Acasă » Cancan » Povestea cutremurătoare a românului ucis în Indonezia Soția a născut de curând, iar mama lui este grav bolnavă

Povestea cutremurătoare a românului ucis în Indonezia Soția a născut de curând, iar mama lui este grav bolnavă

De: Cristian Lisandru 15/11/2019 | 00:00

Doi români au fost surprinși în timp ce încercau să monteze o cameră-spion pe un ATM din zona Kemang, Jakarta, plus un device care să ”fure” parolele eventualilor clienți pregătiți pentru a extrage bani de pe cardurile proprii. Vasile Solomeș din Negrești-Oaș și C. din Craiova – alias CRR, așa cum scrie presa indoneziană, de mai multe zile – au fost arestați, iar din acel moment evenimentele au luat o turnură tragică. Vasile Solomeș a fost împușcat de polițiștii indonezieni, iar C. din Craiova a fost bătut crunt și se află, acum, în arest. I s-a confiscat telefonul, iar un prieten de-al său ne-a declarat că nu poate lua legătura cu el. Situația este cu atât mai complicată cu cât reprezentanții Ambasadei României la Jakarta nu s-au implicat, cel puțin până în momentul de față, în acest caz, iar familia lui Vasile Solomeș este disperată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă alte informații, în exclusivitate, despre acest caz halucinant. (CITEȘTE ȘI: “MAFIOTUL” ROMÂN DE PE FACEBOOK A FOST ARESTAT DE FBI LA NEW YORK! ERA PORECLIT ”OMUL FĂRĂ CHIP” ȘI…)

Avocatul familiei Solomeș se află la Jakarta, de aproape trei zile, numai că – fără sprijinul Ambasadei României – nu poate face absolut nimic, polițiștii indonezieni refuzând orice colaborare în absența unui reprezentant al Ambasadei României. Avocatul nu a putut vedea, nici până acum, cadavrul românului ucis, iar prietenul lui C. din Craiova, atunci când a sunat la Ambasada României din Jakarta, a primit doar… un număr de telefon de la o firmă de pompe funebre. (VEZI ȘI AICI: BREAKING NEWS. FOSTĂ VEDETĂ PRO TV, ARESTATĂ ÎN SUA! A LUCRAT LA EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUŢĂ)

”Autoritățile române nu ajută un cetățean român”

Vasile Solomeș și C. din Craiova intenționau să obțină bani prin  metoda ”skimming” Aceasta constă în instalarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit care, ulterior, pot fi folosite pentru inscripţionarea unor noi cărţi de credit, cu care se fac extrageri de numerar. Polițiștii indonezieni au declarat, într-o conferință de presă intens mediatizată, că românii au fost filați timp de două luni înainte de a fi surprinși în flagrant delict. Dar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a prezentat o dovadă din care reiese că Vasile Solomeș din Negrești-Oaș a intrat în Indonezia abia pe data de 6 noiembrie, ceea ce ridică un mare semn de întrebare în legătură cu intervalul de timp în care oamenii legii au desfășurat filajul. Infracțiunea nu poate fi pusă sub semnul îndoielii, firește, însă familia românului ucis reclamă lipsa de implicare a Ambasadei României la Jakarta. (NU RATA: IUBITUL INTERLOP O TERORIZEAZĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”: ”E CĂSĂTORIT ȘI EA REFUZĂ SĂ-I MAI FIE AMANTĂ!”)

”A fost împușcat ca un câine”, susține familia, iar polițiștii indonezieni, pur și simplu, i-au ”furat” cadavrul și nimeni nu are acces la el. ”Dacă ar fi fost persoană publică ar fi sărit imediat în ajutorul lui”, acuză prietenul lui C. din Craiova.

”Am aflat că C. este încă în arestul poliției indoneziene. L-au bătut foarte rău și nu a mâncat din ziuA în care a fost arestat. Cred că dacă un reprezentant al Ambasadei României ar fi mers la el, pentru a vedea în ce stare se află și pentru a colabora cu polițiștii, am fi aflat și noi informații despre starea sa. Așa ar fi fost normal. Da, au săvârșit o infracțiune, dar ar fi fost normal ca Ambasada României să se implice”, mai spune prietenul românului supraviețuitor. VEZI ȘI AICI: UN CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ POARTĂ UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE. CUM S-A FOTOGRAFIAT BĂRBATUL)

Familia românului ucis dorește să fie efectuată autopsia cadavrului

În lipsa sprijinului din partea Ambasadei României, familia lui Vasile Solomeș dorește ca trupul acestuia să fie repatriat – fiind obligată să plătească cheltuielile de transport – și, mai mult, solicită efectuarea unei autopsii care să stabililească, foarte clar, cum s-a produs decesul românului. Polițiștii indonezieni l-au împușcat în cap pe Vasile Solomeș, argumentând decizia letală prin aceea că românul a încercat să subtilizeze arma unui polițist. Conform unor informații din presa indoneziană, Vasile Solomeș ar fi reușit chiar să sustragă respectiva armă, iar polițiștii au acționat în consecință, fiind ”acoperiți” din punct de vedere al legislației. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A AMENINȚAT UN ”ȘMECHER DE BUCUREȘTI” PE UN POLIȚIST: ”TE VIOLEZ! ÎȚI BAT DE LA MĂ-TA LA CÂINE!” + ”TE SPARG, EU CU TINE FAC ISTORIE!”)

