Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie

Autor: C. C.
Publicat: 16/11/2019 | 00:06

Mega-controversă amoroasă în ”lumea bună”! La scurt timp după ce a fost acuzată că și-a părăsit familia pentru un fost membru al Guvernului, una dintre cele mai cunoscute designeriţe de modă din România a început războiul în instanță cu tatăl copiilor ei. Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare și de ultimă oră.(CITEȘTE ȘI: FAIMOASA PUBLICAȚIE „NEW YORK TIMES” A DEZVĂLUIT DEDESUBTURILE ”BAZARULUI DE BEBELUȘI” DIN ROMÂNIA)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.rosite-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul fabuloase despre mega-controversa amoroasă în care este implicată una dintre cele mai cunoscute creatore de modă din România.(NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU O ”PUNE LA COLȚ” PE IULIA ALBU: ”DACĂ NU ERA EMISIUNEA, NU EXISTA! S-A AGĂȚAT ȘI DE MIHAI ALBU…”)

Război în instanță

După ce și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu “tăuraşul”, un fost membru al Guvernului, designerița ar fi început un adevărat război în instanță. Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie.

Potrivit informațiilor ce au sosit pe celebra adresă pont@cancan.ro, designerița, ce a avut un succes răsunător printre vedetele de la Hollywood, l-a dat in judecata pe tatal copiilor ei la Judecatoria Sectorului 1, acolo und ear fi cerut exercitarea autorității părintești. Cei doi au  o fata de 8 ani și un băiat de 5 ani.(NU RATA: CUM AU ACȚIONAT DE FAPT ”FRATELE” LUI PEPE & COMPLICII ÎN CAZUL MĂCELULUI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI)

Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie

Escapadă amoroasă în Londra!

Din câte se pare designeriţa și-ar fi cunoscut amantul, un fost membru al Guvernului, la Londra, în luna martie, pe durata unei conferințe a Tinerilor Lideri Europeni (European Young Leaders), ce s-a întins pe durata a două zile. Între cei doi ar fi existat o atracție pentru că la nici 24 de ore după ce s-au cunoscut ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună.

Ar fi plecat în grabă de la petrecere și ar fi petrecut clipe de vis fix în hotelul unde ea era cazată, Qbic Hotel. Distracția s-ar fi întins până dimineața, atunci când fostul membru al Guvernului ar fi plecat din camera, în jurul orei 5:30 dimineața, sleit şi obosit după o noapte complexă.(NU RATA: POVESTEA CUTREMURĂTOARE A ROMÂNULUI UCIS ÎN INDONEZIA SOȚIA A NĂSCUT DE CURÂND, IAR MAMA LUI ESTE GRAV BOLNAVĂ)

Camera de hotel în care celebra designeriță s-ar fi distrat cu amantul

Căsătorie cu amantul în 2020?!

Sursa noastră nu s-a oprit, însă, aici și a venit cu noi dezvăluiri. Susține că designerița și-ar fi făcut de cap cu amantul chiar și a doua zi după noaptea petrecută la hotel! Ar fi părăsit rapid dezbaterile despre viitorul Uniunii Europene, cu tot cu bagaje. Ar fi ajuns în apartamentul fostului membru al Guvernului. Acolo ar fi petrecut încă aproximativ o oră și jumătate. Nu a fost însă un caz izolat. Spre exemplu, la Paris, după terminarea unei prezentări de modă, ar fi plătit nu mai puțin de 600 de euro pentru o cameră unde să aibă intimitate, tot cu “tăuraşul”!

Pe cunoscuta adresă pont@cancan.ro, a venit un potop de informaţii, la propriu. Totul şi cu diferite probe în anexe, fotografii aparte. O telenovelă în adevăratul sens al cuvântului. Una dintre informaţiile cvasi comice se referă la latura mistică a problemei: designeriţa ar fi apelat inclusiv la spiritiști pentru a-și ”securiza” noua dragoste.

În mediul on-line ar fi cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a “afla” viitorul relației cu ”tăuraşul”. Ocazie cu care ar fi fost înștiințată de doi “specialisti online” că bărbatul cu care și-a înșelat soțul este iubitul ei din altă viață și că ar fi avut o relație cu el prin anul 1950! Designerița a primit vestea de la cea mai bună prietenă, care se ocupă, printre altele, de bioenergie. Ca orice prietenă care se respectă.

Momentul “spiritism online” a aprins însă – se pare – flacăra interesului către această zonă: creatorea de modă ar fi început să studieze intens modalități prin care să-i transmită “tăuraşulu” iubirea pe care i-o poartă, cu ajutorul telepatiei. Adică până la urmă o idee smart, chiar foarte aplicată! Ulterior a venit breaking news-ul: a aflat că ar urma să fie cerută în căsătorie de fostul membru al Guvernului în 2020. Veste pe care ar fi primit-o de la doi spiritiști on-line, Isaac și Ellison!(NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ, ACUZATĂ CĂ ȘI-A PĂRĂSIT SOȚUL & COPIII PENTRU UN FOST MEMBRU AL GUVERNULUI!)

Inna și Antonia se îmbracă de la ea

Printre româncele care au descoperit-o pe celebra designerita se numără și Inna, Antonia și Brigitte, ex-soția lui Ilie Năstase. Nu de puține ori, au mers la atelierul ei pentru a-și alege rochii pentru diverse evenimente. Inna și-a achiziționat chiar și un top, asemenea celui purtat de Kendall Karsashian la ședința foto, pentru un concert din America.

În ciuda faptului că a îmbrăcat-o pe Jennifer Lopez, Eva Longora, Sofia Vergara și multe alte actrițe de la Hollywood, creatoarea are prețuri destul de accesibile la rochiile pe care le lucrează, nefiind cu mult mai piperate decât ale altor designeri români.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...