Cine este de fapt noua iubită a ”prințișorului SIR” Am aflat ”cazierul amoros” al puștoaicei!

Publicat: 16/11/2019 | 00:11

Doar 23 de ani are Ahmed Khaled Alsamarra’I, fiul miliardarului irakian Tomah Khaled Alsamarra’I, patronul magazinelor SIR, dar, se poate spune, are lumea la picioare! Firesc, viața amoroasă e de nota 10, puștoaicele-i cad la picioare, pentru că, în afară de mulți bani, ”puștiul” nu arată deloc rău. Ecuație ca și rezolvată, practic, pentru viața lui Ahmed. Mai nou, o blondă sexy i-a intrat în grații, iar relația pare a fi destul de solidă. Cine este însă fata care i-a furat inima fiului de miliardar? CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a aflat ”cazierul amoros” și vi-l prezintă, în exclusivitate.

Ultima ”achiziție” a lui Ahmed, băiatul de bani gata, o blondă sexy pe care a dat-o pe spate cu o vacanță de vis la Dubai. Și pare dragoste mare, după imaginile pe care CANCAN.RO vi le-a prezentat în urmă cu două zile. Am aflat, însă, cine este misterioasa blondă care i-a luat mințile celui poreclit ”Prințișorul SIR”! Pe celebra adresă pontcancan@cancan.ro cineva s-a grăbit cu datele. Multe. (CITEȘTE ȘI: FAIMOASA PUBLICAȚIE „NEW YORK TIMES” A DEZVĂLUIT DEDESUBTURILE ”BAZARULUI DE BEBELUȘI” DIN ROMÂNIA)

Puștoaica are în spate un trecut ”frumușel”, oameni de afaceri plini de bani, pe care care i-a ținut de mână. Denisa, blondina care l-a cucerit pe Ahmed, a fost văzută, în urmă nu cu mult timp, într-un club din Timișoara, la brațul unuia dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Acesta i-a făcut puștoaicei toate poftele, iar cireașa de pe tort a fost o comandă impresionantă de zeci de sticle cu șampanie. Relația nu ar fi durat mult. Sexy-blondina avea să fie zărită la brațul unui alt bogătaș, prieten bun al primului. Tatăl noului iubit al Denisei ar deține, potrivit informațiilor primite de CANCAN.RO, cea mai mare flotă de camioane din România. Așa cum a făcut și Ahmed, actualul iubit al tinerei, fostul a petrecut cu ea o vacanță exotică de vis. Fata nu l-a ratat, apoi, nici pe fiul unuia dintre cei mai bogați primari din România! O adevărată devoratoare de copii de bani gata!

Denisa lui Ahmed a sucit mințile unor fii de mari bogătași

Cum a cucerit-o Ahmed pe sexy-blondina

Ahmed Khaled Alsamarra’I a intrat și el în lumea mondenă odată ce tatăl lui, cunoscutul miliardar patron al magazinelor SIR, din care face parte cunoscutul complex comercial din zona Lujerului, și al hotelurilor cu același nume, s-a instalat între greii afaceriștilor din București. Și, dacă tot ai tată bogat, de ce să nu profiți de oportunitate, mai ales că tineretea chiar ți-o cere. Ahmed a impresionat, astfel, prin opulență, dar și prin bunele maniere, atunci când lângă el s-au aflat domnișoare cu ”talie”. Doar că… (NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU O ”PUNE LA COLȚ” PE IULIA ALBU: ”DACĂ NU ERA EMISIUNEA, NU EXISTA! S-A AGĂȚAT ȘI DE MIHAI ALBU…”)

”Prințișorul SIR”, așa cum este alintat în lumea mondenă, s-a îndrăgostit. O blondă, frumoasă foc, e drept, i-a cam furat inimioara tinerică. Iar puștiulică fiu de miliardar s-a comportat ca atare, prins în mrejele dragostei. Primul pas: vacanță de vis în Dubai! Acolo unde, e lesne de înțeles, cei doi și-au făcut de cap.  De altfel, tânărul irakian a și postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de vis, pe skyjet, alături de bloda lui, și în multe alte locuri, cafenea, club…

Ahmed, pe cai mari!

Khaled Alsamarra’i Jr. răvășește Bucureștiul cu mașini de aproape un milion de euro, dintre care se evidențiază, de la distanță, un Porsche Panamera S estimat la circa 250.000 de euro, un Porsche Cayenne S de 100.000 de euro, un Mercedes Maybach de 150.000 de euro, un Mercedes G AMG 63 V 8 de 150.000 de euro, precum și unele un pic mai „ieftine”, un Audi A4, de circa 50.000 de euro și un BMW Seria 5 de circa 75.000 de euro. (VEZI AICI: CUM AU ACȚIONAT DE FAPT ”FRATELE” LUI PEPE & COMPLICII ÎN CAZUL MĂCELULUI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI)

Mașinile sunt ale familiei, dar Ahmed Khaled Alsamarra’i le conduce atunci când vrea. Fiul cel mare al „Șeicului” de origine irakiană a fost deja introdus în afaceri de tatăl său, el fiind acum vicepreședinte al hotelurilor SIR, pe care părintele său le deține.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...