Bossul USR Dan Barna a petrecut pe codul vechi, la Nostalgia, până la 3 dimineața!

Publicat: 20/11/2019 | 01:09

Cu toate că a ieșit din „joc” după primul tur, Dan Barna merge mai departe, cu zâmbetul pe buze. Bossul USR a petrecut „pe codul vechi”, la Nostalgia, până la 3 dimineața. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu fostul candidat la Președinția României. (CITEȘTE ȘI: SE ANUNȚĂ CEA MAI FASTUOASĂ NUNTĂ DIN ROMÂNIA. ”JUNIORUL” LUI GABI OPREA SE ÎNSOARĂ CU FIICA UNUI MOȘIER PUTRED DE BOGAT!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor filmări unice, care-l au în prim-plan pe candidatul clasat pe locul al treilea în primul tur al competiției pentru funcția supremă în stat. (NU RATA: DAN BARNA & SOȚIA AU VÂNAT CHILIPIRURI ÎNTR-UN MAGAZIN DE CARTIER + DOAMNA A CERUT DISCOUNT LA FARMACIE!)

Selfie-uri și dansuri însuflețite

Din câte se pare, chiar dacă a ieșit din ”joc” după primul tur, lui Dan Barna îi merge bine. Weekendul trecut, bossul de la USR a ales să se distreze alături de câțiva prieteni la un party ”pe vechi”, organizat în unul dintre cele mai mari centre expoziționale din Capitală, Romexpo. Într-o formă de invidiat, Dan Barna s-a distrat și a dansat frenetic pe melodiile retro de la Nostalgia.

Cum este un personaj politic extrem de cunoscut, președintele USR nu a ratat ocazia de a face câteva selfie-uri cu admiratorii săi. Politicianul s-a lăsat fotografiat și a zâmbit tuturor celor care i-au solicitat o poză. Din câte se pare, buna dispoziție și distracția au fost cuvintele de ordine după care s-a ghidat bossul de la USR. Dan Barna și prietenii care îl însoțeau au petrecut până după ora 3 dimineața.

De remarcat este faptul că fostul candidat la Președinția României s-a distrat pe cinste și a dansat foarte vioi pe melodia celor de la ”Simplu” – ”Oficial îmi merge bine”. (VEZI ȘI: ”REGELE” ȘI-A SCOS ”REGINA” ÎN ORAȘ CU ROLLS-ROYCE-UL DE 200.000 €!)

Dan Barna s-a distrat la Nostalgia

Ce avere are Dan Barna

Potrivit ultimei sale declarații de avere, Dan Barna are un teren de 1.200 de metri pătrați în comuna Rășinari, județul Sibiu, pe care l-a primit moștenire. De asemenea, are trei apartamente, unul în București, de 97 de metri pătrați, cumpărat în 2007, și două în Sibiu.

Dan Barna are și o sumă destul de importantă de bani strânși deoparte: 85.000 de lei și 32.000 euro în conturi bancare, plus un depozit bancar de 422.000 de lei. Totodată, șeful USR are puși deoparte peste 200.000 de lei în fonduri de investiții sau pensii private. El mai are acțiuni în mai multe firme, în valoare de 55.000 de lei. (NU RATA: ULTIMUL ”GINERE” AL LUI TRAIAN BĂSESCU ARE PROGRAM DE ”REINTEGRARE SOCIALĂ” LA NUBA DUPĂ DESPĂRȚIREA DE EBA!)

Căsătorit din 2007

Dan Barna este născut pe 10 iulie 1975 la Sibiu. Într-un interviu, a spus că, în timp ce el era la facultate, fratele şi sora lui, mai mici, îl vedeau pe tatăl lor doar în vacanţe, întrucât acesta era plecat la muncă în Italia pentru a-i întreţine. Olguța Dana Totolici este soția lui Dan Barna din anul 2007. Cei doi nu au deocamdată copii și asta pentru că, spun ei, au avut multe proiecte profesionale.(NU RATA: ”PRINȚESA MANELELOR” A DANSAT FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ÎN BOA)

Nu s-a întâmplat până acum, amândoi am fost ocupați cu proiectele profesionale. Îmi doresc copii la un moment dat, când viața va fi mai liniștită. Lucrurile astea nu pot fi forțate“, a declarat, într-un interviu, soția lui Dan Barna.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...