Home » Cancan » Povestea cutremurătoare a românului ucis în Indonezia Soția a născut de curând, iar mama lui este grav bolnavă

Povestea cutremurătoare a românului ucis în Indonezia Soția a născut de curând, iar mama lui este grav bolnavă

De: Cristian Lisandru 15/11/2019 | 00:00

Doi români au fost surprinși în timp ce încercau să monteze o cameră-spion pe un ATM din zona Kemang, Jakarta, plus un device care să ”fure” parolele eventualilor clienți pregătiți pentru a extrage bani de pe cardurile proprii. Vasile Solomeș din Negrești-Oaș și C. din Craiova – alias CRR, așa cum scrie presa indoneziană, de mai multe zile – au fost arestați, iar din acel moment evenimentele au luat o turnură tragică. Vasile Solomeș a fost împușcat de polițiștii indonezieni, iar C. din Craiova a fost bătut crunt și se află, acum, în arest. I s-a confiscat telefonul, iar un prieten de-al său ne-a declarat că nu poate lua legătura cu el. Situația este cu atât mai complicată cu cât reprezentanții Ambasadei României la Jakarta nu s-au implicat, cel puțin până în momentul de față, în acest caz, iar familia lui Vasile Solomeș este disperată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă alte informații, în exclusivitate, despre acest caz halucinant. (CITEȘTE ȘI: “MAFIOTUL” ROMÂN DE PE FACEBOOK A FOST ARESTAT DE FBI LA NEW YORK! ERA PORECLIT ”OMUL FĂRĂ CHIP” ȘI…)

Avocatul familiei Solomeș se află la Jakarta, de aproape trei zile, numai că – fără sprijinul Ambasadei României – nu poate face absolut nimic, polițiștii indonezieni refuzând orice colaborare în absența unui reprezentant al Ambasadei României. Avocatul nu a putut vedea, nici până acum, cadavrul românului ucis, iar prietenul lui C. din Craiova, atunci când a sunat la Ambasada României din Jakarta, a primit doar… un număr de telefon de la o firmă de pompe funebre. (VEZI ȘI AICI: BREAKING NEWS. FOSTĂ VEDETĂ PRO TV, ARESTATĂ ÎN SUA! A LUCRAT LA EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUŢĂ)

”Autoritățile române nu ajută un cetățean român”

Vasile Solomeș și C. din Craiova intenționau să obțină bani prin  metoda ”skimming” Aceasta constă în instalarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit care, ulterior, pot fi folosite pentru inscripţionarea unor noi cărţi de credit, cu care se fac extrageri de numerar. Polițiștii indonezieni au declarat, într-o conferință de presă intens mediatizată, că românii au fost filați timp de două luni înainte de a fi surprinși în flagrant delict. Dar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a prezentat o dovadă din care reiese că Vasile Solomeș din Negrești-Oaș a intrat în Indonezia abia pe data de 6 noiembrie, ceea ce ridică un mare semn de întrebare în legătură cu intervalul de timp în care oamenii legii au desfășurat filajul. Infracțiunea nu poate fi pusă sub semnul îndoielii, firește, însă familia românului ucis reclamă lipsa de implicare a Ambasadei României la Jakarta. (NU RATA: IUBITUL INTERLOP O TERORIZEAZĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”: ”E CĂSĂTORIT ȘI EA REFUZĂ SĂ-I MAI FIE AMANTĂ!”)

”A fost împușcat ca un câine”, susține familia, iar polițiștii indonezieni, pur și simplu, i-au ”furat” cadavrul și nimeni nu are acces la el. ”Dacă ar fi fost persoană publică ar fi sărit imediat în ajutorul lui”, acuză prietenul lui C. din Craiova.

”Am aflat că C. este încă în arestul poliției indoneziene. L-au bătut foarte rău și nu a mâncat din ziuA în care a fost arestat. Cred că dacă un reprezentant al Ambasadei României ar fi mers la el, pentru a vedea în ce stare se află și pentru a colabora cu polițiștii, am fi aflat și noi informații despre starea sa. Așa ar fi fost normal. Da, au săvârșit o infracțiune, dar ar fi fost normal ca Ambasada României să se implice”, mai spune prietenul românului supraviețuitor. VEZI ȘI AICI: UN CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ POARTĂ UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE. CUM S-A FOTOGRAFIAT BĂRBATUL)

Familia românului ucis dorește să fie efectuată autopsia cadavrului

În lipsa sprijinului din partea Ambasadei României, familia lui Vasile Solomeș dorește ca trupul acestuia să fie repatriat – fiind obligată să plătească cheltuielile de transport – și, mai mult, solicită efectuarea unei autopsii care să stabililească, foarte clar, cum s-a produs decesul românului. Polițiștii indonezieni l-au împușcat în cap pe Vasile Solomeș, argumentând decizia letală prin aceea că românul a încercat să subtilizeze arma unui polițist. Conform unor informații din presa indoneziană, Vasile Solomeș ar fi reușit chiar să sustragă respectiva armă, iar polițiștii au acționat în consecință, fiind ”acoperiți” din punct de vedere al legislației. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A AMENINȚAT UN ”ȘMECHER DE BUCUREȘTI” PE UN POLIȚIST: ”TE VIOLEZ! ÎȚI BAT DE LA MĂ-TA LA CÂINE!” + ”TE SPARG, EU CU TINE FAC ISTORIE!”)

