Dan Barna & soția au vânat chilipiruri într-un magazin de cartier + Doamna a cerut discount la farmacie!

Autor: I.D.
Publicat: 18/10/2019 | 22:47

Dan Barna a traversat, recent, o perioadă mai agitată, pe care a depășit-o fără niciun fel de problemă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe prezidențiabilul USR, care lasă impresia că are „arici la buzunar”, într-o zonă foarte aglomerată din Capitală, alături de soția lui. Cei doi au vânat chilipiruri într-un magazin de cartier, iar doamna a cerut discount la farmacie! Atenție, urmează imagini în mega-exclusivitate. 

(VEZI AICI: DAN BARNA, AFIRMAȚIE NEAȘTEPTATĂ: “NU VĂ IMAGINAŢI CĂ STĂ CINEVA LA BRUXELLES SĂ FACĂ VERIFICĂRI”)

Masă la un restaurant cu specific libanez

Dan Barna și partenera lui de viață s-au bucurat de o masă copioasă la Piccolo Mondo, un restaurant cu specific libanez din Capitală. În local au petrecut aproximativ două ore. Apoi au plecat pe jos, deși ar fi putut lua un taxi. Semn clar că Dan Barna, dar și soția lui, sunt atenți cu banii. Nu trebuie, însă, arătați cu degetul, dimpotrivă. Pentru că locuiesc la aproximativ doi kilometri de localul unde au fost prezenți. Și au preferat, astfel, să facă și puțină mișcare.

Dan Barna și soția lui, mai zâmbitori ca niciodată

(VEZI AICI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. TOTUL DESPRE DAN BARNA, CANDIDAT LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI)

“Popasuri” la farmacie și la un magazin de cartier

Până să ajungă acasă, Dan Barna și soția lui au făcut două opriri. În primă fază au intrat într-o farmacie, de unde au achiziționat mai multe produse cosmetice. Soția politicianului i-a cerut vânzătoarei să țină cont că are un card și că merită să beneficieze de un discount. Apoi au mers la un magazin de cartier, unde articolele vestimentare erau “la reducere”, unele chiar și cu 60 %. De aici, cei doi nu au cumpărat însă nimic.

Pe stradă, Dan Barna și soția lui, Olguța, care are un job de excepție, fiind Head of Reward&Respect Labour Litigation Department la una din cele mai valoroase companii din România, OMV Petrom, au fost super-relaxați. Au zâmbit și s-au comportat ca doi oameni de rând. Într-un final, au ajuns la blocul din zona 1 Mai unde dețin un apartament și s-au făcut nevăzuți.

Soția lui Dan Barna a insistat să primească un discount la farmacie. Apoi, în drum spre casă, cei doi s-au oprit la un magazin de cartier, unde era obiecte vestimentare
Soția lui Dan Barna a insistat să primească un discount la farmacie. Apoi, în drum spre casă, cei doi s-au oprit la un magazin de cartier, unde erau obiecte vestimentare „la reducere”

(CITEȘTE ȘI: DAN BARNA, ATAC LA ADRESA PREȘEDINTELUI: ”IOHANNIS – UN POMPIER PENTRU MOMENTELE CÂND…”)

Ce avere are Dan Barna

Potrivit ultimei sale declarații de avere, Dan Barna are un teren de 1.200 de metri pătrați în comuna Rășinari, județul Sibiu, pe care l-a primit moștenire. De asemenea, are trei apartamente, unul în București, de 97 de metri pătrați, cumpărat în 2007, și două în Sibiu.

Dan Barna are și o sumă destul de importantă de bani strânși deoparte: 85.000 de lei și 32.000 euro în conturi bancare, plus un depozit bancar de 422.000 de lei. Totodată, candidatul la președinție Dan Barna are puși deoparte peste 200.000 de lei în fonduri de investiții sau pensii private. El mai are acțiuni în mai multe firme, în valoare de 55.000 de lei.

(NU RATA: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. TOTUL DESPRE MIRCEA DIACONU, CANDIDAT LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI)

Căsătorit din 2007

Dan Barna este născut pe 10 iulie 1975 la Sibiu. Într-un interviu, Dan Barna a spus că el era la facultate, dar fratele şi sora lui, mai mici, îl vedeau pe tatăl lor doar în vacanţe, întrucât acesta era plecat la muncă în Italia pentru a-i întreţine.

Olguța Dana Totolici este soția lui Dan Barna din anul 2007. Cei doi nu au deocamdată copii și asta pentru că, susțin ei, au avut multe proiecte profesionale.

Nu s-a întâmplat până acum, amândoi am fost ocupați cu proiectele profesionale. Îmi doresc copii la un moment dat, când viața va fi mai liniștită. Lucrurile astea nu pot fi forțate“, a declarat, într-un interviu, soția lui Dan Barna.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...