Cum s-au dat de gol celebra designeriță & fostul membru al Guvernului?! Am intrat în posesia ”probei-cheie”!

Autor: C. C.
Publicat: 17/11/2019 | 23:56

După ce în urmă cu câteva zile, v-am prezentat, în premieră, AICI, amănunte incredibile despre mega-controversa amoroasă din ”lumea bună”, după ce a fost acuzată că și-a părăsit familia pentru un fost membru al Guvernului, una dintre cele mai cunoscute designeriţe de modă din România a început războiul în instanță cu tatăl copiilor ei, astăzi, noi detalii picante ies la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare și de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: INNA A FĂCUT MEGA-SHOW PE MASĂ ÎN NUBA! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA PARTY-UL DE 33 DE ANI)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.rosite-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor noi amănunte de-a dreptul fabuloase despre mega-controversa amoroasă în care este implicată una dintre cele mai cunoscute creatore de modă din România.(NU RATA: FAIMOASA PUBLICAȚIE „NEW YORK TIMES” A DEZVĂLUIT DEDESUBTURILE ”BAZARULUI DE BEBELUȘI” DIN ROMÂNIA)

Din câte se pare, după escapada de la Londra, celebra designerită s-a întors în căminul conjugal cu un serios semn pe față, despre care sursele susțin că au fost provocate chiar de amant, ce este un fost membru al Guvernului. ”Gurile rele” susțin faptul că ”tăurașul” nu ar fi fost bărbierit  în seara conferinței, iar sărutările fierbinți dintre cei doi ar fi lăsat urme destul de vizibile pe fața creatoarei de modă.

Mai mult decât atât, cei doi n-au putut să stea prea mult departe unul de celălat. Conform informațiilor ce au ajuns la site-ul nr.1 din România prin intermediul celebrei adrese pont@canca.ro, la doar câteva ore după ce au petrecut momente fierbinți în camera de hotel a creatoarei din luxosul Qbic Hotel London, cei doi ar fi părăsit pe furiș dezbaterile despre viitorul Uniunii Europene la care participau.(NU RATA: ”GIGI BECALI AL PRAHOVEI” & SOȚIA S-AU ÎMPĂCAT ÎNAINTEA PRIMEI ÎNFĂȚIȘĂRI ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

Sursele suțin faptul că aceștia au plecat cu tot cu bagaje, pe rând în jurul orei 12:00 de la centrul de conferințe, pentru a se îndrepta către apartamentul amantului din 83-89 Petherton Road. Cei doi ar fi petrecut circa o oră și jumătate în locație, după care designerița și-ar fi continuat drumul către aeroport de unde s-a reîntors la familie. Din câte se pare, cei doi ar fi fost sub presiunea timpului, iar clipele de afecțiune s-ar fi desfășurat în mare grabă. Mai mult decât atât, celebra creatoare de modă a fost la un pas să piardă zborul spre București din cauza traficului extrem de aglomerat din Londra.(NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ ÎȘI ”REVENDICĂ” FIICA & FIUL LA JUDECĂTORIE)

Celebra designerită, semn pe față ce se pare că e provocat de amant

Război în instanță

După ce și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu “tăuraşul”, un fost membru al Guvernului, designerița ar fi început un adevărat război în instanță. Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie.

Potrivit informațiilor ce au sosit pe celebra adresă pont@cancan.ro, designerița, ce a avut un succes răsunător printre vedetele de la Hollywood, l-a dat in judecata pe tatăl copiilor ei la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde ar fi cerut exercitarea autorității părintești. Cei doi au  o fată de 8 ani și un băiat de 5 ani.(NU RATA: CUM AU ACȚIONAT DE FAPT ”FRATELE” LUI PEPE & COM

Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie

Căsătorie cu amantul în 2020?!

Sursa noastră nu s-a oprit, însă, aici și a venit cu noi dezvăluiri. Susține că designerița și-ar fi făcut de cap cu amantul chiar și a doua zi după noaptea petrecută la hotel! Ar fi părăsit rapid dezbaterile despre viitorul Uniunii Europene, cu tot cu bagaje. Ar fi ajuns în apartamentul fostului membru al Guvernului. Acolo ar fi petrecut încă aproximativ o oră și jumătate. Nu a fost însă un caz izolat. Spre exemplu, la Paris, după terminarea unei prezentări de modă, ar fi plătit nu mai puțin de 600 de euro pentru o cameră unde să aibă intimitate, tot cu “tăuraşul”!

Pe cunoscuta adresă pont@cancan.ro, a venit un potop de informaţii, la propriu. Totul şi cu diferite probe în anexe, fotografii aparte. O telenovelă în adevăratul sens al cuvântului. Una dintre informaţiile cvasi comice se referă la latura mistică a problemei: designeriţa ar fi apelat inclusiv la spiritiști pentru a-și ”securiza” noua dragoste.

În mediul on-line ar fi cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a “afla” viitorul relației cu ”tăuraşul”. Ocazie cu care ar fi fost înștiințată de doi “specialisti online” că bărbatul cu care și-a înșelat soțul este iubitul ei din altă viață și că ar fi avut o relație cu el prin anul 1950! Designerița a primit vestea de la cea mai bună prietenă, care se ocupă, printre altele, de bioenergie. Ca orice prietenă care se respectă.

Momentul “spiritism online” a aprins însă – se pare – flacăra interesului către această zonă: creatorea de modă ar fi început să studieze intens modalități prin care să-i transmită “tăuraşulu” iubirea pe care i-o poartă, cu ajutorul telepatiei. Adică până la urmă o idee smart, chiar foarte aplicată! Ulterior a venit breaking news-ul: a aflat că ar urma să fie cerută în căsătorie de fostul membru al Guvernului în 2020. Veste pe care ar fi primit-o de la doi spiritiști on-line, Isaac și Ellison!(NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ, ACUZATĂ CĂ ȘI-A PĂRĂSIT SOȚUL & COPIII PENTRU UN FOST MEMBRU AL GUVERNULUI!)

Inna și Antonia se îmbracă de la ea

Printre româncele care au descoperit-o pe celebra designerita se numără și Inna, Antonia și Brigitte, ex-soția lui Ilie Năstase. Nu de puține ori, au mers la atelierul ei pentru a-și alege rochii pentru diverse evenimente. Inna și-a achiziționat chiar și un top, asemenea celui purtat de Kendall Karsashian la ședința foto, pentru un concert din America.

În ciuda faptului că a îmbrăcat-o pe Jennifer Lopez, Eva Longora, Sofia Vergara și multe alte actrițe de la Hollywood, creatoarea are prețuri destul de accesibile la rochiile pe care le lucrează, nefiind cu mult mai piperate decât ale altor designeri români.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...