Totuși, există și informații conform cărora Solomeș a intrat doar în conflict verbal cu polițiștii, după arestare, ”vociferând”, acțiunea acestora fiind dispropoționată. Acum, familia nu dorește decât ca trupul lui Solomeș să ajungă în România, deși există și riscul incinerării cadavrului de către autoritățile indoneziene. În cazul în care demersurile familiei nu se vor lovi de un refuz al autorităților, trupul neînsuflețit al lui Vasile Solomeș ar trebui să ajungă în România peste maximum 12 zile. Dar, până atunci, foarte multe aspecte ale acestui caz șocant sunt învăluite în mister, iar lipsa de implicare a reprezentanților Ambasadei României la Jakarta este strigătoare la cer, conform afirmațiilor făcute, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, de prietenul lui C. din Craiova – alias CRR, așa cum a fost menționat în presa indoneziană. (NU RATA: ”REGELE BARBUTULUI” A PĂRĂSIT ROMÂNIA DIN CAUZA AMENINȚĂRILOR: ”ȘI-A PUS CĂȚEII DE PAZĂ PE MINE…”)

Românul ucis în Indonezia era tatăl al unei fetițe

”După arestare, supectul a avut o atitudine ostilă”

Poliția indoneziană insistă asupra ipotezei – susținută într-o conferință de presă – că Vasile S. a avut o atitudine ostilă. Dar totul a degenerat după arestare, atunci când suspecții, aflați în custodie, erau chestionați în legătură cu alte bancomate pe care le-ar fi ”atacat”. S-ar fi declanșat o ”luptă”, la un moment dat, iar Vasile S. a fost împușcat, decedând la spital. (CITEȘTE ȘI: L-AU BĂTUT LA NUNTĂ ȘI I-AU LUAT BANII DE DEDICAȚII! ADRIAN MINUNE, ÎN STARE DE ȘOC)

”Suspectul Vasile S. a pus mâna pe o armă. Am luat măsuri ferme. Apoi a fost transportat la Spitalul Fatmawati, unde a murit”, au declarat reprezentanți ai poliției. (VEZI ȘI AICI: UN CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ POARTĂ UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE. CUM S-A FOTOGRAFIAT BĂRBATUL)

Vasile Solomeș, tată al unei fetițe care nu-l va mai vedea niciodată în viață. Mama sa este bolnavă

Românul ucis în Indonezia era tatăl al unei fetițe – partenera sa de viață a postat o fotografie în care apare o lumânare, în semn de doliu, pe pagina de Facebook -, iar mama sa, în momentul de față, este foarte bolnavă. Vasile Solomeș, în vârstă de 30 de ani, este originar din comuna Târșolț, județul Satu Mare. Acesta a trăit, în ultimii ani, în Franța, alături de mama sa, fiind plecat și peste oceanul Atlantic, în Statele Unite ale Americii. Mama sa a tras din greu pentru a-și face un trai mai bun. A plecat la sfârșitul anului 1995 în Paris, capitala Franței, iar Vasile a rămas cu mătușa sa în Târșolț. (CITEȘTE ȘI: CINE L-A BĂTUT PE FLORIN PASTRAMĂ! VEDETA PRO TV, LOVITĂ CU TÂRNĂCOPUL ÎN CAP!)

Fotografia postată de pagina de socializare de partenera de viață a lui Vasile Solomeș

După câteva luni în care a stat în Franța, acolo  unde a fost nevoită să facă sacrificii uriașe, locuind în condiții improprii și unde a vândut ziare pentru a câștiga un ban, mama lui Vasile s-a întors să-și vadă fiul, de care îi era extrem de dor, informează presasm.ro. Ulterior, femeia s-a reîntors în Franța, găsindu-și un loc de muncă mult mai bunl, apoi l-a luat și pe fiul ei. Amândoi au trăit acolo mai bine de 15 ani, iar Vasile se reîntorcea, din când în când, în județul Satu Mare. Nu sunt cunoscute circumstanțele în care a început activitatea infracțională a lui Vasile Solomeș și cum de a ajuns să fie ”filat” pentru că folosea, alături de partenerul său, celebra metodă ”skimming” care i-a fost, de altfel, fatală. (VEZI ȘI AICI: INTERLOPUL MONTANA A TRAS CU PISTOLUL ÎNTR-UN BEACH-CLUB CUNOSCUT DIN MAMAIA…)

