Inna a făcut mega-show pe masă în NUBA! Imagini în exclusivitate de la party-ul de 33 de ani

Publicat: 17/11/2019 | 01:11

Daaa, cine n-o știe pe Inna! Frunoasa artistă a ”spart” programele și în țară, și afară, ba chiar a făcut-o de nota 10! Că spune lumea că are o problemă cu vocea… Pas! Cântăreața a atras simpatia milioanelor de fani de peste hotare, a făcut o grămadă de bani, logic, dar și…33 de ani! Și ce spactacol a dat superba cântăreață în NUBA! De zile mari, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost pe fază și vă prezintă, în exclusivitate, mega-show-ul artistei.

Inna și-a chemat prietenii, în club, pentru a sărbători alături de ei onomastica! Ce repede a trecut timpul… 33 de ani a bifat pe 16 noiembrie celebra cântăreață, iar show-ul pe care l-a oferit a fost pe măsură! La NUBA, amicii ei s-au distrat ca niciodată! Băutura fină a curs în valuri, fete frumoase, așa, ca Inna, pe la mese… Adevărată serată! (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CELE MAI SCUNDE VEDETE DIN ROMÂNIA. CÂȚI CENTIMETRI AU ANDREEA ESCA, ANDREEA MANTEA ȘI INNA)

La un moment dat, InnA s-a dezlănțuit! A urcat pe una dintre mese și a dat recital! Da recital, nu glumă! A cântat, și-a unduit trupul, spre amuzamentul prietenilor și nu numai, aflați alături de cântăreață în club. După minutele memorabile ale superbei artiste, pe masa au urmat-o câteva tinere care nu s-au făcut deloc de râs. Dans suav, lasciv…

Inna, asaltată la ieșire din club

Câteva ore bune a durat ”maxima distracție” pusă la cale de interpreta atât de îndrăgită, apoi, ea s-a retras, nu pe furiș, spre casă. Cu un mare bughet de trandafiri în brațe, Inna a ajuns în parcarea clubului, dar, surpriză, nu a fost lăsată să plece. Bine, și ei i-a plăcut! ”Unde mi-e mașina? E la mama… ”, a șoptit cântăreața, dar pe fața ei se vedea că nu e deloc o mare problemă. Fanii erau mai presus. Și prietenii, firește. Așa că a fost sărutată pe obraji și felicitată așa cum nu s-a întâmplat nici în club! După multe minute de oarecare isterie, Inna a reușit să ajungă în mașină și, apoi, în pat, pentru a se odihni după o noapte cu adevărat magică. (NU RATA: CE REACȚIE A AVUT INNA CÂND ȘI-A AUZIT PIESA ÎNTR-UN SERIAL CELEBRU: „A TREBUIT SĂ DAU ÎNAPOI”)

Inna a făcut un adevărat show în NUBA, la petrecerea pe care a dat-o cu ocazia xilei de naștere

Inna a rămas fără cuvinte: piesa ei…

Inna este una dintre cele mai de succes artiste și se bucură deja de admirația tuturor. Ultima realizare bifată de cântăreață are legătură cu seriale și jocuri celebre. Recent, artista a rămas fără cuvinte atunci când și-a auzit piesa „Tu Manera”, care are 27 de milioane de vizualizări pe Youtube, în serialul Grand Hotel, produs de Eva Longoria.

„Am rămas surprinsă, era o scenă în care două personaje din film discutau şi era aşa un background şi a trebuit să dau înapoi pentru că nu mi-a venit să cred că se întâmplă lucrul ăsta”a explicat Inna. (VEZI AICI: CUM S-A FILMAT ÎN MAȘINĂ CELEBRA BLOGERIȚĂ DIN REP. MOLDOVA, INNA, ÎNAINTE SĂ MOARĂ ÎN ACCIDENTUL TERIBIL. RUDELE ȘI APROPIAȚII VEDETEI NU ÎȘI REVIN DIN ȘOC)

Mai mult decât atât, piesa artistei a fost aleasă și în cel mai nou joc al celebrei serii „Need for Speed”. „M-am trezit cu foarte multe story-uri de la fanii mei cum că este pe Need for Speed, este un joc pe care îl jucam şi eu în copilărie. Mă simt extraordinar de împlinită, mă simt fericită, cred că pot spune că trăiesc cea mai intensă perioada din viaţa mea pentru că asta este muzica pe care am scris-o eu din sufletul meu, bineînţeles alături de colegul meu drag, David”a mai spus Inna.

Inna l-a dat pe spate pe emir!

Inna a concertat și într-o țară arabă și l-a impresionat pe milionarul emir de acolo. Astfel, Inna a primit, printre altele, un ceas Rolex, de mare valoare. Roxana Voloșeniuc a povestit că interpreta era însoțită și de mama ei.

„Eram într-o țară arabă, urma să urc pe scenă în cadrul unui eveniment organizat de emirul acelui stat și, deodată, văd agitație mare în backstage, și mă trezesc cu cineva în fața mea care îmi urează succes și mă invită a doua zi cu echipa la… palat – era însuși emirul, deghizat în haine civile și flancat de bodyguarzi”, i-a povestit cântăreața Roxanei Voloșeniuc, potrivit libertatea.ro. (CITEȘTE ȘI: CE MĂRIME POARTĂ INNA LA PANTOFI. ARTISTA NU-ȘI POATE CUMPĂRA ÎNCĂLȚĂMINTE DIN MAGAZIN)

Inna este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul autohton

Mai mult, emirul a venit să vadă concertul Innei, după care a invitat-o la palatul său. Invitația a fost primită foarte bine de către cântăreață, iar aceasta a acceptat și a mers în vizita speciala împreuna cu mama sa. Emirul nu știa nimic despre toate acestea și pare să fi fost foarte marcat de vizita celor două românce.

„A cântat și a doua zi, împreună cu echipa și mama ei (cu care călătorește de multe ori), a plecat la palat. Au fost primiți regește și, în semn de mulțumire pentru show-ul pe care l-a făcut cu o seară în urmă, Alexandra a primit un ceas (Rolex), echipa, tot felul de cadouri… doar că, ce să vezi? Când s-au întors la hotel, pe mama ei o aștepta un cadou și mai special, însoțit de scuze. Emirul nu știa că Inna urma să vină în acea zi împreună cu mama ei, așa că nu se pregătise cu un cadou special și îl trimitea acum. Doamna Apostoleanu… v-am invidiat mult pentru acel ceas”, a mai spus Roxana Voloșeniuc.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...