Continuă “Ferma pornăciunilor” la Pro TV! Scene fierbinți cu Diana Belbiță și Marius Crăciun

Publicat: 27/02/2019 | 10:36

Scenele care îi fac pe mulți dintre oameni să se gândească la filmele pentru adulți continuă la “Ferma”, emisiune care este difuzată la Pro TV. De data aceasta în centrul atenției au fost Diana Belbiță și Marius Crăciun.

“Ferma” 2019 este un format nou și parcă regulile și stresul sunt mult mai greu de concurenți. Așa se face că în ediția trecută a competiției au rulat imagini în care s-a putut vedea că prietenia dintre Diana Belbiță și Marius Crăciun începe să se transforme în altceva. Cei doi au fost filmați în ipostaze foarte apropiate în pat, iar imaginile fierbinți i-au făcut pe mulți dintre telespectatori să tragă concluzii pripite.

Totul s-a petrecut după ce s-a dat stingerea în casă, iar Marius Crăciun s-a furișat în patul Dianei Belbiță. Preț de câteva minute bune, ei s-au alintat, s-au îmbrățișat și s-au mângâiat… iar camerele cu infraroșu au surprins toate atingerile pe care ei le credeau că le fac pe ascuns.
“Nu, nu am o relație. Nu am o relație de foarte mult timp, m-am concentrat mai mult pe carieră. Cereri în căsătorie am primit o grămadă. Eu încă îl astept pe tipul acela  care să îmi placă atât de tare încât să fiu eu prima care îi zice, să fie atracția aceea bruscă. Efectiv să mi se pună pata pe el și să spun că orice face este perfect, este genial”, a declarat Diana Belbiță, relatează VIVA!.
Citește și...