”Prințesa manelelor” a dansat FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ în BOA! Atenție, video +18

Autor: I.D.
Publicat: 19/11/2019 | 08:00

Una dintre cele mai sexy dansatoare de manele a făcut un show de zile mari într-un renumit club din București. ”Prințesa manelelor” a dansat erotic, fără lenjerie intimă, în BOA. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor. Și nici minorilor. (CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE ”GREII” RETROCEDĂRILOR DIN ROMÂNIA PARE LA UN PAS DE SINUCIDERE…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini uluitoare, care o au în prim-plan pe sexoasa Larisa Munteanu, bruneta cunoscută drept ”Dansatoarea maneliștilor”. (NU RATA: CUM S-AU DAT DE GOL CELEBRA DESIGNERIȚĂ & FOSTUL MEMBRU AL GUVERNULUI?)

Dansul care a atras toate privirile

Weekendul trecut, focoasa brunetă a ales să se distreze în unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din Capitală, BOA – Beat of Angels Bucharest, acolo unde a făcut un show de zile mari. Sexy-dansatoarea, pusă pe distracție, s-a dezlănțuit pe ritmurile amețitoare ale muzicii. Împreună cu o prietenă, Larisa Munteanu s-a suit pe bar și a început să se miște în cel mai erotic mod cu putință.

Cele două tinere, care erau într-o formă de excepție, n-au ținut cont de privirile celor din jur și s-au mângâiat senzual în timp ce își unduiau formele apetisante.

Larisa Munteanu, dans erotic pe bar

Larisa Munteanu a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Din cauza crăpăturii extrem de generoase a rochiței pe care o purta, cea supranumită ”Prințesa menelelor” a arătat tuturor că este o fire extrem de nonconformistă și în seara respectivă nu a purtat lenjerie intimă. Show-ul oferit de Larisa Munteanu a fost savurat pe deplin de întreaga suflare masculină care petrecea în clubul BOA. Reprezentanții sexului tare au putut cu greu să-și mute privirea de la dansul erotic al tinerei dansatoare. (NU RATA: A ATERIZAT CU ELICOPTERUL LA NUBA PENTRU DANSATOAREA LUI SALAM!)

Larisa Munteanu a dansat fără lenjerie intimă pe bar

Sărutări +18 cu Loredana Chivu

În urmă cu ceva timp, ”Prințesa manelelor” și Loredana Chivu au fost protagonistele unor scene care păreau desprinse din filmele pentru adulți. Fără să le pese de privirile din jur, Loredana Chivu și Larisa Munteanu s-au sărutat în cel mai senzual mod cu putință. Iar, ca totul să capete un și mai mare impact erotic, bustul generos al sexoasei blondine a evadat din sutien. (VEZI AICI: “PRINȚESA MANELELOR” NU MAI ARE NICIUN SECRET… A ARĂTAT ABSOLUT TOT!)

Loredana Chivu, sărutări +18 cu ”Prințesa manelelor”

Dansatoarea favorită a lui Florin Salam

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele, Și asta datorită mişcărilor provocatoare şi lipsei totale de inhibiţii. Precum și energiei incredibile pe care o arată în timpul show-urilor extrem de senzuale, în faţa admiratorilor ei. (VEZI ȘI: FOSTEI ASISTENTE TV I-AU ”DEZERTAT” SÂNII DIN SUTIEN + SĂRUTĂRI +18 CU ”PRINȚESA MANELELOR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...