Acasă » Cancan » ”The Voice” s-a despărțit înaintea nunții din cauza ei! Primele imagini cu Cezar Ouatu & noua iubită

”The Voice” s-a despărțit înaintea nunții din cauza ei! Primele imagini cu Cezar Ouatu & noua iubită

De: I.D. 17/11/2019 | 01:19

În luna septembrie a acestui an, ”The Voice” anunța, în mediul online, că își dorește o nuntă tradițională. Cezar Ouatu și Andreea Vilău păreau mai hotărâți ca niciodată să își oficializeze relația, amândoi spunând că își doresc să meargă, braț la braț, pe același drum. Numai că evenimentele s-au precipitat, spre surpriza celor care savurau detaliile referitoare la viitoare nuntă, iar relația dintre Cezar Ouatu și Andreea Vilău a fost stopată brusc. În viața artistului a apărut altcineva – Simona Iacob -, așa că toate planurile de viitor pe care acesta le făcuse publice au devenit o simplă amintire. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu ”The Voice” & noua sa iubită. (CITEȘTE ȘI: S-A DESPĂRȚIT DE ANDREEA VILĂU ÎNAINTE DE NUNTĂ, IAR ACUM, CEZAR OUATU IUBEȘTE DIN NOU! CINE ESTE ARTISTA CARE I-A FURAT INIMA)

Cezar Ouatu și Andreea Vilău au format un cuplu care a ținut capul de afiș în showbizul autohton. Nimic nu ar fi anticipat ruptura dintre cei doi, însă dragostea, așa cum se știe, oferă surprize incredibile. ”The Voice” își dorea o nuntă cu lăutari, tradițională, în vreme ce Andreea visa o nuntă  cu totul specială, desfășurată pe plajă, într-un loc exotic. La momentul respectiv, Cezar Ouatu nu s-a ferit să spună că ar fi adus și maneliști la eveniment, mărturisind că, totuși, încă existau negocieri între el și ”aleasa” inimii sale în ceea ce privește organizarea fericitului eveniment. (VEZI ȘI AICI: CEZAR OUATU ȘI ANDREEA VILĂU, PĂRINȚI DE TRIPLEȚI? ”O SĂ VEDEȚI”)

„Vom fi noi doi şi atât (n. red. – râde). Încă suntem în tratative. Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti. Pe de altă parte, ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă”, a declarat Cezar Ouatu la Star Matinal. (NU RATA: CEZAR OUATU, ÎN LACRIMI, ÎN DIRECT, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE IUBITĂ: ”E MULT MAI DEMN SĂ FIȚI SINCERI!” A ÎNȘELAT-O?)

O altă femeie i-a furat inima lui Cezar Ouatu, iar fosta relație s-a prăbușit ca un castel din cărți de joc

„Da, i-am dat inelul de logodnă. A avut vreo trei variante de cerere. Am cerut-o de trei ori. O dată extrem de nebunesc. Cred că formăm un cuplu frumos în lumea asta”, mărturisea Cezar Ouatu la Antena Stars, referindu-se la Andreea Vilău, cea alături de care își propusese să trăiască o viață conjugală perfectă. Dar toate declarațiile anterioare au fost șterse cu buretele. ”The Voice” a fost răpus de o altă prezență feminină șarmantă, iar viața sa sentimentală a pornit de la ”zero”. Un sfârșit e un început, firește, iar atunci când o brunetă focoasă îți fură inima totul se resetează. Creatoarea de modă Simona Iacob este cea care l-a ”răpus”, iremediabil, pe Cezar Ouatu. O femeie de afaceri frumoasă, implicată, cu mai multă vreme în urmă într-o relație sentimentală fierbinte cu un coechipier al celebrului Cristiano Ronaldo. În trecut, vedeta l-a sedus și pe un grec putred de bogat și s-a iubit cu Marius Niculae, fostul atacant de la Dinamo sau Sporting Lisabona. În plus, aceasta a avut o relaţie şi cu Mario Iorgulescu, însă niciunul dintre ei nu a confirmat presupusa idilă. (CITEȘTE ȘI: CEZAR OUATU, ÎNDRĂGOSTIT PÂNĂ PESTE CAP! CUM ARATĂ NOUA LUI IUBITĂ)

Cezar Ouatu și noua sa iubită, Simona Iacob

Cezar Ouatu iubește din nou, fiind, la rândul său – iubit de Simona Iacob. Creatoarea de modă l-a ”țintuit” cu privirea pe artist și, cum se spune de foarte multe ori, există semnale clare că dragostea plutește în aer, iar cei doi au descoperit ”rețeta fericirii”.

