Executorii îi vânează conturile și bunurile lui Pastramă!

Autor: I.D.
Publicat: 20/11/2019 | 23:14

Este o veste de natură să-i stârnească îngrijorarea fostei soții a lui Ilie Năstase. Soțul lui Brigitte a ajuns pe ”lista neagră” a datornicilor. Executorii îi vânează conturile și bunurile lui Florin Pastramă, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: BOSSUL USR DAN BARNA A PETRECUT PE CODUL VECHI, LA NOSTALGIA, PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor detalii îngrijorătoare legate de problemele financiare cu care se confruntă Florin Pastramă, bărbatul în brațele căruia Brigitte Sfăt și-a găsit liniștea sufletească după ce a divorțat de fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase. (NU RATA: BRIGITTE A SPUS ADEVĂRUL DESPRE RELAŢIA CU FLORIN PASTRAMĂ)

Florin Pastramă, pe ”lista neagră” a datornicilor

Potrivit unor surse din mediul judiciar, împreună cu alte cinci persoane din familia Pastramă, printre care se numără și fratele lui, Relu, partenerul de viață al lui Brigitte Sfăt a fost acționat în judecată de o unitate bancară de la care ar fi contractat un credit. Din câte se pare, acțiunea, care se află pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, vine ca urmare a neachitării la timp a datoriilor către creditor.

În urmă cu puțin timp, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București s-au pronunțat cu privire la procesul în care este implicat soțul lui Brigitte. Judecătorii au admis cererea de executare silită a celor șase debitori din ”clanul” Pastramă. (NU RATA: EL E ”BĂRBATUL” CU CARE ANNA LESKO A APĂRUT DE MÂNĂ, LA RESTAURANT!)

”Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, pentru toate obligaţiile prevăzute de titlul executoriu, în vederea realizării drepturilor creditorului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Executarea silită se va putea realiza simultan ori succesiv, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Încuviinţarea executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării.

Încuviinţarea executării silite se extinde şi asupra titlurilor executorii care se vor emite de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac. Soluţionată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 București.

Florin Pastramă pare să se confrunte cu probleme financiare serioase

Brigitte & Florin Pastramă umblă la banii de la saltea!

Lipsa ofertelor concrete din partea televiziunilor se pare că și-ar fi spus cuvântul în cuplul Florin Pastramă – Brigitte Sfăt. Cum contractul cu PRO TV este pe final, iar altele încă nu s-ar anunța, celebrul cuplu a fost nevoit să apeleze la banii de la ”saltea”. (NU RATA: Cu cine se căsătoreşte Brigitte Sfăt? Jorge îi cântă la nuntă!)

În urmă cu aproximativ o lună, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Brigitte Sfăt si pe soțul ei, Florin Pastramă, în zona Aviației din Capitală, unde cei doi s-au oprit la o bancă. Din câte se pare, celebrul cuplu a rămas fără lichidități, iar Brigitte s-a văzut nevoită să facă un ”refill” la portofel.

În timp ce Florin Pastramă a așteptat, ca un soț cuminte, în mașină, fosta doamnă Năstase a intrat în sucursală, unde se pare că a făcut o operațiune „calificată”. Și asta pentru că, la scurt timp, Brigitte a ieșit extrem de grăbită din bancă și a mers spre mașina soțului cu un pachet „solid” de cash la purtător. (VEZI ȘI: A ANGAJAT SPIRITIȘTI ȘI UN BIONERGETICIAN CA SĂ SE ASIGURE CĂ AMANTUL E ”BĂRBATUL VIEȚII EI”)

Soțul lui Brigitte e pe ”lista neagră” a datornicilor

Momente stânjenitoare pentru Florin Pastramă

Recent, Florin Pastramă a fost pus într-o ipostază jenantă. Cum focoasa Brigitte este o ”piatră tare”, partenerul de viață a simțit asta, încă o dată, pe pielea sa. Cuplul a ieșit la o plimbare, ajungând la un cunoscut mall din Capitală.

Brigitte și Florin au mers la un salon de înfrumusețare, au scos bani de la bancomat și totul părea a fi în regulă. Numai că, la plecare, Brigitte și Florin Pastramă ar fi început să se certe. Nu se știe motivul care a tensionat atmosfera între cei doi, însă reacția Brigittei a fost rapidă și, mai ales, vocală. Florin Pastramă, prins pe picior greșit și jenat fiindcă este pus la punct în public, a încercat să dea o replică Brigittei, numai că aceasta s-a ”aprins” și mai tare, continuând să își susțină punctul de vedere. (NU RATA: ”PRINȚESA MANELELOR” A DANSAT FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ÎN BOA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...