”The Voice” s-a despărțit înaintea nunții din cauza ei! Primele imagini cu Cezar Ouatu & noua iubită

Autor: I.D.
Publicat: 17/11/2019 | 01:19

În luna septembrie a acestui an, ”The Voice” anunța, în mediul online, că își dorește o nuntă tradițională. Cezar Ouatu și Andreea Vilău păreau mai hotărâți ca niciodată să își oficializeze relația, amândoi spunând că își doresc să meargă, braț la braț, pe același drum. Numai că evenimentele s-au precipitat, spre surpriza celor care savurau detaliile referitoare la viitoare nuntă, iar relația dintre Cezar Ouatu și Andreea Vilău a fost stopată brusc. În viața artistului a apărut altcineva – Simona Iacob -, așa că toate planurile de viitor pe care acesta le făcuse publice au devenit o simplă amintire. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu ”The Voice” & noua sa iubită. (CITEȘTE ȘI: S-A DESPĂRȚIT DE ANDREEA VILĂU ÎNAINTE DE NUNTĂ, IAR ACUM, CEZAR OUATU IUBEȘTE DIN NOU! CINE ESTE ARTISTA CARE I-A FURAT INIMA)

Cezar Ouatu și Andreea Vilău au format un cuplu care a ținut capul de afiș în showbizul autohton. Nimic nu ar fi anticipat ruptura dintre cei doi, însă dragostea, așa cum se știe, oferă surprize incredibile. ”The Voice” își dorea o nuntă cu lăutari, tradițională, în vreme ce Andreea visa o nuntă  cu totul specială, desfășurată pe plajă, într-un loc exotic. La momentul respectiv, Cezar Ouatu nu s-a ferit să spună că ar fi adus și maneliști la eveniment, mărturisind că, totuși, încă existau negocieri între el și ”aleasa” inimii sale în ceea ce privește organizarea fericitului eveniment. (VEZI ȘI AICI: CEZAR OUATU ȘI ANDREEA VILĂU, PĂRINȚI DE TRIPLEȚI? ”O SĂ VEDEȚI”)

„Vom fi noi doi şi atât (n. red. – râde). Încă suntem în tratative. Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti. Pe de altă parte, ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă”, a declarat Cezar Ouatu la Star Matinal. (NU RATA: CEZAR OUATU, ÎN LACRIMI, ÎN DIRECT, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE IUBITĂ: ”E MULT MAI DEMN SĂ FIȚI SINCERI!” A ÎNȘELAT-O?)

O altă femeie i-a furat inima lui Cezar Ouatu, iar fosta relație s-a prăbușit ca un castel din cărți de joc

„Da, i-am dat inelul de logodnă. A avut vreo trei variante de cerere. Am cerut-o de trei ori. O dată extrem de nebunesc. Cred că formăm un cuplu frumos în lumea asta”, mărturisea Cezar Ouatu la Antena Stars, referindu-se la Andreea Vilău, cea alături de care își propusese să trăiască o viață conjugală perfectă. Dar toate declarațiile anterioare au fost șterse cu buretele. ”The Voice” a fost răpus de o altă prezență feminină șarmantă, iar viața sa sentimentală a pornit de la ”zero”. Un sfârșit e un început, firește, iar atunci când o brunetă focoasă îți fură inima totul se resetează. Creatoarea de modă Simona Iacob este cea care l-a ”răpus”, iremediabil, pe Cezar Ouatu. O femeie de afaceri frumoasă, implicată, cu mai multă vreme în urmă într-o relație sentimentală fierbinte cu un coechipier al celebrului Cristiano Ronaldo. În trecut, vedeta l-a sedus și pe un grec putred de bogat și s-a iubit cu Marius Niculae, fostul atacant de la Dinamo sau Sporting Lisabona. În plus, aceasta a avut o relaţie şi cu Mario Iorgulescu, însă niciunul dintre ei nu a confirmat presupusa idilă. (CITEȘTE ȘI: CEZAR OUATU, ÎNDRĂGOSTIT PÂNĂ PESTE CAP! CUM ARATĂ NOUA LUI IUBITĂ)

Cezar Ouatu și noua sa iubită, Simona Iacob

Cezar Ouatu iubește din nou, fiind, la rândul său – iubit de Simona Iacob. Creatoarea de modă l-a ”țintuit” cu privirea pe artist și, cum se spune de foarte multe ori, există semnale clare că dragostea plutește în aer, iar cei doi au descoperit ”rețeta fericirii”.

Cezar Ouatu vrea să devină tată

„Eu am zis la un moment dat că până la 40 de ani, nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic… Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi. Dacă avem un sufleţel e cel mai important şi ea este pregătită şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie, adică nu vreau să fiu siropos, dar îmi doresc o familie, le-am trăit pe toate şi îmi doresc să mă bucur de fiecare succes, de fiecare floare, de fiecare glorie cu familia mea, care în momentul de faţă o constituie Andreea, mama mea, fratele meu… foarte puţini”, a declarat, la un moment dat, Cezar Ouatu. (VEZI ȘI AICI: S-A VĂZUT TOT! LOREDANA CHIVU, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ LA O PETRECERE, AZI-NOAPTE)

Relația dintre Cezar Ouatu și Simona Iacob s-a desfășurat, inițial, departe de priviri indiscrete, însă – până la urmă – totul a ieșit la iveală, iar acesta a fost și motivul care a transformat legătura cu Andreea Vilău în simplă amintire. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a surprins pe ”The Voice” și pe frumoasa brunetă la o terasă, privindu-se languros și relaxându-se alături de o altă prietenă a cuplului. (NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ ÎȘI ”REVENDICĂ” FIICA & FIUL LA JUDECĂTORIE)

Supărat, Cezar Ouatu a reacționat virulent

Cezar Ouatu a fost foarte supărat după ce a fost criticat pentru vestimentația aleasă la un eveniment monden. Cel care l-a atacat pe Ouatu este designerul Adrian Oianu, iar totul s-a întâmplat în emisiunea ”Xtra Night Show, de la Antena 1. (VEZI ȘI AICI: BOGĂTAȘUL CU BUGATTI CHIRON DE 4 MIL. € A ÎMPĂCAT-O PE IUBITA OFICIALĂ CU O ”DUZINĂ” DE DOM PERIGNON LA NUBA)

”The Voice” nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să dea o replică acidă la adresa celui care l-a criticat. Mesajul său a fost postat pe pagina sa de socializare. „Măi domnule Adrian Oianu, nu mă cred nici mai sexy decât îmi permite vârstă, nici nu sunt „băiatul ăla” fără nume. Mă numesc Cezar Ouatu și sper să auziți și de mine într-o zi la cât de „sus” și educat sunteți dvs. !!! Cât despre comentariile „pertinente” și de mari „avizați” în materie de fashion cu pretenții de mari stiliști cu înclinații bișnițărești turco-chineze rebrănduite am tot întâlnit în România!!!”, a scris Cezar Ouatu. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. ȘTEFAN STAN ȘI-A DUS PROASPĂTA SOȚIE ÎN CIMITIR LA MIEZUL NOPȚII! MOTIVUL TE VA FACE SĂ PLÂNGI)

”Mai lăsați import exportul de hăinuțe rebrenduite!”

În continuarea mesajului, Cezar Ouatu s-a dezlănțuit și a transmis mesajul că cei care îl critică – ”creatori de frumos” – nu fac altceva decât să… rebrenduiască, nu să creeze ceva original. (VEZI ȘI AICI: PUȘTIUL CARE S-A ÎMBOGĂȚIT DIN YOUTUBE A IEȘIT LA CUMPĂRĂTURI! ROLEX DE 7.500 EURO ȘI…)

”Logodnica mea și eu ne am simțit în primul rând extrem de relaxați și ne-am imbrăcat după starea noastră de spirit, ci nu după un anumit dress cod !!! Mai departe specia asta de stiliști „bad guy” care tăie în carne vie este tipic oamenilor ușor frustrați cu o usoară tendință ridicolă circărească. Oricum mă bucur să ne cunoaștem și sper să-mi fac temele mai bine next time pentru că sincer de Adina mai știam ceva de la niște prieteni și de prin mall, dar de dvs. nu știam mai nimic și e păcat!!! Inspirație maxim dragilor creatori de frumos !!! P.S. Mai desenați și voi câteva idei noi în timpul liber, mai lăsați import exportul de hăinuțe rebrenduite !!! #Nu #Haină #Face #Omul”, a mai scris Cezar Ouatu pe Facebook. (NU RATA: LEGĂTURI PERICULOASE ÎNTRE SEXOASA DE LA PRO TV & PREZENTATORUL DE LA KANAL D. AVEM FILMĂRILE CARE ANUNȚĂ UN NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...