Cezar Ouatu vrea să devină tată

„Eu am zis la un moment dat că până la 40 de ani, nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic… Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi. Dacă avem un sufleţel e cel mai important şi ea este pregătită şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie, adică nu vreau să fiu siropos, dar îmi doresc o familie, le-am trăit pe toate şi îmi doresc să mă bucur de fiecare succes, de fiecare floare, de fiecare glorie cu familia mea, care în momentul de faţă o constituie Andreea, mama mea, fratele meu… foarte puţini”, a declarat, la un moment dat, Cezar Ouatu. (VEZI ȘI AICI: S-A VĂZUT TOT! LOREDANA CHIVU, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ LA O PETRECERE, AZI-NOAPTE)

Relația dintre Cezar Ouatu și Simona Iacob s-a desfășurat, inițial, departe de priviri indiscrete, însă – până la urmă – totul a ieșit la iveală, iar acesta a fost și motivul care a transformat legătura cu Andreea Vilău în simplă amintire. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a surprins pe ”The Voice” și pe frumoasa brunetă la o terasă, privindu-se languros și relaxându-se alături de o altă prietenă a cuplului. (NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ ÎȘI ”REVENDICĂ” FIICA & FIUL LA JUDECĂTORIE)

Supărat, Cezar Ouatu a reacționat virulent

Cezar Ouatu a fost foarte supărat după ce a fost criticat pentru vestimentația aleasă la un eveniment monden. Cel care l-a atacat pe Ouatu este designerul Adrian Oianu, iar totul s-a întâmplat în emisiunea ”Xtra Night Show, de la Antena 1. (VEZI ȘI AICI: BOGĂTAȘUL CU BUGATTI CHIRON DE 4 MIL. € A ÎMPĂCAT-O PE IUBITA OFICIALĂ CU O ”DUZINĂ” DE DOM PERIGNON LA NUBA)

”The Voice” nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să dea o replică acidă la adresa celui care l-a criticat. Mesajul său a fost postat pe pagina sa de socializare. „Măi domnule Adrian Oianu, nu mă cred nici mai sexy decât îmi permite vârstă, nici nu sunt „băiatul ăla” fără nume. Mă numesc Cezar Ouatu și sper să auziți și de mine într-o zi la cât de „sus” și educat sunteți dvs. !!! Cât despre comentariile „pertinente” și de mari „avizați” în materie de fashion cu pretenții de mari stiliști cu înclinații bișnițărești turco-chineze rebrănduite am tot întâlnit în România!!!”, a scris Cezar Ouatu. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. ȘTEFAN STAN ȘI-A DUS PROASPĂTA SOȚIE ÎN CIMITIR LA MIEZUL NOPȚII! MOTIVUL TE VA FACE SĂ PLÂNGI)

”Mai lăsați import exportul de hăinuțe rebrenduite!”

În continuarea mesajului, Cezar Ouatu s-a dezlănțuit și a transmis mesajul că cei care îl critică – ”creatori de frumos” – nu fac altceva decât să… rebrenduiască, nu să creeze ceva original. (VEZI ȘI AICI: PUȘTIUL CARE S-A ÎMBOGĂȚIT DIN YOUTUBE A IEȘIT LA CUMPĂRĂTURI! ROLEX DE 7.500 EURO ȘI…)

”Logodnica mea și eu ne am simțit în primul rând extrem de relaxați și ne-am imbrăcat după starea noastră de spirit, ci nu după un anumit dress cod !!! Mai departe specia asta de stiliști „bad guy” care tăie în carne vie este tipic oamenilor ușor frustrați cu o usoară tendință ridicolă circărească. Oricum mă bucur să ne cunoaștem și sper să-mi fac temele mai bine next time pentru că sincer de Adina mai știam ceva de la niște prieteni și de prin mall, dar de dvs. nu știam mai nimic și e păcat!!! Inspirație maxim dragilor creatori de frumos !!! P.S. Mai desenați și voi câteva idei noi în timpul liber, mai lăsați import exportul de hăinuțe rebrenduite !!! #Nu #Haină #Face #Omul”, a mai scris Cezar Ouatu pe Facebook. (NU RATA: LEGĂTURI PERICULOASE ÎNTRE SEXOASA DE LA PRO TV & PREZENTATORUL DE LA KANAL D. AVEM FILMĂRILE CARE ANUNȚĂ UN NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea