Se anunță cea mai fastuoasă nuntă din România. ”Juniorul” lui Gabi Oprea se însoară cu fiica unui moșier putred de bogat!

Autor: I.D.
Publicat: 18/11/2019 | 23:39

Bat clopote de nuntă în familia fostului vicepremier Gabriel Oprea, fiul acestuia – Gabriel Oprea Jr. – fiind prins, iremediabil, în mrejele unei frumoase brunete care a reușit să îi accelereze bătăile inimii. Cei doi viitori soți au depus deja, în secret, actele la Starea Civilă, iar cununia va avea loc peste doar câteva zile, într-un cadru restrâns, alături de familii și, bineînțeles, de prietenii foarte apropiați. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii impresionante despre povestea de dragoste dintre ”juniorul” Oprea și aleasa inimii sale, Davida Elena Androne. Cu atât mai mult cu cât viitoarea soție a lui Gabriel Oprea Jr. este fiica unui moșier putred de bogat! (CITEȘTE Și: MILIONARUL DIN PIPERA A TOCMIT DEJA VIITOAREA NUNTĂ DIN FAMILIE)

Gabriel Oprea Jr. iubește și este iubit, motiv pentru care nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să oficializeze relația cu Davida în fața ofițerului Stării Civile. Actele au fost depuse în 12 noiembrie 2019, iar cei doi tineri de-abia așteaptă momentele emoționante în care vor spune „Da”, peste doar câteva zile, și vor semna în calitate de soți. Trăiesc iubirea la superlativ, au declarat surse din anturajul celor doi, bucurându-se de fiecare zi petrecută împreună. Iar faptul că par de nedespărțit nu mai miră pe nimeni, certificatul de căsătorie fiind cel mai frumos cadou pe care și-l vor face unul altuia. (VEZI ȘI: ”THE VOICE” S-A DESPĂRȚIT ÎNAINTEA NUNȚII DIN CAUZA EI! PRIMELE IMAGINI CU CEZAR OUATU & NOUA IUBITĂ)

S-au tatonat șase luni și au trecut la fapte

Gabriel Oprea Jr – 23 de ani – și Davida Elena Androne – 24 de ani – s-au… reîntâlnit în urmă cu aproximativ șase luni. Evenimentul care i-a pus față în față a fost o zi de naștere sărbătorită alături de prieteni, petrecerea având loc într-un club de ”fițe” din București, iar surpriza a fost maximă pentru amândoi. Gabriel și Davida au ceea ce am putea numi… un trecut comun. Au fost colegi de școală, doar că au învățat în clase diferite, iar revederea a fost cu atât mai ”dulce” și plină de promisiuni.

Amintirile comune au ieșit la suprafață, evident, iar sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au dezvăluit că fiul fostului vicepremier și frumoasa brunetă au făcut abstracție de toți cei din jur, fiind complet absorbiți unul de celălalt. Cei doi au stat de vorbă – pe o canapea din respectivul club – nu mai puțin de opt ore. Surprizător sau nu, este clar că viitorii soți au avut ce să își spună în atâtea ore și nu s-au plictisit unul în compania celuilalt. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, PLANURI CU NAȘII LOR, LA DOUĂ LUNI DE LA NUNTĂ!)

Gabriel Oprea Jr. și Davida Elena Androne

Cum cele opt ore de discuții au dus la concluzii sentimentale ”aprinse”, Gabriel Oprea Jr. și Davida Elena Androne au continuat să se vadă, în fiecare zi, aproape, făcând ca povestea lor de dragoste să se așeze pe o bază cât mai solidă.

Bineînțeles, următorul pas important a căzut ”în sarcina” lui Gabriel Oprea Jr. A cerut-o în căsătorie pe Davida, fiind convins că a întâlnit ”sufletul-pereche” și că o eventuală amânare nu-și mai are rostul. (CITEȘTE ȘI: A PLOUAT CU BANI LA NUNTA DINTRE FIUL PRIMARULUI & MOȘTENITOAREA UNEI SUPER-AVERI)

Davida ar fi fost luată prin surprindere

Pasul cel mare, au mărturisit surse din anturajul celor doi îndrăgostiți, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost momentul în care fiul fostului vicepremier a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale. Totul s-a întâmplat pe neașteptate, într-o zi în care tânăra a fost invitată acasă la Gabriel. Întreaga familie era prezentă și, după ce a ajuns la concluzia că este timpul să declanșeze ”atacul final”, Gabriel Oprea Jr. a îngenuncheat în fața Davidei, cu inelul pregătit, apoi a cerut-o de soție. Cert este că frumoasa brunetă habar nu avea că va trece prin astfel de emoții, chiar în acea zi, însă răspunsul pe care l-a oferit a fost, firește, cel așteptat de Gabriel, un ”Da” transmis din toată inima. (VEZI AICI: DE CE LORA ȘI IONUȚ GHENU NU FAC NUNTA, DEȘI AU, DEJA, TREI ANI DE RELAȚIE)

