”Gigi Becali al Prahovei” & soția s-au împăcat înaintea primei înfățișări în procesul de divorț!

Autor: C. C.
Publicat: 17/11/2019 | 01:13

Mega-dezvăluire marca D.A.S! Multimilionarul care a beneficiat de contracte de la STS și Interne a cerut în instanță desfacerea căsătoriei. ”Gigi Becali al Prahovei” și soția s-au împăcat înaintea primei înfățișări în procesul de divorț. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.(CITEȘTE ȘI: APARIȚIE NEAȘTEPTATĂ A FOSTULUI PREMIER! VIORICA DĂNCILĂ, FOTOGRAFIATĂ LA COADĂ LA STARBUCKS)

D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare și de ultimă oră legate de renumitul afacerist din Ploiești, Radu Călin, multimilionarul ce este cunoscut drept ”Gigi Becali al Prahovei”. (NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ ÎȘI ”REVENDICĂ” FIICA & FIUL LA JUDECĂTORIE)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu câteva luni, afaceristul din Ploiești, care împarte aceleași pasiuni cu latifundiarul din Pipera, a cerut desfacerea căsătoriei magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Din câte se pare, între timp, Radu Călin a revenit la sentimente mai bune și s-a împăcat cu soția înaintea primei înfățișări în procesul de divorț. Conform unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, judecătorii s-au pronunțat cu privire la procesul ce a avut ca obiect divorțul și păstrarea numelui de familie pe care l-a deschis multimilionarul care a beneficiat de contracte de la STS și Interne. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au decis suspendarea cauzei pentru că niciuna dintre părți, legal citate, nu s-a înfățișat la strigarea cauzei.(NU RATA: EXCLUSIV. ȘTEFAN STAN ȘI-A DUS PROASPĂTA SOȚIE ÎN CIMITIR LA MIEZUL NOPȚII! MOTIVUL TE VA FACE SĂ PLÂNGI)

”Soluția pe scurt: În temeiul dispoziţiilor art. 411 alin. 1 pct. 2 Cpc, dispune suspendarea cauzei 1. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Document: Încheiere – Suspendare”,se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Radu Călin & soția s-au împăcat înaintea primei înfățișări în procesul de divorț!

 Radu Călin, afacerist de succes!

Radu Călin deține mai multe  afaceri în domeniul energiei. Multimilionarul ar deține mai multe mini-hidrocentrale. La fel ca patronul de la FCSB, Radu Călin este un mare pasionat de fotbal.  Afaceristul a cumpărat inițial echipa de fotbal Poiana Câmpina, apoi a sponsorizat Petrolul Ploiești. Datorită pasiunii pe care o are, Radu Călin a căutat să urmeze modelul lui Gigi Becali. De-a lungul timpului, acesta a avut legături și cu Oțelul Galați, fiind originar de acolo.(VEZI ȘI:  LEGĂTURI PERICULOASE ÎNTRE SEXOASA DE LA PRO TV & PREZENTATORUL DE LA KANAL D. AVEM FILMĂRILE CARE ANUNȚĂ UN NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ!)

Afacerile lui au început să înflorească după ce s-a asociat cu fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Florin Anghel. S-a cunoscut cu acesta încă de pe vremea când Anghel era director general la Romtelecom. Prin intermediul lui Anghel, a fost apropiat de PDL, afacerile lui fiind canalizate pe acea zona politică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...