Veste foarte bună primită în arestul IPJ Vâlcea de către "Loverboy-ul cu Ferrari", Iulian Dîrnea, aflat după gratii într-un dosar de prostituţie! El va fi eliberat, Tribunalul Argeş luând decizia de a-i înlocui măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Aceeaşi hotărâre a fost luată şi în cazul interlopului "Vader", care conducea gruparea de prostituate de lux, şi în cel al nepotului lui Vader, Marius Daniel Alexandru. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Fostului iubit al Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile i s-a înfundat. Loverboy-ul cu Ferrari s-a întovărăşit în arest cu nepotul lui Vader!)

"Admite cererile formulate de inculpaţii Dănilă Roberto-Marian, Dîrnea Iulian, Ivan Adrian-Gigi, Alexandru Marius-Ion, Alexandru Marius-Daniel, Popescu-Dumitru Alexandru, Cazacu Geovanni Adelin, Tudorache Marian, Ursu Flavius-Octavian, Bloju Alexandru-Florentin, Scarlat Ionuţ-Răzvan (...) Gheorghe Daniel, Tismănaru Marius-Claudiu şi sesizarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti. În baza articolului 242 alineatul 2 din Codul de procedură penală, înlocuieşte măsura arestului preventiv dispusă faţă de inculpaţii Dănilă Roberto-Marian, Dîrnea Iulian, Ivan Adrian-Gigi, Alexandru Marius-Ion, Alexandru Marius-Daniel, Popescu-Dumitru Alexandru, Cazacu Geovanni Adelin, Tudorache Marian, Ursu Flavius-Octavian, Bloju Alexandru-Florentin, Scarlat Ionuţ-Răzvan, (...), Tismănaru Marius-Claudiu, cu măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri", se arată în decizia instanţei. Sentinţa nu este, însă, definitivă, existând posibilitatea ca ea să fie contestată.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluia, în exclusivitate, că Iulian Dîrnea, "Loverboy-ul cu Ferrari", şi nepotul temutului Vader, Marius Daniel Alexandru, s-au împrietenit după gratii. Cei doi au fost plasaţi în arest preventiv la IPJ Vîlcea, spre deosebire de alţi inculpaţi din dosar, printre care şi "Vader", care a fost plasat în arestul preventiv al IPJ Argeş. (CITEŞTE ŞI: Avem detalii din cel mai nou dosar de prostituţie care dinamitează showbizul: Loverboy-ul cu Ferrari a ”împachetat-o” pe… concubina unui super-atacant de la ”naţionala” lui Daum!)

Marius Ion Alexandru, zis "Vader" sau "Naşul", conducea reţeaua de prostituate de lux din care mai făceau parte, printre alţii, atât nepotul său, cât şi "Loverboy-ul cu Ferrari". Iulian Dîrnea, un fost fotbalist, care a evoluat la echipe ca Fulgerul Lereşti sau Naomi Câmpulung, a cunoscut succesul nu pe terenul de joc, ci... pe cel al dragostei. Mai precis, le făcea pe femei să se îndrăgostească de el, apoi le "împacheta" în folosul lui.

Potrivit unor surse de maximă încredere, concubina fostului fotbalist era o adevărată mină de aur pentru Dîrnea. "Au făcut mulţi bani amândoi, de fapt mai mult ea... Iulian a produs în acea perioadă sute, chiar sute, fără exagerare, de mii de euro. I-a mers brici!", spuneau sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Dîrnea a devenit cunoscut în paginile tabloidelor graţie relaţiilor de dragoste cu fostele asistente TV Roxana Vancea, Mădălina Pamfile sau Florentina Raiciu. El a mai fost fotografiat, de-a lungul anilor, şi în anturajul Andreei Tonciu, Andei Adam, Dianei Gureşoaie, dar şi al altor fete de oraş. O vreme, o frumoasă ieşeancă, aşa-zisă sosie a Biancăi Drăguşanu, i-a fost şi ea iubită.

Reţeaua de prostituţie a lui Vader ar fi produs un prejudiciu de peste cinci milioane de euro

Potrivit anchetatorilor, membrii reţelei, ce număra peste 30 de persoane, ar fi produs un prejudiciu de peste cinci milioane de euro. Şeful grupării, Vader, trăia pe picior mare, mergând în vacanţe de super-lux, acolo unde petrecea cu şampanii şi vinuri de fiţe şi fuma trabucuri, ca un veritabil milionar. Şi chiar milionar era! Nici "Loverboy-ul" Iulian Dîrnea nu o ducea deloc rău, conducând mai multe maşini de lux, printre care Ferrari, BMW X5, Mercedes CL sau Audi. (CITEŞTE ŞI: Destin ca-n filme pentru românca de care s-a îndrăgostit un milionar elveţian! ”Sclava sexuală” s-a căsătorit cu salvatorul ei!)

Parfumat şi îmbrăcat "corect", cu haine de firmă, lui Iulian Dîrnea nu i-a fost deloc greu să cucerească numeroase fete, ce i-au întreţinut un standard de viaţă foarte ridicat. Experimentat, el ajunsese să iniţieze alţi membri ai grupării în tehnica "Loverboy". "Ai grijă cu diva, să schimbi maşina la sfârşitul lunii, fă să-ţi fie bine că e perversă. Te iubesc. Fără milă. Fără dragoste!" îi scria fostul fotbalist Dîrnea prietenului său Giani Pîrvu, începător în arta seducţiei.

Şeful reţelei de prostituate de lux, Vader, este un apropiat al celebrilor manelişti Adrian Minune şi Florin Salam, în compania cărora s-a pozat în mai multe rânduri. (I.D.)

Citeste despre:loverboy-ul cu ferrari, veste buna primita in arest de loverboy-ul cu ferrari, loverboy-ul cu ferrari iese din arest


Share On Facebook