Acasă » Exclusiv » Cum s-au dat de gol celebra designeriță & fostul membru al Guvernului?! Am intrat în posesia ”probei-cheie”!

Cum s-au dat de gol celebra designeriță & fostul membru al Guvernului?! Am intrat în posesia ”probei-cheie”!

De: C. C. 17/11/2019 | 23:56

După ce în urmă cu câteva zile, v-am prezentat, în premieră, AICI, amănunte incredibile despre mega-controversa amoroasă din ”lumea bună”, după ce a fost acuzată că și-a părăsit familia pentru un fost membru al Guvernului, una dintre cele mai cunoscute designeriţe de modă din România a început războiul în instanță cu tatăl copiilor ei, astăzi, noi detalii picante ies la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare și de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: INNA A FĂCUT MEGA-SHOW PE MASĂ ÎN NUBA! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA PARTY-UL DE 33 DE ANI)

Prin intermediul celebrei adrese [email protected]site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor noi amănunte de-a dreptul fabuloase despre mega-controversa amoroasă în care este implicată una dintre cele mai cunoscute creatore de modă din România.(NU RATA: FAIMOASA PUBLICAȚIE „NEW YORK TIMES” A DEZVĂLUIT DEDESUBTURILE ”BAZARULUI DE BEBELUȘI” DIN ROMÂNIA)

Din câte se pare, după escapada de la Londra, celebra designerită s-a întors în căminul conjugal cu un serios semn pe față, despre care sursele susțin că au fost provocate chiar de amant, ce este un fost membru al Guvernului. ”Gurile rele” susțin faptul că ”tăurașul” nu ar fi fost bărbierit  în seara conferinței, iar sărutările fierbinți dintre cei doi ar fi lăsat urme destul de vizibile pe fața creatoarei de modă.

Mai mult decât atât, cei doi n-au putut să stea prea mult departe unul de celălat. Conform informațiilor ce au ajuns la site-ul nr.1 din România prin intermediul celebrei adrese [email protected], la doar câteva ore după ce au petrecut momente fierbinți în camera de hotel a creatoarei din luxosul Qbic Hotel London, cei doi ar fi părăsit pe furiș dezbaterile despre viitorul Uniunii Europene la care participau.(NU RATA: ”GIGI BECALI AL PRAHOVEI” & SOȚIA S-AU ÎMPĂCAT ÎNAINTEA PRIMEI ÎNFĂȚIȘĂRI ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

Sursele suțin faptul că aceștia au plecat cu tot cu bagaje, pe rând în jurul orei 12:00 de la centrul de conferințe, pentru a se îndrepta către apartamentul amantului din 83-89 Petherton Road. Cei doi ar fi petrecut circa o oră și jumătate în locație, după care designerița și-ar fi continuat drumul către aeroport de unde s-a reîntors la familie. Din câte se pare, cei doi ar fi fost sub presiunea timpului, iar clipele de afecțiune s-ar fi desfășurat în mare grabă. Mai mult decât atât, celebra creatoare de modă a fost la un pas să piardă zborul spre București din cauza traficului extrem de aglomerat din Londra.(NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ ÎȘI ”REVENDICĂ” FIICA & FIUL LA JUDECĂTORIE)

Celebra designerită, semn pe față ce se pare că e provocat de amant

Război în instanță

După ce și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu “tăuraşul”, un fost membru al Guvernului, designerița ar fi început un adevărat război în instanță. Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie.

Potrivit informațiilor ce au sosit pe celebra adresă [email protected], designerița, ce a avut un succes răsunător printre vedetele de la Hollywood, l-a dat in judecata pe tatăl copiilor ei la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde ar fi cerut exercitarea autorității părintești. Cei doi au  o fată de 8 ani și un băiat de 5 ani.(NU RATA: CUM AU ACȚIONAT DE FAPT ”FRATELE” LUI PEPE & COM

Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie

Căsătorie cu amantul în 2020?!

Sursa noastră nu s-a oprit, însă, aici și a venit cu noi dezvăluiri. Susține că designerița și-ar fi făcut de cap cu amantul chiar și a doua zi după noaptea petrecută la hotel! Ar fi părăsit rapid dezbaterile despre viitorul Uniunii Europene, cu tot cu bagaje. Ar fi ajuns în apartamentul fostului membru al Guvernului. Acolo ar fi petrecut încă aproximativ o oră și jumătate. Nu a fost însă un caz izolat. Spre exemplu, la Paris, după terminarea unei prezentări de modă, ar fi plătit nu mai puțin de 600 de euro pentru o cameră unde să aibă intimitate, tot cu “tăuraşul”!

Pe cunoscuta adresă [email protected], a venit un potop de informaţii, la propriu. Totul şi cu diferite probe în anexe, fotografii aparte. O telenovelă în adevăratul sens al cuvântului. Una dintre informaţiile cvasi comice se referă la latura mistică a problemei: designeriţa ar fi apelat inclusiv la spiritiști pentru a-și ”securiza” noua dragoste.

În mediul on-line ar fi cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a “afla” viitorul relației cu ”tăuraşul”. Ocazie cu care ar fi fost înștiințată de doi “specialisti online” că bărbatul cu care și-a înșelat soțul este iubitul ei din altă viață și că ar fi avut o relație cu el prin anul 1950! Designerița a primit vestea de la cea mai bună prietenă, care se ocupă, printre altele, de bioenergie. Ca orice prietenă care se respectă.

Momentul “spiritism online” a aprins însă – se pare – flacăra interesului către această zonă: creatorea de modă ar fi început să studieze intens modalități prin care să-i transmită “tăuraşulu” iubirea pe care i-o poartă, cu ajutorul telepatiei. Adică până la urmă o idee smart, chiar foarte aplicată! Ulterior a venit breaking news-ul: a aflat că ar urma să fie cerută în căsătorie de fostul membru al Guvernului în 2020. Veste pe care ar fi primit-o de la doi spiritiști on-line, Isaac și Ellison!(NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ, ACUZATĂ CĂ ȘI-A PĂRĂSIT SOȚUL & COPIII PENTRU UN FOST MEMBRU AL GUVERNULUI!)

Inna și Antonia se îmbracă de la ea

Printre româncele care au descoperit-o pe celebra designerita se numără și Inna, Antonia și Brigitte, ex-soția lui Ilie Năstase. Nu de puține ori, au mers la atelierul ei pentru a-și alege rochii pentru diverse evenimente. Inna și-a achiziționat chiar și un top, asemenea celui purtat de Kendall Karsashian la ședința foto, pentru un concert din America.

În ciuda faptului că a îmbrăcat-o pe Jennifer Lopez, Eva Longora, Sofia Vergara și multe alte actrițe de la Hollywood, creatoarea are prețuri destul de accesibile la rochiile pe care le lucrează, nefiind cu mult mai piperate decât ale altor designeri români.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Cine e Mihaela, fata de 24 de ani care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio pe care l-a lăsat
Cine e Mihaela, fata de 24 de ani care s-a aruncat de la etajul 15!...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile...
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte. Este în comă într-o clinică din Germania
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte....
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...