Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu azilul de bătrâni! Judecătorii au obligat-o să…

Autor:
Publicat: 13/11/2019 | 23:39

Deși spunea, la un moment dat, că banii nu sunt o problemă pentru ea, iar afacerile pe care le administrează au un profit de sute de mii euro, Oana Zăvoranu este acuzată de un lucru revoltător. În urmă cu ceva timp, vă prezentam, în premieră, AICI, faptul că vedeta și-ar fi abandonat bunica în azil. Pe motiv că nu ar mai fi plătit taxa lunară, fosta soție a lui Pepe a fost dată în judecată de respectivul cămin de bătrâni. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, decizia de ultimă oră a instanței.(CITEȘTE ȘI: CE NEGOCIERI A PURTAT OANA ZĂVORANU CU „MAMA TELENOVELELOR”. A IMPUS ECHIPEI DE LA ANTENĂ SĂ…)

După ce a reușit să vândă vila Mărioarei de la Afumați, în care încă locuia bătrâna Eufemia, Oana Zăvoranu și-a trimis bunica la un azil de bătrâni, ce-i drept unul privat, în Buftea, unde taxa lunară a ajuns, la un moment dat, la 2.500 lei. Ulterior vedeta nu ar mai fi plătit costurile căminului. Drept urmare, a fost dată în judecată pentru recuperarea datoriei și i-a fost făcută o sesizare și la autoritatea tutelară. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Buftea.(NU RATA: BOGĂTAȘUL CU BUGATTI CHIRON DE 4 MIL. € A ÎMPĂCAT-O PE IUBITA OFICIALĂ CU O ”DUZINĂ” DE DOM PERIGNON LA NUBA)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de procesul în care este implicată Oana Zăvoranu.(NU RATA: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, ÎN SUPER-TANDREȚURI CU “COLEGA” DE SALĂ)

Decizia magistraților!

Cu toate că în primă instanță decizia a fost dată în favoarea Oanei Zăvoranu, după depunerea apelului, se pare că judecătorii și-au schimbat sentința, iar vedeta este acum bună de plată. Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Tribunalul Ilfov au luat o decizie în favoarea casei de bătrâni. Potrivit sentinței, Oana Zăvoranu este obligată să plătească azilului de bătrâni suma de 15.000 lei, dar și suma de 3.067,5 lei ce reprezintă cheltuieli de judecată.(NU RATA: EX-LOGODNICUL LUI BRIGITTE S-A COMBINAT CU O TATUATĂ PROBLEMATICĂ! FOSTUL IUBIT AL SEXOASEI LE-A TRIMIS ”VORBĂ” DIN PENITENCIAR…)

”Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei sume de 15.ooo lei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 3067,5 lei cheltuieli de judecată, din care 1785 lei reprezintă onorariu avocațial și 1282,5 lei reprezintă taxă judiciară de timbru fond și apel. Cu recurs în termen de 30 de zile de la pronunțare, cererea urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților.

Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu azilul de bătrâni!

O altă nepoată a bătrânei a vrut să aibă grijă de ea

După moartea Mărioarei, Fima Zavoranu era speriată de ce i s-ar putea întâmpla. Apartamentul i-l lăsase printr-un contract Mărioarei. Odată cu moștenirea primită, pe lângă Agricomex, vila de la Afumați și alte bunuri, Oana a primit-o în succesiune și pe bunica ei cu tot cu apartament.(NU RATA: O PUȘTOAICĂ L-A ÎNNEBUNIT PE MOȘTENITORUL BOGĂTAȘULUI IRAKIAN! PRIMA ”NOTĂ DE PLATĂ”: O VACANȚĂ ÎN DUBAI!)

Zăvo a plătit una dintre menajere câteva luni ca să-i îngrijească bunica în vila de la Afumați. Odată cu înstrăinarea casei, bătrâna de peste 90 de ani n-a fost trimisă înapoi, în apartamentul ei, ci în căminul de bătrâni unde pare să aibă îngrijiri adecvate, însă nu și intimitate. Deși o altă nepoată de-a bătrânei, doamnă Eta, s-a oferit s-o îngrijească pe Fima, acesteia i s-au interzis vizitele la Afumați. Cel mai probabil de teamă că nu cumva apartamentul bătrânei să ajungă într-un final la Eta.

„Îți spun sincer, mi-e dor de casă, mi-e dor de cuibul meu. Sunt în familie, mă bate Dumnezeu să spun că rabd de foame, dar sufletește sufăr! Nu mai sunt în căsuța mea…” a povestit Fima pentru Cancan TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)