El este hipsterașul care o ”tatonează” pe Bianca! Are vilă în Mykonos, decapotabilă și…

Publicat: 08/03/2019 | 23:07

De curând, Bianca Drăgușanu s-a despărțit “oficial” de Alex Bodi, iar pretendenții au și început să dea târcoale. După ce ieri v-am dezvăluit, în premieră, detalii despre adevăratul motiv care a dus la ”divorțul” dintre Bianca și Alex, astăzi, noi amănunte ies la iveală. La scurt timp după ce blondina i-a spus definitiv ”Adio” simpaticului musculos, un alt bărbat caută să își facă loc în viața ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ”DIVORȚUL” DINTRE BIANCA & ALEX: ”DEVENISE AGRESIV ȘI…”)

Zilele trecute, la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în zona de nord a Capitalei, unde a luat masa alături de un tânăr misterios. (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA GHENEA I-A SPUS ”ADIO!” FIULUI LUI MR. CASH?! ”N-AM FOST NICIODATĂ MĂRITATĂ…”)

Întâlnire de taină cu tânărul hipster

Din câte se pare, imediat după ce în lumea bună a Bucureștiului s-a dus vestea că blondina este din nou o femeie liberă, reprezentanții sexului tare au început să-i dea târcoale vedetei. Așa se face că, doar cu o zi înainte de mega-petrecerea blondinei, tânărul de care am pomenit mai sus a participat la o întâlnire de taină care a avut loc într-un renumit restaurant de pe malul lacului Herăstrău.

Bianca s-a întâlnit cu chipeșul bărbat, alături de care a petrecut câteva ore într-un restaurant de lux. Acolo unde, potrivit surselor noastre, vedeta ar fi negociat închirierea unei vile din Grecia, unde intenționează să își petreacă un sejur în vară. Mai exact, în Mykonos, acolo unde tânărul hipster ar deține mai multe vile.

La plecare, „pretendentul” Biancăi – care pare să fie un prosper om de afaceri și conduce un bolid de lux – nu a ratat ocazia de a se fotografia cu vedeta. În parcarea restaurantului din zona Herăstrau, după ce s-au salutat cordial, tânărul a scos telefonul mobil a făcut câteva poze cu Bianca. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU SOLISTUL DE LA THE MOTANS & IUBITA SECRETĂ)

Bianca și tânărul om de afaceri, poze în parcarea restaurantului din Herăstrău  

A asaltat-o cu un imens buchet de trandafiri

La doar câteva zile diferență, Bianca Drăgușanu și tânărul misterios au fost surprinși din nou împreună, doar că de data aceasta cei doi nu au petrecut singuri, ci au fost înșoțiți de mai mulți prieteni ai blondinei. După câteva ore în care au petrecut în același restaurant din zona lacului Herăstrău, cei doi și gașca de prieteni ai Biancăi au părăsit localul, moment în care afaceristul și-a făcut apariția, în parcare, cu un superb buchet de trandafiri, pe care l-a transportat personal până la mașina blondinei. Semn clar că tânărul vrea să profite de orice ocazie pentru a ajunge în apropierea Biancăi. (NU RATA, AICI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE JUDECĂTORII L-AU IERTAT PE RAOUL DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE)

Hipsterul a asaltat-o cu un imens buchet de trandafiri

Iubi ar fi înșelat-o ”la cantitate”!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare despre motivul care a dus la ”divorțul” Biancăi de Alex. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, recent, Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje” ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicații. De aici ar fi degenerat toată situația, iar între Bianca și Alex ar fi izbucnit un mega-scandal și bărbatul ar fi devenit agresiv. Din câte se pare, Bianca nu a putut să treacă cu vederea faptul că Alex ar fi „tradus-o” și ar fi mințit-o.

”S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat. Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau lângă mine”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)