Apariție neașteptată a fostului premier! Viorica Dăncilă, fotografiată la coadă la Starbucks

Autor: A.N.
Publicat: 16/11/2019 | 18:06

Apariție neașteptată a fostului premier! Viorica Dăncilă a fost fotografiată în timp ce aștepta la coadă, la Starbucks.

În urmă cu puțin timp, Viorica Dăncilă a avut o apariție… neașteptată. Pe adresa pont@cancan.ro, ne-au fost trimise imagini senzaționale cu fostul premier. Viorica Dăncilă a fost surprinsă pe Calea Victoriei, la Starbucks. Îmbrăcată la patru ace, într-un costum format din sacou și fustă, accesorizat cu o pereche de pantofi stiletto, candidata la prezidențiale a intrat pentru a-și cumpăra băutura preferată.

În ciuda statutului pe care îl are, fostul premier nu a avut nicio problemă în a sta la coadă. A așteptat să comande, a plătit, iar apoi a ieșit din Starbucks. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DĂNCILĂ VREA SĂ INIȚIEZE UN REFERENDUM PENTRU CA PREȘEDINTELE ROMÂNIEI SĂ NU MAI AIBĂ IMUNITATE)

Viorica Dăncilă, în timp ce iese de la Starbucks

Viorica Dăncilă: ”Foștii miniștri PSD îi vor chema la dezbateri pe miniștrii din dinastia Orban”

Viorica Dăncilă a anunțat că foștii miniștri ai PSD îi vor chema la dezbateri pe miniștrii din „Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis”, pentru că aceștia vin cu acuzații la fostul Executiv pe care nu le pot susține.

„Avem la putere niste aroganți, un președinte arogant, miniștrii aroganți care vin cu acuzații pe care nu le pot susține. Astfel, foștii miniștri PSD îi vor chema la dezbateri pe ministrii din dinastia Orban I Iohannis. Și pentru că am vorbit de discursul candidatului Ioahnnis, spunea cu mândrie că nu va tăia pensii și salarii, dar domnule Iohannis vrem să spuneți românilor că veți crește salariile din 2020. România nu are nevoie de un președinte dictator ci de unul mediator”, a mărturisit Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a adăugat că în programul de guvernare al noului Executiv se află dezinformări. (VEZI ȘI: CÂT COSTĂ, DE FAPT, „CEASUL EXTREM DE SCUMP DE AUR” PURTAT DE VIORICA DĂNCILĂ)

„Am văzut în programul de guvernare al Guvernului Ludovic I din dinastia Iohannis că unul dintre lucrurile pe care le-au realizat se referă la președinția rotativă a Consiliului UE. Aceste dezinformări nu le fac cinste”, a conchis Dăncilă.

Turul al doilea al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 24 noiembrie între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Biroul Electoral Central a anunțat, joi, rezultatele finale oficiale la primul tur al alegerilor prezidențiale. Astfel, Klaus Iohannis a obținut 37,82%, Viorica Dăncilă – 22,26% și Dan Barna – 15,02%. (VEZI ȘI:  VIORICA DĂNCILĂ, ÎNTREBARE TRANȘANTĂ: ”CUM E CU ATITUDINEA AROGANTĂ, DOMNULE IOHANNIS, NE MAI EXPLICAȚI O DATĂ?”)

„Rezultatul final al votării pentru alegerea Președintelui României, conform procesului verbal este următorul: Număr total ala alegătorilor care s-au prezentat la urne este de 9.359.673, reprezentând 51,19% din numărul total de alegători înscriși în listele electorale permanente. Numărul total al voturilor valabil exprimate este de 9.216.515, reprezentând 98,47% din numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne. Numărul total al voturilor nule este următorul: 142.961, reprezentând 1,53% din numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne. Numărul total al alegătorilor care au votat prin corespondență este de 25.319”, a anunțat, joi, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central (BEC), Mircea Preoțescu.

„Situația voturilor valabil exprimate obținute de fiecare candidat este următoarea: Klaus Werner Iohannis – 3.485.292, reprezentând 37,82%, Vasilica Viorica Dăncilă – 2.051.725, reprezentând 22,26%, Ilie Dan Barna – 1.384.450, reprezentând 15,02%, Mircea Diaconu – 815.201, reprezentând 8,85%, Theodor Paleologu – 527.098, reprezentând 5,72%, Hunor Kelemen – 357.014, reprezentând 3,87%, Ramona Ioana Bruynseels – 247. 275, reprezetând 2,75%”, a mai spus Preoțescu.

Turul al doilea al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 24 noiembrie și se va desfășura între candidații Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Românii din Diaspora au la dispoziție trei zile pentru a vota, respectiv 22, 23 și 24 noiembrie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)