Puștiul care s-a îmbogățit din Youtube a ieșit la cumpărături! Rolex de 7.500 euro și…

Autor: A.N.
Publicat: 16/11/2019 | 00:15

Aspirant la o viață de artist după ce a strâns 18 milioane de vizualizări cu o melodie în care fredonează despre papucii lui de firmă, Abi Talent a mai bifat o ”aroganță”. Puștiul care s-a îmbogățit din Youtube a ieșit la cumpărături și a scos din buzunare o sumă colosală pentru… un ceas! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini cu noua achiziție a puștiului.

A ajuns, într-un timp relativ scurt, cunoscut în toată țara! În plus, provine dintr-o familie înstărită, iar banii nu i-au lipsit nicio clipă lui Abi Talent. I-au oferit confortul și prestanța la care mulți tineri de vârsta lui pot doar visa.

Cu siguranță, Abi Talent își poate permite absolut orice. ”Regele Youtube-ului” nu se uită la bani atunci când își dorește să-și satisfacă anumite dorințe. Așa cum s-a întâmplat și zilele trecute. Puștiul-minune care a răvășit internetul cu melodia ”Papuci Gucci” a intrat într-un magazin, plin ochi cu ceasuri de firmă. (CITEȘTE ȘI: ABI “REGELE ROMÂNIEI” ȘI-A FĂCUT TALENTUL CU BRIGADA LUI LA “KM 0 AL AROGANȚELOR”)

A probat mai multe modele, a discutat cu vânzătorul și într-un final i s-a pus pata pe un ceas la care alții doar visează: un Rolex Datejust de 7500 de euro. Abi a plătit noua achiziție, iar apoi a ieșit din magazin împreună cu un prieten care i-a fost alături și l-a sfătuit cum nu se putea mai bine.

Abi Talent a facut senzatie pe youtube

Abi Talent a făcut senzație pe Youtube!

Puștiul-minune a rupt în două vizualizările de pe Youtube. A fost numărul 1 în trending timp de mai multe săptămâni și a ajuns la un record de accesări într-un timp extrem de scurt. (VEZI ȘI: TATĂL LUI ”ABI TALENT”, CONDAMNAT LA 5 ANI ȘI 6 LUNI DE ÎNCHISOARE PENTRU PROXENETISM! SURAJ S-A ȘCOLARIZAT ÎN PENITENCIARUL FOCȘANI…)

Acum câteva luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic talent, zic haz, finețe, caracter. De acolo vine numele meu, «Abi talent». Am văzut cum toți youtuberii de la noi din țară au început să facă piese trap și am zis că trebuie să le arăt eu cum se face, să fiu un exemplu de urmat, «king abi»”, a povestit tânărul artist pentru o publicație din România.

”Sunt cea mai mare vedetă”

Eu sunt țigan. Cu astea opt clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de șase luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-i las pe ăștia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis «Abi Talent» pentru că în România prinde «Abi Talent», prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am trei frați, frații mei s-au obișnuit că sunt vedetă”, a explicat puștiul într-un interviu.

Tatăl lui Abi, școlarizat în Penitenciarul Focșani

În urmă cu câțiva ani, Suraj, așa cum mai este cunoscut tatăl lui Abi Talent în mahalaua Buzăului, a fost condamnat pentru proxenetism la cinci ani și șase luni de închisoare. Julien Panțic, părintele puștiului-minune, s-a școlarizat în Penitenciarul Focșani, acolo unde a fost încarcerat. (VEZI ȘI: FAMILIA LUI ABI TALENT STĂPÂNEȘTE MAHALAUA BUZĂULUI. TATĂL ”REGELUI PĂ ROMÂNIA” S-A RĂFUIT CU CLANURILE ȚIGĂNEȘTI + A FOST SUSPECT ÎNTR-UN DOSAR DE FALSIFICARE DE BANI!)

Din câte se pare, Suraj a profitat de eliberarea condiționată și asta pentru că în timpul pe care l-a petrecut în spatele gratiilor, bărbatul care „a luat în stăpânire” mahalaua Buzăului a avut un comportament corespunzător, a participat la programele de școlarizare, moral-religioase și la activități educative de scurtă durată, a fost recompensat de patru ori și nu a fost sancționat disciplinar, după cum au arătat surse din mediul penitenciar pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...