A angajat spiritiști și un bionergetician ca să se asigure că amantul e ”bărbatul vieții ei”! + Povestea ”blestemului” lăsat de o bunică moartă

Autor: C. C.
Publicat: 20/11/2019 | 01:43

O incredibilă controversă amoroasă punea pe jar lumea bună, în urmă cu doar câteva zile. După ce a fost acuzată că și-a părăsit familia pentru un fost membru al Guvernului, una dintre cele mai cunoscute designeriţe de modă din România a început războiul în instanță cu tatăl copiilor ei. Noi detalii picante ies acum la iveală. Celebra creatoare de modă și-ar fi angajat spiritiști și un bionergetician ca să se asigure că amantul e ”bărbatul vieții ei”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informațiile uluitoare. (CITEȘTE ȘI: CUM S-AU DAT DE GOL CELEBRA DESIGNERIȚĂ & FOSTUL MEMBRU AL GUVERNULUI?!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.rosite-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor noi amănunte de-a dreptul fabuloase despre mega-controversă amoroasă în care este implicată una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România. (NU RATA: ”JUNIORUL” LUI GABI OPREA SE ÎNSOARĂ CU FIICA UNUI MOȘIER PUTRED DE BOGAT!)

După ce ar fi cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a “afla” viitorul relației cu ”tăuraşul”, celebra creatoare ar fi luat-o pe calea spiritismului. Sursa noastră mai susține că vestita designeriță ar fi tratat anumite afecțiuni ale copiilor cu ajutorul bioenergiei. Mai exact, după ce soțul i-ar fi spus că cei mici ar avea nevoie de ajutor specializat, creatoarea ar fi susținut că aceste probleme se pot rezolva cu ajutorul unei prietene care se ocupă, printre altele, și de bioenergie. Prietenă care ar fi învățat-o pe designeriță că nu e nevoie să meargă la medic, că îi poate vindeca ea cu bioenergia.

Istoria cu ”tăurașul” nu ar fi singura!

Mai mult decât atât, sursa noastră susține că soțul celebrei designerițe ar fi descoperit dovezile care ar atesta că relația cu fostul membru al Guvernului nu ar fi sigura escapadă a acesteia. În trecut, celebra creatoare de modă ar fi avut și alte relații. Și, potrivit informațiilor noastre, în procesul celor doi s-ar anunța un veritabil război de gherilă. (NU RATA: ”REGELE” ȘI-A SCOS ”REGINA” ÎN ORAȘ CU ROLLS-ROYCE-UL DE 200.000 €!)

Povestea ”blestemului” lăsat de o bunică moartă

”Există o poveste care susține că a citit ea (prietena, n.r.) cu bioenergie un blestem satanic de la bunica ei moartă, care a apărut ca o stea a lui Satana pe inima ei. În epoca medicinei să creadă în voodoo și blesteme de la oameni morți? Tot ea e cea care i-a citit în astre că amantul e soțul ei din altă viață, din anii 1950, și de aia a avut o atractie fizică instantanee. Din cauza acelui «blestem» a și ajuns fata asta să creadă în profețiile unor șarlatani online. Cum să cheltuiesti mulți bani doar ca să auzi de la niște persoane din online care susțin că citesc în stele?!”, s-a confesat sursa noastră, prin intermdiul celebrei adrese pont@cancan.ro.

Război în instanță

După ce și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu fostul membru al Guvernului, designerița ar fi început un adevărat război în instanță. Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie.

Potrivit informațiilor care au sosit pe celebra adresă pont@cancan.ro, designerița, ce a avut un succes răsunător printre vedetele de la Hollywood, l-a dat în judecată pe tatăl copiilor ei la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde ar fi cerut exercitarea autorității părintești. Cei doi au o fată de 8 ani și un băiat de 5 ani. (CITEȘTE AICI: CUM AU ACȚIONAT DE FAPT ”FRATELE” LUI PEPE & COMPLICII ÎN CAZUL MĂCELULUI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI)

Inna și Antonia se îmbracă de la ea

Printre româncele care au descoperit-o pe celebra designerita se numără și Inna, Antonia și Brigitte, ex-soția lui Ilie Năstase. Nu de puține ori, au mers la atelierul ei pentru a-și alege rochii pentru diverse evenimente. Inna și-a achiziționat chiar și un top, asemenea celui purtat de Kendall Kardashian la ședința foto pentru un concert din America.

În ciuda faptului că le-a îmbrăcat pe Jennifer Lopez, Eva Longoria, Sofia Vergara și multe alte actrițe de la Hollywood, creatoarea are prețuri destul de accesibile pentru rochiile pe care le lucrează, acestea nefiind cu mult mai piperate față de ale altor designeri români. (NU RATA: ULTIMUL ”GINERE” AL LUI TRAIAN BĂSESCU ARE PROGRAM DE ”REINTEGRARE SOCIALĂ” LA NUBA DUPĂ DESPĂRȚIREA DE EBA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...