Cât costă, de fapt, „ceasul extrem de scump de aur” purtat de Viorica Dăncilă

Publicat: 14/11/2019 | 08:37
Cât costă, de fapt, „ceasul extrem de scump de aur” purtat de Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la Preşedinţie, a declarat că fotografia în care apare cu un ceas evaluat în spațiul public la 20.000 de euro este un cadou primit de la soțul ei și că poate garanta că acesta nu ar cheltui 20.000 de euro pentru un ceas. Totodată, fostul premier susține că fotografia este trucată și că va pune la dispoziția jurnaliștilor ceasul pentru a demonstra acest lucru

Viorica a mai precizat miercuri că ceasul pe care l-a purta nu valorează 5.000 de euro şi de aceea nu a fost trecut în declaraţia de avere.

Este un ceas, nu-l am la mine, o să-l aduc, este primit de la soţul meu cadou, vă garantez că nu valorează mai mult de 5.000 de euro, astfel încat să-l trec în declaraţia de avere. Este un ceas primit de la soţul meu, nu am cerut certificatul. Soţul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru un ceas.

Ceea ce am văzut că a dat un domn, care probabil de bună credinţă îl întreabă şi cât valorează casele domnului Iohannis, ca să arate că este imparţial, a pus alt ceas. Nu seamănă ce am eu cu fotografia respectivă. O să vă aduc acest ceas şi o să-l pun la dispoziţie„, a afirmat Viorica Dăncilă la o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

Dăncilă a mai spus, răspunzând la o întrebare, că a citit declaraţia de presă pentru a răspunde punctual la afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis. „Vorbesc liber acum. Să vă uitaţi bine la urechi că nu am cască în ureche. Vroiam să răspund punctual la tot ce a adus Klaus Iohannis în spaţiul public. De altfel, cu dumneavoastră vorbesc liber, răspund la o orice întrebare„, a spus Dăncilă.