Ultimul ”ginere” al lui Traian Băsescu are program de ”reintegrare socială” la NUBA după despărțirea de EBA!

Publicat: 18/11/2019 | 23:39

Au avut o relație frumoasă, care a durat aproximativ doi ani, dar, de curând, au ales să se despartă. După ce s-a separat de Elena Băsescu, Cătălin „Tomată” reînvață să socializeze. Ultimul ”ginere” al lui Traian Băsescu pare că s-a ”înscris” într-un program de ”reintegrare socială” la NUBA. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE ”GREII” RETROCEDĂRILOR DIN ROMÂNIAI A PIERDUT APROX. 100.000.000 €!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Cătălin Gheorghe, fostul iubit al Elenei Băsescu, în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București, unde tânărul a ales să se distreze alături de câțiva prieteni. (NU RATA: CUM S-AU DAT DE GOL CELEBRA DESIGNERIȚĂ & FOSTUL MEMBRU AL GUVERNULUI?!)

„Tomată” pare să fi fost afectat după ce a ”divorțat” de EBA, iar acum începe să-și revină ușor, ușor. După toate aparențele, ultimul ”ginere” al lui Traian Băsescu reînvață să socializeze. Așa se face că „Tomată” a ”descins” la NUBA după miezul noții.

O ieșire „corectă” la NUBA

Tânărul care s-a iubit cu mezina fostului președinte părea pus pe distracție. Fără să ezite, Cătălin ”a dat peste cap” câteva pahare. Destul de rezervat însă, a stat mai mult alături de prietenii săi și s-a rezumat să admire frumusețile care își mișcau formele pe lângă masa lor.  (NU RATA: ”THE VOICE” S-A DESPĂRȚIT ÎNAINTEA NUNȚII DIN CAUZA EI)

Cătălin Gheorghe, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a distrat la NUBA

Cine este “Tomată”, iubitul fiicei lui Traian Băsescu

Elena Băsescu a avut o relație de aproape doi ani cu tânărul afacerist Cătălin Gheorghe. Cunoscut în lumea mondenă sub porecla „Tomată”, Cătălin este mai tânăr cu 12 ani decât Elena. Are 26 de ani și a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Cătălin provine dintr-o familie înstărită, însă a încercat să fie pe picioarele lui. A început cu o pizzerie și o shaormerie, care i-au mers bine și i-au adus și porecla de ”Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate ”Tomato”. Povestea de dragoste dintre EBA și Cătălin Gheorghe a debutat în vara lui 2017 și, în luna februarie 2018, fiica fostului președinte anunța că este însărcinată din nou.(VEZI ȘI: INNA A FĂCUT MEGA-SHOW PE MASĂ ÎN NUBA)

 EBA şi “Tomată” sunt părinţii unei fetiţe

Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris Elena Băsescu, pe pagina sa de Facebook, la vremea aceea.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a adus pe lume, pe 4 iunie 2018, cel de-al treilea copil al său. Fetiţa se numeşte Anastasia, s-a născut la ora 7:52 şi la naştere a avut 3,7 kg şi 53 de centimetri. Anunțul a fost făcut de fericitul bunic, Traian Băsescu, pe pagina lui de Facebook. (NU RATA: CINE ESTE DE FAPT NOUA IUBITĂ A ”PRINȚIȘORULUI SIR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...