Mădălina Ghenea i-a spus ”Adio!” fiului lui Mr. Cash?! ”N-am fost niciodată măritată…”

Publicat: 07/03/2019 | 23:00

După ce, zilele trecute, Matei Stratan a fost filmat la un “meeting” nocturn, alături de un prieten și trei tinere (Citește AICI mai multe detalii), se pare că Mădălina Ghenea i-ar fi spus ”Adio!” fiului lui Mr. Cash! CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă oferă în exclusivitate amănunte despre posibila despărțire a anului, dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan. Care ar fi fost urmată de mutarea actriței în Italia, împreună cu fetița și mama ei.

Potrivit declarațiilor ei, Mădălina Ghenea nu mai locuiește în România, ci s-a mutat la Milano împreună cu fetița sa, Charlotte, în vârstă de aproape doi ani. Nu se știe pentru ce perioadă, însă una scurtă cu siguranță nu este, din moment ce și-ar fi luat și mama, care o ajută cu creșterea micuței.

Răspunsurile frumoasei actrițe

Când a venit vorba despre tatăl micuței, la întrebarea ”Ești singură sau încă măritată?”, actrița a lăsat loc de interpretări și a răspuns doar pe jumătate: ”Nu am fost niciodată măritată”. Este foarte probabil ca Mădălina și Matei Stratan să nu mai formeze un cuplu, având în vedere că în ultima vreme au tot existat tensiuni în relația lor, însoțite de gelozii și dezamăgiri.

Mai mult decât atât, de Revelion, tânărul afacerist a petrecut acasă cu familia și micuța Charlotte, iar Mădălina a sărbătorit trecerea dintre ani în Italia.

Mădălina Ghenea a părăsit România și s-a mutat la Milano

Mădălina Ghenea, între gelozie și dezamăgire

Cei doi au mai trecut prin momente tensionate. În septembrie 2017, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan. Cu trecerea timpului, ruptura părea se accentueze.

Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017, după ce ar fi aflat că partenerul ei ar avea o relație cu Lola Astanova, considerată cea mai sexy pianistă din lume. (VEZI AICI: INDICIILE SEPARĂRII!)

În ianuarie 2018, Mădălina Ghenea a continuat cu mesajele din care răzbătea un amestec de gelozie și dezamăgire: “Viaţa mea este ca o comedie romantică. Singura diferenţă este că, în realitate, nu este vorba despre dragoste. Sunt doar eu, care râd la propriile glume”. Iar pe 22 ianuarie a revenit. A publicat o fotografie cu profilul de Instagram al pianistei Lola Astanova, lângă care a adăugat și un comentariu: “Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei”. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI ”MR. CASH” A VINDECAT-O DE GELOZIE PE MĂDĂLINA GHENEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...