Conferința de presă a poliției indoneziene

Polițiștii indonezieni și-au prezentat propria variantă într-o conferință de presă. Din punctul lor de vedere, misiunea de arestare a celor doi români s-a desfășurat în limitele legii, fiind obligați să folosească armamentul dion dotare din cauză că unul dintre suspecți s-a opus arestării. (CITEȘTE ȘI: CINE L-A BĂTUT PE FLORIN PASTRAMĂ! VEDETA PRO TV, LOVITĂ CU TÂRNĂCOPUL ÎN CAP!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Dan Şucu, lăsat mască de soţie. Ce i-a transmis Diana Şucu: ”Nu m-am aşteptat”
Dan Şucu, lăsat mască de soţie. Ce i-a transmis Diana Şucu: ”Nu m-am aşteptat”
Simona Halep pleacă la Patrick Mouratoglou! Va avea condiții de lux la francez
Simona Halep pleacă la Patrick Mouratoglou! Va avea condiții de lux la francez
Cele mai bune mașini de pe piață. Țin o viață, au costuri mici de reparație și funcționare
Cele mai bune mașini de pe piață. Țin o viață, au costuri mici de reparație...
Cum a slăbit dr. Mihail Pautov 10 kilograme în mai puțin de o lună
Cum a slăbit dr. Mihail Pautov 10 kilograme în mai puțin de o lună
Impactul COVID asupra creierului. Analiza pe care trebuie să o faci dacă simptomele neurologice persistă
Impactul COVID asupra creierului. Analiza pe care trebuie să o faci dacă simptomele neurologice persistă
O rețea DIN UMBRĂ! Un atac MASIV al Rusiei asupra Europei a fost...
O rețea DIN UMBRĂ! Un atac MASIV al Rusiei asupra Europei a fost...
Toni Iuruc e terminat! CE FACE SIMONA Halep după divorț! Imaginile au ajuns pe internet
Toni Iuruc e terminat! CE FACE SIMONA Halep după divorț! Imaginile au ajuns pe internet
Lovitură groaznică primită  de Anamaria Prodan. Decizia-şoc luată de Reghecampf în faţa judecătorilor!
Lovitură groaznică primită de Anamaria Prodan. Decizia-şoc luată de Reghecampf în faţa judecătorilor!
BANCUL ZILEI: Ion este obligat să facă amor sălbatic: Măi, Marie, știi tu ce efort presupune o partidă de sex?
BANCUL ZILEI: Ion este obligat să facă amor sălbatic: Măi, Marie, știi tu ce efort...
Bianca Comănici, detalii de la nunta Getei Sterp: „Am rămas marcată”. Ce s-a întâmplat în timpul petrecerii
Bianca Comănici, detalii de la nunta Getei Sterp: „Am rămas marcată”. Ce s-a întâmplat în...
Modul în care rușii îi enervează pe europeni. O fac, fără rușine, 24/7, pe site-uri populare
Modul în care rușii îi enervează pe europeni. O fac, fără rușine, 24/7, pe site-uri...
Putin are mai multe dubluri care ţin discursuri şi se duc la evenimente în locul său
Putin are mai multe dubluri care ţin discursuri şi se duc la evenimente în locul...
Zelenski a anunțat VICTORIA UCRAINEI! Vestea cea mare venită în miez de noapte
Zelenski a anunțat VICTORIA UCRAINEI! Vestea cea mare venită în miez de noapte
Maurice Munteanu, dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu. Au trecut trei ani de la tragedie
Maurice Munteanu, dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu. Au trecut trei ani de la tragedie
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Pe bogăție! Ce primesc să mănânce deținuții Penitenciarului Giurgiu. Mulți români gustă așa ceva doar de Sărbători
Pe bogăție! Ce primesc să mănânce deținuții Penitenciarului Giurgiu. Mulți români gustă așa ceva doar...
Exclusiv! Xenia a recunoscut că George a jucat la două capete: "El mi-a afirmat acest lucru în club, era culmea să îi spună Mariei că nu e adevărat"
Exclusiv! Xenia a recunoscut că George a jucat la două capete: "El mi-a afirmat acest...
Geta Sterp, primele imagini în rochie de mireasă: „Nu îmi găsesc cuvintele acum”
Geta Sterp, primele imagini în rochie de mireasă: „Nu îmi găsesc cuvintele acum”
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Ce a pățit o franțuzoaică în autobuzul 385 din București
Ce a pățit o franțuzoaică în autobuzul 385 din București
Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare
Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare