Moștenitoarea miliardarului Dinu Patriciu a apărut în oraș cu un S Coupe țiplă de 150.000 €!

Publicat: 08/03/2019 | 23:08

În plin război pentru avere cu mama vitregă, moștenitoarea miliardarului Dinu Patriciu face senzație pe străzile Capitalei cu o superbă bijuterie pe patru roți. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu fiica celebrului om de afaceri care a decedat, în 2014, la Londra, din cauza unei boli necruțătoare. Ana Patriciu a apărut în oraș la volanul unui superb Mercedes S Coupe țiplă. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ”DIVORȚUL” DINTRE BIANCA & ALEX: ”DEVENISE AGRESIV ȘI…”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o în zona Dorobanți din Capitală pe Ana Patriciu, fiica cea mare a lui Dinu Patriciu, miliardarul care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ cinci ani. (NU RATA, AICI: MĂDĂLINA GHENEA I-A SPUS ”ADIO!” FIULUI LUI MR. CASH?!)

Moștenitoarea unei averi fabuloase, ea însăși la cârma unor afaceri de succes, fiica regretatului om de afaceri este o prezență de-a dreptul sclipitoare. Recent, Ana Patriciu a făcut senzație pe străzile Capitalei cu bolidul de lux pe care-l conduce, un Mercedes S Coupe, evaluat la 150.000 de euro.

Fiica lui Dinu Patriciu, într-o formă de invidiat

După ce a fost îndrumată de unul dintre parcagiii din zona Dorobanți, fiica regretatului Dinu Patriciu a coborât din bijuteria pe patru roți și s-a îndreptat grăbită spre una dintre clădirile de birouri din zonă.

Într-o formă fizică de invidiat, îmbrăcată lejer – cu o bluză decoltată, care îi scotea în evidență bustul, cu privirea acoperită de ochelari de soare – fiica vestitului miliardar a întors toate privirile din preajmă. Cu toate că se află în război cu mama vitregă pentru averea pe care a lăsat-o moștenire regretatul ei tată, Ana Patriciu nu pare să fie afectată de aceste probleme. Și, contrar oricăror zvonuri, tânăra arată mai bine ca oricând. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU SOLISTUL DE LA THE MOTANS & IUBITA SECRETĂ)

Moștenitoarea lui Dinu Patriciu a apărut cu un S Coupe țiplă de 150.000 €

Dinu Patriciu, un afacerist de succes

Dinu Patriciu s-a născut în 3 august 1950, la Bucureşti şi a avut afaceri în domeniul petrolier, bancar şi imobiliar. În anul 1990, Dinu Patriciu a devenit membru fondator al PNL. În legislatura 1990-1992, a fost ales ca deputat de Timiş pe listele PNL. A făcut parte din Comisia pentru administraţie centrală şi locală, amenajarea teritoriului şi urbanism şi din Comisia pentru echilibru ecologic şi protecţia mediului. (NU RATA, AICI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE JUDECĂTORII L-AU IERTAT PE RAOUL DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE)

În legislatura 1992-1996, Dinu Patriciu a fost ales deputat de Dâmboviţa pe listele Convenţiei Democrate Române. A fost lider al Grupului parlamentar al Partidului Liberal 1993 şi al Partidului Alianţei Civice (octombrie 1992 – decembrie 1994) şi a făcut parte din Comisia pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic (până în noiembrie 1995) şi din Comisia pentru buget, finanţe şi bănci (din noiembrie 1995).

În 1996, Patriciu a candidat la funcţia de primar general al municipiului Bucureşti, ca reprezentant al PL ’93. Dinu Patriciu a fost deputat şi în legislatura 2000-2004, fiind ales ca reprezentant al PNL. A făcut parte din Comisia pentru industrii şi servicii până la data de 18 iunie 2003, când a demisionat din calitatea de membru al Parlamentului României. Dinu Patriciu s-a retras în anul 2003 din Parlament şi din viaţa politică activă pentru a se putea dedica afacerilor. (NU RATA, AICI: INSTANȚA A LUAT O DECIZIE NĂUCITOARE. PEPE A PIERDUT 500.000 € ÎNTR-UN PROCES!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...