Cezar Ouatu, îndrăgostit până peste cap! Cum arată noua lui iubită

Publicat: 18/05/2018 | 11:39

De câteva luni, Cezar Ouatu trăiește o frumoasă poveste de dragoste și este îndrăgostit lulea! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Artistul și-a găsit, din nou, fericirea în brațele Andreei Vilău, o blondină extrem de frumoasă.

De-a lungul timpului, a fost extrem de discret cu viața lui personală, dar acum Cezar Ouatu a spus tuturor că este extrem de îndrăgostit! (CITEȘTE ȘI: CEZAR OUATU, DECIZIE RADICALĂ: „PĂRĂSESC ȚARA”! A FĂCUT ANUNȚUL CHIAR DE FLORII)

„Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (…) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. A fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire. I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian, iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul. Fix de ziua mea Dumnezeu mi-a scos în cale acest cadou. Nu este nimic mai frumos în această lume decât să întâlneşti o persoană alături de care să te simţi în largul tău. Mă văd mai departe decât când am avut o relaţie de ani buni, mai departe decât aş putea să îmi imaginez.”, a mărturisit Cezar Ouatu în cadrul unei emisiuni TV. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU LA EUROVISION ÎNTRE PREZENTATORI! DIANA DUMITRESCU ŞI CEZAR OUATU S-AU ÎNJURAT CA LA UŞA CORTULUI. MOTIVUL HALUCINANT)

Iubita lui Cezar Ouatu este make-up artist

Artistul a mărturisit că are o relație cu make-ul artistul, Andreea Vilău. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Pe lângă faptul că este extrem de frumoasă, blondina de 29 de ani este foarte cunoscută și apreciată în domeniul în care lucrează și prin mâna ei au trecut multe vedete din showbiz-ul românesc. Ce-i drept, Cezar Oautu a dat lovitura!

Noua iubită a lui Cezar Ouatu, Andreea Vilău

„Cred că s-a creat o reciprocitate imediată între noi, chiar dacă nu este de foarte mult timp relația… Cu cât nu-ţi plănuieşti, cu atât lucrurile se întâmplă şi asta s-a întâmplat şi acum. Sunt fericit şi împlinit în primul rând, avem grijă unul de celălalt şi asta e important. Nu sunt pe principiul fiecare pe calea lui şi ne întâlnim acasă, nu, trebuie să avem grijă unul de celălalt. Cred că avem foarte multe chestii în comun şi tocmai chestia asta ne face să fim extrem de degajaţi şi de asumaţi.”, a mărturisit Cezar Ouatu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...