”Regele” și-a scos ”regina” în oraș cu Rolls-Royce-ul de 200.000 €!

Autor: I.D.
Publicat: 18/11/2019 | 23:39

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare cu ”Adevăratul Florin Salam”. Cel supranumit ”Regele manelelor” și-a scos iubita la plimbare prin Capitală, cu un Rolls-Royce de 200.000 €. (CITEȘTE ȘI: E ”REGELE CASH-ULUI”! FLORIN SALAM A SCOS DIN BANCĂ DITAMAI ”CĂRĂMIDA” ÎN PLIC!)

Florin Salam a demonstrat, de-a lungul timpului, că este unul dintre cei mai respectați cântăreți de manele și surprinde la fiecare apariție publică. ”Regele manelelor” și iubita lui au „răvășit” Capitala cu o veritabilă bijuterie pe patru roti, un Rolls-Royce evaluat la 200.000 de euro. (NU RATA: UNUL DINTRE ”GREII” RETROCEDĂRILOR DIN ROMÂNIA PARE LA UN PAS DE SINUCIDERE…)

Zilele trecute, CANCAN. RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul manelist sau, dacă e să ne luăm după contul de Facebook al acestuia…,”Adevăratul Florin Salam”, în zona de nord a Capitalei.

Roxana Dobre, gest surprinzător în benzinărie

După un scurt periplu prin București alături de iubita lui, sexoasa Roxana Dobre, cei doi s-au oprit într-o benzinărie.  În timp ce angajatul stației de alimentare i-a ajutat cu carburantul, Roxana Dobre a demonstrat că este o iubită-model, extrem de implicată în treburile familiei. Sub privirile celebrului ei soț, bruneta s-a apucat serios de treabă și a lustruit, ca la carte, geamurile Rolls-Royce-ului. Un veritabil tablou de familie. (NU RATA: INNA A FĂCUT MEGA-SHOW PE MASĂ ÎN NUBA! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA PARTY-UL DE 33 DE ANI)

”Regina lui  Salam” a fost întreruptă din treabă doar de angajatul care i-a ajutat cu alimentarea și care a continuat, extrem de sârguincios, cu lustruitul geamurilor. Dar, cum un bărbat nu face lucrul la fel de bine ca o femeie, Roxana Dobre l-a ajutat pe acesta cu câteva șervețele pentru ca totul să arate lună.  După ce a achitat contravaloarea carburantului, Florin Salam a revenit la mașină și, odată ce s-a așezat confortabil pe locul din dreapta, Roxana a demarat în trombă. (NU RATA: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM E CE TREBUIE: MERCEDES TOP, OCHELARI CHRISTIAN DIOR – 450 € & ADIDAȘI YEEZY BOOST – 2.400 €)

”Regele cash-ului”! 

În urmă cu aproximativ o lună, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe cel supranumit ”Regele manelelor” în zona Dorobanți din Capitală. Florin Salam a fost lăsat de superba lui parteneră de viață, Roxana Dobre, în fața unei unități bancare. Imediat ce a coborât din bolidul de lux al iubitei, manelistul s-a îndreptat grăbit către bancă, unde a zăbovit câteva minute. După ce a efectuat, se pare, o operațiune bancară ”calificată”, Florin Salam a ieșit din unitatea respectivă cu o ditamai ”cărămida” în plic! Astfel că, după apariția din Dorobanți,  Florin Salam și-a câștigat renumele de ”Regele cash-ului”! (NU RATA: FIUL SECRET AL UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A DAT LOVITURA DE GRAȚIE ÎN PROCESUL CU MAMA VITREGĂ!)

Florin Salam, familie minunată

Florin Salam și Roxana Dobre sunt mai liniștiți ca oricând. Artistul ar intenționa să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că și-ar dori ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. (NU RATA: ”GIGI BECALI AL PRAHOVEI” & SOȚIA S-AU ÎMPĂCAT ÎNAINTEA PRIMEI ÎNFĂȚIȘĂRI ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...