O puștoaică l-a „atacat” pe fostul FCSB-ist în benzinărie, iar noi avem filmările!

Publicat: 05/10/2019 | 22:56

Cinci ani a ”ghidonat” balonul la Steaua (acum FCSB) Nana Falemi, un mijlocaș apreciat de patron, antrenori, dar și de fani. De o sinceritate dezarmantă, jucătorul a spus mereu lucrurilor pe nume, atunci când el și echipa o mai ”comiteau”. Timpul s-a scurs, ușor, Falemi are 45 de ani, iar fotbalul este acum doar un hobby pentru el. Zilele trecute,CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe carismaticul ex-stelist într-o benzinărie, unde a fost ”atacat” de o puștoaică. Iar reacția lui a făcut toți banii…

Avem imagini în exclusivitate cu Nana Falemi, fostul mijlocaș al echipei lui Gigi Becali, într-o benzinărie din Capitală, unde lucrurile au luat-o ”razna”. Totul a pornit de la o puștoaică înnebunită după fotbal! Târziu, înspre miezul nopții, un Volkswagen nu de ultimă fiță a tras în parcare. Din ea coboară doi tipi, Falemi și un prieten al lui. Nu fac plinul, ci se retrag la o măsuță în benzinărie. (CITEȘTE ȘI: EX-PATRONUL MILIONAR AL FCSB-ULUI A RUPT-O DEFINITIV CU SOȚIA)

Își iau ceva de băut și stau la taclale. Câțiva metri mai încolo, la o masă, pe terasă, însă, un grup de tineri. Între care două puștoaice. Una dintre ele îl zărește pe Falemi și le spune și amicilor. Pare-se că este o microbistă autentică, pentru că nu ai cum, altfel, să-l știi pe Nana Falemi, retras de ceva timp din activitate. Prietenul fostului fotbalist îi face cu mâna, dar puștoaica nu reacționează. Doar zâmbește și fuge repejor la masa ei. (VEZI AICI: FOTBALISTUL EURO-FANTASTIC AL LUI GIGI BECALI A COMBINAT-O PE ”PRINȚESICA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA!)

Puștoaica vorbește cu Nana Falemi, dar și cu prietenul acestuia

Puștoaica și-a făcut curaj și a venit la masa lui Falemi

Timp în care Falemi și amicul își continuă, sorbind din pahare, conversația. Grupul de afară se ridică de la masă și pleacă. Mașina e parcată chiar în văzul celor doi. Un geam îi desparte. Atunci, Nana Falemi, care era cu fața, intră în acțiune. Așa cum o făcea la mijlocul terenului, pe când purta tricoul roș-albastru. Se ridică și le face semn fetelor. Le arată ceasul, chipurile, e prea devreme pentru a pleca acasă. Fetele zâmbesc și urcă în mașină. Falemi forțează o glumă: își împreunează palmele și pune capul pe ele. ”Vă duceți la somn?”, este mesajul. (NU RATA: GOLGHETERUL FCSB-ULUI S-A ”ANESTEZIAT” CU AZOT ÎN CLUB)

Rezultatul, imediat! Puștoaica în negru coboară din mașină, intră în benzinărie și se duce glonț către masa celor doi. Acolo, cu zâmbetul pe buze, le spune ceva. Vorbește cu Nana, acesta râde larg. Stabilesc ceva, fata e emoționată, se vede pe ea, dar se descurcă de minune. Apoi, puștoaica se retrage în fugă, bucuroasă că a avut curajul să-și abordeze idolul. Nana Falemi și prietenul lui mai zăbovesc și ei la masă câteva minute, după care „ședința” se încheie. (CITEȘTE ȘI: Nana Falemi vrea să readucă „fotbalul total” în România. Fostul mijlocaș al FCSB și-a deschis o academie și pregătește viitoarele generații)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)