Familia lui Abi Talent stăpânește mahalaua Buzăului. Tatăl ”Regelui pă România” s-a răfuit cu clanurile țigănești + a fost suspect într-un dosar de falsificare de bani!

Publicat: 09/03/2019 | 22:15

De câteva luni, în industria muzicală românească și-a făcut apariția un puști-minune, care a rupt toate topurile cu piesa ”Papuci Gucci”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii incendiare despre familia lui Abi Talent. Tatăl ”Regelui pă România” s-a răfuit cu clanurile țigănești și a fost suspect într-un dosar de falsificare de bani. (CITEȘTE ȘI: EL ESTE HIPSTERAȘUL CARE O ”TATONEAZĂ” PE BIANCA! ARE VILĂ ÎN MYKONOS, DECAPOTABILĂ ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor dezvăluiri incendiare despre puștiul-minune care a înnebunit România cu hitul ”Papuci Gucci”. Potrivit unor surse D.A.S., familia tânărului Abi Talent ar fi „luat în stăpânire” mahalaua Buzăului, orașul natal al tânărului. (NU RATA, AICI: MOȘTENITOAREA MILIARDARULUI DINU PATRICIU A APĂRUT ÎN ORAȘ CU UN S COUPE ȚIPLĂ DE 150.000 €!)

Din câte se pare, de-a lungul timpului, Julien Panțic, tatăl lui Abi Talent, ar fi fost implicat în mai multe scandaluri. Suraj, așa cum este cunoscut bărbatul în mahalaua Buzăului, s-ar fi răfuit, în mai multe rânduri, cu clanurile țigănești din Buzău.

Mai mult decât atât, Suraj, părintele puștiului care a înnebunit țara cu ”Papuci Gucci”, ar fi dat explicații în fața oamenilor legii după ce a fost implicat într-un dosar de falsificare de bani, în care a avut calitatea de suspect. (NU RATA, AICI: SEXOASA A CERUT SĂ-I FIE RECUNOSCUT DIVORȚUL DE RĂPOSATUL MILIONAR!)

Fanul numărul 1 al președintelui Klaus Iohannis

Site-ul nr. 1 din România a aflat un lucru de-a dreptul senzațional. Cu toate că puștiul de numai 18 ani care a dus trap-ul românesc – un curent relativ nou, care combină, între altele, hip-hop-ul cu muzica electronică – la un alt nivel are peste 300.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, Abi urmărește o singură persoană. Cel care se laudă cu papucii lui de firmă se pare că este fanul numărul 1 al… președintelui Klaus Iohannis. Și asta pentru că Abi pare foarte curios de activitatea online a șefului statului. (NU RATA, AICI: CELEBRUL OMAR HAYSSAM ÎI TERORIZEAZĂ PE GARDIENII CARE ÎL PĂZESC)

Familia lui Abi Talent stăpânește mahalaua Buzăului

A făcut senzație pe Youtube!

Puștiul-minune a rupt în două vizualizările de pe Youtube. A fost numărul 1 în trending timp de mai multe săptămâni și a ajuns la un record de accesări într-un timp extrem de scurt.

„Acum câteva luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic talent, zic haz, finețe, caracter. De acolo vine numele meu, «Abi talent». Am văzut cum toți youtuberii de la noi din țară au început să facă piese trap și am zis că trebuie să le arăt eu cum se face, să fiu un exemplu de urmat, «king abi»”, a povestit tânărul artist pentru o publicație din România.

În melodia cu care și-a câștigat notorietatea, puștiul vorbește despre faptul că a renunțat la școală, iar versurile pun foarte mult accent pe acest lucru. ”Ziceam că sunt un exemplu de urmat, dar aici nu sugerez nimănui să facă așa cum am făcut eu. Copii, să nu vă lăsați de școală. Eu m-am lăsat în clasa a 8-a, din motive personale”, a mai povestit Abi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...