Avem detalii din cel mai nou dosar de prostituţie care dinamitează showbizul: Loverboy-ul cu Ferrari a ”împachetat-o” pe… concubina unui super-atacant de la ”naţionala” lui Daum!

Publicat: 13/07/2017 | 00:00

Showbiz-ul e o bombă cu ceas! La 24 de ore după ce CANCAN.ro a dezvăluit AICI că un nou-mega dosar de prostituţie vizează ”nume sonore” din cercurile mondene, apar acum noi elemente. Spuneam ieri că donjuanul Iulian Dîrnea, un fost fotbalist, proprietar de Ferrari, a fost deja audiat de DIICOT în acest caz. Dîrnea a devenit cunoscut în paginile tabloidelor graţie relaţiilor de dragoste cu fostele asistente TV Roxana Vancea, Mădălina Pamfile sau Florentina Raiciu. Povestea lui este însă mult mai savuroasă decât atât! (CITEŞTE ŞI: Celebrul SANCHI, umilit de “bodyguardul lui Dumnezeu” din cauza concubinei lui CLĂMPARU. “Te calc pe cap! Te pun în genunchi şi îţi trag la @#$!”)

Cu câţiva ani în urmă, piteşteanul suspectat acum că ar fi practicat metoda ”Loverboy” (tipul de bărbat care face o femeie să se îndrăgostească de el, apoi o ”împachetează” în folosul lui) era considerat unul dintre craii României. Ajutat de prietenia cu Ionuţ Luţu, ”cancelarul” lui Gigi Becali, şi-a făcut intrarea în lumea bună. Se recomanda fotbalist (deşi cariera lui s-a intersectat cu echipe ca Fulgerul Lereşti sau Naomi Câmpulung!) şi ieşea în evidenţă cu maşini de lux… Ferrari, X5, Mercedes CL sau Audi. Plus că era genul de păpuşel, parfumat, îmbrăcat corect, de firmă şi practicant de cluburi de noapte. Astfel nici nu i-a fost greu să înşire în dormitor o pleiadă ”selectă” de fete de oraş, printre care sus-amintitele (foste) asistente TV. Şi n-au fost singurele.

Anda Adam, Mădălina Pamfile, Roxana Vancea şi Florentina Raiciu s-au aflat pe ”lista” lui Iulian Dîrnea, printre multe alte domnişoare cunoscute
Anda Adam, Mădălina Pamfile, Roxana Vancea şi Florentina Raiciu s-au aflat pe ”lista” lui Iulian Dîrnea, printre multe alte domnişoare cunoscute

Dîrnea a mai fost fotografiat, de-a lungul anilor, şi în anturajul Andreei Tonciu, Andei Adam, Dianei Gureşoaie, dar şi al altor fete de oraş. O vreme, o frumoasă ieşeancă, aşa-zisă sosie a Biancăi Drăguşanu, i-a fost şi ea iubită. Despre aceasta, alte domnişoare povestesc că i-ar fi fost ”asociată” la Dubai donjuanului cu Ferrari… Ce afaceri învârteau, ei ştiu! Aceleaşi surse susţin azi că nu doar aceasta i-ar fi fost parteneră intimă, dar şi de afaceri lui Dîrnea, ci şi… consoarta unui super-atacant de la naţionala lui Daum! Fotbalistul, trecut pe la Steaua, joacă în prezent în Turcia. (VEZI ŞI: În ce familie a intrat viitorul star al ”naţionalei”! ”Socrul” fotbalistului e mogul de presă, acuzat de combinaţii grele)

Iulian Dîrnea a fost audiat deocamdată ca martor în dosarul de proxenetism
Iulian Dîrnea a fost audiat deocamdată ca martor în dosarul de proxenetism

Pe vremuri, concubina actuală a ”tricolorului” era o mină de aur pentru Dîrnea. ”Au făcut mulţi bani amândoi, de fapt mai mult ea… Iulian a produs în acea perioadă sute, chiar sute fără exagerare, de mii de euro. I-a mers brici!”, afirmă sursele noastre. Departamentul de Anchete Speciale al site-ul nr. 1 din România a descoperit, aşadar, că piteşteanul s-a umplut de bani: pe lângă maşinile cu care epatează, doar în Piteşti deţine două case; în total şapte proprietăţi! Cum a câştigat banii, probabil că vom afla la finalul anchetei DIICOT. Până atunci, cine are mai multe detalii despre acest subiect, ca şi despre relaţia lui Dîrnea cu o anume judecătoare, ne poate scrie pe pont@cancan.ro, iar noi vom reveni!

ADRIAN NICOLAE
 

Citește și...