cheflul s-a spart sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 4. Când fratele Ioanei Bran, puţin euforic, s-a retras spre casă pentru binemeritata odihnă. (CITEŞTE ŞI: S-au despărţit în vară, dar el mai încearcă. ”Prinţul” Cristea şi-a luat flit în LOFT de la ”Regina sprâncenelor”)

În concluzie, Daniel a demonstrat că ştie să se distreze. Şi că are o rezistenţă ieşită din comun când vine vorba de consumul de alcool. Însă acest lucru nu trebuie să ne mire dacă ţinem cont că este născut în Satu Mare, o zonă unde palinca este la putere.

Fratele Ioanei Bran, condamnat la închisoare

Daniel Bran a fost reţinut în 2013 de DNA pentru o mită în valoare de 400.000 euro, primită de la un denunţător pe care l-ar fi convins că are influenţă asupra unui magistrat din cadrul DNA Oradea, pentru a-l determina pe acesta să dispună o soluţie favorabilă într-o cauză penală, respectiv scoaterea de sub urmărire penală a denunţătorului. În 2015, fratele Ioanei Bran a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, la doi ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Ioana Bran este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universitătii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi deţine şi un masterat în audit şi expertiză contabilă. A intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier judeţean pe listele USL Satu Mare. De asemenea, Ioana Bran deţine funcţia de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD. (NU RATA: O milionară sexy, favorită pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, după ce Marius Dunca a demisionat. Cine este bruneta de 31 de ani)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...