S-a incheiat telenovela! MARCEL TOADER şi MARIA CONSTANTIN divorteaza la notar! CANCAN.RO are primele imagini LIVE cu cei doi protagonisti ---> https://goo.gl/W43CNu

Posted by Cancan.ro on 13 Septembrie 2017

Marcel Toader şi Maria Constantin sunt în plin scandal de divorţ, după ce bărbatul şi-a acuzat soţia că l-a înşelat în mai multe rânduri, cu diferiţi bărbaţi. Se pare că telenovela s-a încheiat, cei doi protagonişti au divorţat în urmă cu puţin timp, iar CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România vă arată primele imagini.

UPDATE: Primele declaraţii ale Mariei Constantin, după ce a ieşit de la notar. ”Nu sunt supărată. E o zi frumoasă azi. Am spectacole azi.”, a declarat artista. Vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie mulată, de culoare galbenă, care îi scoate în evidenţă formele. Nu putem trece cu vederea nici peste decolteul adânc, cu care s-a prezentat blonda la notar.

UPDATE: ULTIMA ORĂ! Marcel Toader nu mai vrea să divorţeze de Maria Constantin, printr-o declaraţie oferită în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România. Motivul pentru care omul de afaceri a luat această decizie, AICI.

Iniţial, Marcel era decis să se separe de soţia lui la tribunal, însă omul de afaceri s-a răzgandit, după cum vă spuneam AICI, şi s-a prezentat la notar pentru a divorţa amiabil de interpreta de muzică populară.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit şi că Marcel Toader şi Maria Constantin nu au ce bunuri să împartă deoarece apartamentul conjugal, situat pe Strada Brezoianu, îi aparţine omului de afaceri dinainte de căsătoria cu interpreta de muzică populară, iar maşina de lux pe care acesta o conduce este tot a lui, dinainte de mariaj.

Cu doar o zi înainte de a merge la notar pentru a semna actele de divorţ, Marcel Toader nu s-a abţinut din a-i transmite un ultim mesaj celei care încă îi este soţie. După ce a făcut dezvăluiri deloc măgulitoare cu privire la Maria, afaceristul a decis să-i trimită o scrisoare.

"Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul”, a spus Marcel Toader.

Citeste despre:marcel toader divort, maria constantin divort, maria si marcel au divortat, marcel toader la notar


Share On Facebook