S-au despărţit în vară, dar el mai încearcă. ”Prinţul” Cristea şi-a luat flit în LOFT de la ”Regina sprâncenelor”

Publicat: 16/01/2018 | 00:00

Au pus capăt relaţiei în vară, dar Adrian Cristea nu se poate obişnui cu gândul despărţirii de Maria Păuna. Aflat la LOFT, “Prinţul” a reperat-o pe ”Regina sprâncenelor”, a încercat să poarte o discuţie cu ea, însă ex-fotbalistul şi-a luat flit din partea fostei partenere. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: Adrian Cristea iubeşte din nou! Primele imagini cu bruneta care i-a furat inima)

Anul trecut, Adrian Cristea şi Maria Păuna au pus punct poveştii de iubire, iar cel poreclit “Prinţul” şi-a reluat viaţa de burlac. Şi, în căutarea unei noi cuceriri, a luat cu asalt cluburile din Capitală. Îmbrăcat la patru ace, fostul fotbalist a ales să se relaxeze, weekend-ul trecut, la LOFT. S-a aşezat, cuminte, într-un colţ şi a aşteptat o posibilă “pradă”. (NU RATA: Detalii exclusive. Cu ea a înlocuit-o fotbalistul pe „Regina sprâncenelor”! Am aflat totul despre iubita „Prinţului”: „L-a închiriat, şi-a făcut poftele cu el…”)

În câteva clipe, Adrian Cristea a intrat în alertă. Pentru că în local se afla şi Maria Păuna. Nimeni alta decât fosta sa iubită. “Prinţul” a tras, adânc, aer în piept şi a trecut la atac, ferm convins că este momentul potrivit pentru a reaprinde flacăra pasiunii. A decis să mai tragă un ultim “cartuş”. S-a dus lângă “Regina sprâncenelor” şi a încercat să poarte o discuţie cu cea care i-a fost parteneră timp de câteva luni. (CITEŞTE ŞI: ‘’Prinţul” e hotărât! I-am filmat ţinându-se de mână în parc!)

Fostul fotbalist a rămas, însă, cu buza umflată. Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Maria Păuna nu l-a băgat deloc în seamă pe Adrian Cristea. L-a ignorat total. Mai pe româneşte, i-a dat cu flit! Degeaba a încercat “Prinţul” să-i facă ochi dulci. “Regina sprâncenelor” şi-a văzut de distracţie şi l-a ignorat total pe ex-internaţionalul român.

Motivul despărţirii este incredibil!

Refuzat, Adrian Cristea s-a retras, împăcat cu gândul că între el şi Maria Păuna nu va mai exista, probabil, nici măcar o relaţie de prietenie. Deşi, anul trecut, în vară, când formau un cuplu, cei doi vorbeau chiar de căsătorie. S-au despărţit, însă, fulgerător şi fiecare a luat-o pe drumul lui.

La finalul lunii iunie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluia motivul pentru care ”Regina Sprâncenelor” i-a pus bagajele la uşă celui poreclit “Prinţul”! Relaţia ar fi luat-o razna după ce Adrian Cristea ar fi ”spart” 120 de mii de euro şi ar fi rămas lefter, iar cămătarii i-ar fi luat până şi maşina. A fost momentul în care Maria Păuna ar fi realizat că nu-şi poate clădi un viitor alături de fostul “tricolor”. (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...