Totuși, există și informații conform cărora Solomeș a intrat doar în conflict verbal cu polițiștii, după arestare, ”vociferând”, acțiunea acestora fiind dispropoționată. Acum, familia nu dorește decât ca trupul lui Solomeș să ajungă în România, deși există și riscul incinerării cadavrului de către autoritățile indoneziene. În cazul în care demersurile familiei nu se vor lovi de un refuz al autorităților, trupul neînsuflețit al lui Vasile Solomeș ar trebui să ajungă în România peste maximum 12 zile. Dar, până atunci, foarte multe aspecte ale acestui caz șocant sunt învăluite în mister, iar lipsa de implicare a reprezentanților Ambasadei României la Jakarta este strigătoare la cer, conform afirmațiilor făcute, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, de prietenul lui C. din Craiova – alias CRR, așa cum a fost menționat în presa indoneziană. (NU RATA: ”REGELE BARBUTULUI” A PĂRĂSIT ROMÂNIA DIN CAUZA AMENINȚĂRILOR: ”ȘI-A PUS CĂȚEII DE PAZĂ PE MINE…”)

Românul ucis în Indonezia era tatăl al unei fetițe

”După arestare, supectul a avut o atitudine ostilă”

Poliția indoneziană insistă asupra ipotezei – susținută într-o conferință de presă – că Vasile S. a avut o atitudine ostilă. Dar totul a degenerat după arestare, atunci când suspecții, aflați în custodie, erau chestionați în legătură cu alte bancomate pe care le-ar fi ”atacat”. S-ar fi declanșat o ”luptă”, la un moment dat, iar Vasile S. a fost împușcat, decedând la spital. (CITEȘTE ȘI: L-AU BĂTUT LA NUNTĂ ȘI I-AU LUAT BANII DE DEDICAȚII! ADRIAN MINUNE, ÎN STARE DE ȘOC)

”Suspectul Vasile S. a pus mâna pe o armă. Am luat măsuri ferme. Apoi a fost transportat la Spitalul Fatmawati, unde a murit”, au declarat reprezentanți ai poliției. (VEZI ȘI AICI: UN CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ POARTĂ UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE. CUM S-A FOTOGRAFIAT BĂRBATUL)

Vasile Solomeș, tată al unei fetițe care nu-l va mai vedea niciodată în viață. Mama sa este bolnavă

Românul ucis în Indonezia era tatăl al unei fetițe – partenera sa de viață a postat o fotografie în care apare o lumânare, în semn de doliu, pe pagina de Facebook -, iar mama sa, în momentul de față, este foarte bolnavă. Vasile Solomeș, în vârstă de 30 de ani, este originar din comuna Târșolț, județul Satu Mare. Acesta a trăit, în ultimii ani, în Franța, alături de mama sa, fiind plecat și peste oceanul Atlantic, în Statele Unite ale Americii. Mama sa a tras din greu pentru a-și face un trai mai bun. A plecat la sfârșitul anului 1995 în Paris, capitala Franței, iar Vasile a rămas cu mătușa sa în Târșolț. (CITEȘTE ȘI: CINE L-A BĂTUT PE FLORIN PASTRAMĂ! VEDETA PRO TV, LOVITĂ CU TÂRNĂCOPUL ÎN CAP!)

Fotografia postată de pagina de socializare de partenera de viață a lui Vasile Solomeș

După câteva luni în care a stat în Franța, acolo  unde a fost nevoită să facă sacrificii uriașe, locuind în condiții improprii și unde a vândut ziare pentru a câștiga un ban, mama lui Vasile s-a întors să-și vadă fiul, de care îi era extrem de dor, informează presasm.ro. Ulterior, femeia s-a reîntors în Franța, găsindu-și un loc de muncă mult mai bunl, apoi l-a luat și pe fiul ei. Amândoi au trăit acolo mai bine de 15 ani, iar Vasile se reîntorcea, din când în când, în județul Satu Mare. Nu sunt cunoscute circumstanțele în care a început activitatea infracțională a lui Vasile Solomeș și cum de a ajuns să fie ”filat” pentru că folosea, alături de partenerul său, celebra metodă ”skimming” care i-a fost, de altfel, fatală. (VEZI ȘI AICI: INTERLOPUL MONTANA A TRAS CU PISTOLUL ÎNTR-UN BEACH-CLUB CUNOSCUT DIN MAMAIA…)

Conferința de presă a poliției indoneziene

Polițiștii indonezieni și-au prezentat propria variantă într-o conferință de presă. Din punctul lor de vedere, misiunea de arestare a celor doi români s-a desfășurat în limitele legii, fiind obligați să folosească armamentul dion dotare din cauză că unul dintre suspecți s-a opus arestării. (CITEȘTE ȘI: CINE L-A BĂTUT PE FLORIN PASTRAMĂ! VEDETA PRO TV, LOVITĂ CU TÂRNĂCOPUL ÎN CAP!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea