Celebrul Omar Hayssam îi terorizează pe gardienii care îl păzesc: ”I-a înnebunit cu…”

Autor: I.D.
Publicat: 08/03/2019 | 23:10

Celebrul Omar Haysssam, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliștilor români, în martie 2005, în Irak, îi terorizează pe gardienii care-l păzesc în Penitenciarul Mărgineni. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii exclusive despre viaţa de după gratii a teroristului nr. 1 din ţara noastră. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ”DIVORȚUL” DINTRE BIANCA & ALEX: ”DEVENISE AGRESIV ȘI…” + IUBI A ÎNȘELAT-O ”LA CANTITATE”!)

Cel mai cunoscut terorist al României, Omar Hayssam, își execută anii de închisoare primiți în dosarul răpirii jurnaliștilor, dar și în alte cauze, în regim de maximă securitate, la Penitenciarul Mărgineni. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU SOLISTUL DE LA THE MOTANS & IUBITA SECRETĂ)

Considerându-se nedreptățit, ”teroristul numărul 1 al României” le-ar fi declarat război gardienilor care-l păzesc. Potrivit unor surse din mediul judiciar, Omar Hayssam, pur și simplu, îi terorizează cu procesele pe lucrătorii din închisoare. Sirianul contestă în instanță aproape orice măsură pe care conducerea penitenciarului o ia împotriva lui.

Contestă toate măsurile pe care gardienii le iau împotriva lui. I-a înnebunit cu procesele. A deschis aproximativ 15 acțiuni”, ne-au mărturisit sursele citate.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră din cel mai recent proces pe care l-a dechis ”teroristul numărul 1 al României”. În urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Moreni au decis să respingă contestația formulată de acesta.

Respinge contestaţia ca inadmisibilă. Definitivă. Document: Hotărâre  189/2019 ”, se arată în decizia judecătorilor.

Omar Hayssam, teroristul nr. 1 al României

Condamnat pentru răpirea ziariştilor, dar și în alte cauze

Omar Hayssam a fost trimis în judecată în 14 octombrie 2005 şi condamnat definitiv, în lipsă, în 20 februarie 2008, la 23 de ani de închisoare. El a fost condamnat pentru implicarea în răpirea jurnaliştilor Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcoci şi Ovidiu Ohanesian, în martie 2005, la Bagdad, Irak. La o zi de la răpire, Omar Hayssam a anunţat că ar fi fost sunat de răpitori pentru o cerere de răscumpărare: câte un milion de dolari pentru eliberarea fiecăruia dintre cei trei jurnalişti.(NU RATA, AICI: MĂDĂLINA GHENEA I-A SPUS ”ADIO!” FIULUI LUI MR. CASH?! ”N-AM FOST NICIODATĂ MĂRITATĂ…)

În 2016, Omar Hayssam a fost condamnat la 24 de ani şi patru luni în dosarul „Manhattan”, cauză în care era acuzat de înşelăciune şi delapidare prin intermediul unui grup de firme numit „Manhattan”, decizia Curţii de Apel Bucureşti fiind definitivă.

Sirianul Omar Hayssam a fost trimis în judecată de DIICOT în luna octombrie a anului 2012, alături de fratele lui, Mohamad Omar, cumnatul său, Mihai Nasture, şi doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteucă şi Doina Farladanschi, toţi fiind acuzaţi de înşelăciune şi delapidare, prin intermediul unui grup de firme, numit „Manhattan”. Mai multe imobile, terenuri şi instalaţii industriale, precum şi peste un milion de euro au fost puse sub sechestru în acest dosar.

În luna martie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv contopirea pedepselor primite de Omar Hayssam în dosarele „Volvo”, „Foresta Nehoiu” şi cel al răpirii celor trei jurnalişti, sirianul urmând să execute 23 de ani şi patru luni de închisoare.

În 30 iunie 2006, Hayssam a fugit din România la bordul unei nave. Fuga acestuia a determinat revocarea din funcţii a şefilor SRI, SIE şi DGIPI, Radu Timofte, Gheorghe Fulga şi Virgil Ardelean, dar şi a procurorului general al României Ilie Botoş, în 20 iulie 2006.

Omar Hayssam a fost adus în România în iulie 2013, după şapte ani de la fuga sa din ţară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...