Cererea în căsătorie a primit un răspuns afirmativ

Davida Elena Androne are un tată bogat, cu terenuri și… conexiuni

Bineînțeles, evenimentele au urmat un scenariu cunoscut. Gabriel și Davida au depus actele la Starea Civilă, iar cununia va avea loc peste doar câteva zile. Dar, așa cum au dezvăluit sursele noastre, va fi vorba despre o petrecere desfășurată în cadru restrâns, alături de familii și prietenii foarte apropiați.  (NU RATA: GESTUL FĂCUT DE VALENTINA PELINEL LA MIEZUL NOPȚII, LA NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI! A CREZUT CĂ NU AFLĂ NIMENI)

La rândul său, viitoarea soție a lui Gabriel Oprea Jr. provine dintr-o familie cu posibilități materiale impresionante. Tatăl său este considerat, de mulți ani, un apropiat al multor oameni ”grei” din fotbalul românesc și deține mai multe terenuri. Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, spun că tatăl Davidei are ”conexiuni” la nivel înalt și este mai mult ca sigur că – după cununia desfășurată în cadru restrâns – va urma o nuntă… fastuoasă. (VEZI ȘI: CÂȚI BANI A PUS ANAMARIA PRODAN ÎN PLIC LA NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI)

Anul trecut, fiul vicepremierului a dat o petrecere de pomină

În luna martie a anului trecut, Gabriel Oprea Jr. a sărbătorit împlinirea vârstei de 22 de ani. Iar petrecerea a fost una de pomină, stropită din belșug cu băuturi fine și asezonată cu finețuri culinare. I-au fost alături prietenii apropiați, iar restaurantul – închiriat din timp, aflat în ”cartierul miliardarilor”, din nordul Capitalei – i-a ”primit” cu ușile larg deschise pe invitații fiului fostului vicepremier. Oaspeții, printre care Maria și Alex, fiica și fiul fostului selecționer Anghel Iordănescu, s-au distrat pe cinste și au gustat din plin momentele presărate cu glume chiar de către sărbătorit. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI LE-A DAT GIGI BECALI CHELNERILOR CARE AU SERVIT AZI-NOAPTE LA NUNTA FIICEI LUI)

Nu au lipsit de pe masă șampania Moet și fructele de mare, dar și multe alte delicatese pe care invitații le-au savurat cu plăcere crescândă. Iar tortul a fost pe măsura evenimentului, unul impresionant, din care ”țâșneau” artificii când a fost adus și pe care scria ”La mulți ani, Gabi!”. Chiar și din frapierele pline cu șampanie au sărit artificii, spre deliciul participanților la petrecere. (VEZI ȘI AICI: GIGI BECALI ȘI-A ”INFLAMAT” CUSCRII ÎN NOAPTEA NUNȚII! SOCRILOR MARI NU LE-A CONVENIT FAPTUL CĂ…)

Sigur, au curs apoi cadourile, scumpe, pe măsura sărbătoritului și a petrecerii pe care a dat-o. Și care l-ar fi costat peste 5.000 de euro, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gabriel Oprea Jr., model pe catwalk: ”Târziu am aflat că tatăl lui era în Guvern”

Totul s-a întâmplat atunci când fiul fostului vicepremier era în clasa a XII-a la un colegiu din Capitală. Gabriel Oprea Jr. a intrat în ”vizorul” creatoarei de modă Adina Buzatu, iar aceasta l-a ”provocat” să pășească pe catwalk. A participat, ca model, la un tâg de nunți organizat la Cluj, iar Adina Buzatu declara, la vremea respectivă, că nu știa că tatăl lui Gabriel este… membru în Guvern. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU A PETRECUT PÂNĂ DIMINEAȚĂ. CE ȚINUTĂ A ALES SĂ POARTE BRUNETA DE ZIUA EI)

„Persoana de la agenție mi-a spus că a făcut eforturi considerabile să ajungă model (n.red.  – Gabriel Oprea Jr), a făcut mult sport și a ținut dietă, ceea ce m-a impresionat. Mai rar vezi la tinerii de astăzi atâta determinare pentru a realiza ceva. Târziu am aflat ca tatăl lui este în Guvern. Oricum, nu ar fi contat, dacă nu se încadra în cerințele mele, nu l-aș fi selectat. Pot spune că s-a descurcat foarte bine pentru debut. Ne-am bucurat și de un public foarte cald, cum am avut de fiecare dată la Cluj, oraș pe care îl ador”, a declarat Adina Buzatu. (NU RATA: S-A VĂZUT TOT! LOREDANA CHIVU, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ LA O PETRECERE, AZI-NOAPTE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...