O puștoaică l-a înnebunit pe moștenitorul bogătașului irakian! Prima ”notă de plată”: o vacanță în Dubai!

Publicat: 12/11/2019 | 23:03

Lumea îi este la picioare! Și nu are decât 23 de ani! Ahmed Khaled Alsamarra’I, fiul miliardarului irakian Tomah Khaled Alsamarra’I, patronul magazinelor SIR, are parte de o viață ca-n basme. Mașini în valoare de un million de euro, fete frumoase care ar fi la cheremul lui doar dintr-o pocnitură de degete… La loto e așa: numai șase-s norocoase. În cazul tânărului, numai una-i norocoasă: blonda! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile, în exclusivitate, cu fata care l-a dat pe spate pe moștenitorul bogătașului irakian.

Ahmed Khaled Alsamarra’I a intrat și el în lumea mondenă odată ce tatăl lui, cunoscutul miliardar patron al magazinelor SIR, din care face parte cunoscutul complex comercial din zona Lujerului, și al hotelurilor cu același nume, s-a instalat între greii afaceriștilor din București. Și, dacă tot ai tată bogat, de ce să nu profiți de oportunitate, mai ales că tineretea chiar ți-o cere. Ahmed a impresionat, astfel, prin opulență, dar și prin bunele maniere, atunci când lângă el s-au aflat domnișoare cu ”talie”. Doar că… (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CONCURENTĂ DE LA ”MASTERCHEF” E ȘANTAJATĂ DE FOSTUL IUBIT CU UN VIDEO +18: ”I-A CERUT BANI CA SĂ NU DIFUZEZE FILMĂRILE!”)

Ahmed, fiul miliardarului irakian, și-a impresionat iubita cu o excursie de vis în Dubai

”Prințișorul SIR”, așa cum este alintat în lumea mondenă, s-a îndrăgostit. O blondă, frumoasă foc, e drept, i-a cam furat inimioara tinerică. Iar puștiulică fiu de miliardar s-a comportat ca atare, prins în mrejele dragostei. Primul pas: vacanță de vis în Dubai! Acolo unde, e lesne de înțeles, cei doi și-au făcut de cap.  De altfel, tânărul irakian a și postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de vis, pe skyjet, alături de bloda lui, și în multe alte locuri, cafenea, club… (VEZI ȘI: UN ROMÂN DIN NEGREȘTI-OAȘ A FOST UCIS DE POLIȚIȘTII INDONEZIENI! VERSIUNEA OFICIALĂ: ”S-A OPUS ARESTĂRII!” PRIETENUL VICTIMEI: ”E O MINCIUNĂ! L-AU ÎMPUȘCAT CA PE UN CÂINE!”)

Ahmed, ravagii în București cu mașinile tatălui miliardar

Khaled Alsamarra’i Jr. răvășește Bucureștiul cu mașini de aproape un milion de euro, dintre care se evidențiază, de la distanță, un Porsche Panamera S estimat la circa 250.000 de euro, un Porsche Cayenne S de 100.000 de euro, un Mercedes Maybach de 150.000 de euro, un Mercedes G AMG 63 V 8 de 150.000 de euro, precum și unele un pic mai „ieftine”, un Audi A4, de circa 50.000 de euro și un BMW Seria 5 de circa 75.000 de euro.

Ahmed s-a îndrăgostit lulea de o blondă

Mașinile sunt ale familiei, dar Ahmed Khaled Alsamarra’i le conduce atunci când vrea. Fiul cel mare al „Șeicului” de origine irakiană a fost deja introdus în afaceri de tatăl său, el fiind acum vicepreședinte al hotelurilor SIR, pe care părintele său le deține. (VEZI ȘI: FOSTA IUBITĂ A ”REGELUI YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA S-A ”ANGAJAT” CA ACTRIȚĂ ÎN FILME XXX. ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020