Marcel Toader trebuia să ajungă la notar în această dimineaţă pentru a divorţa de soţia lui, Maria Constantin, însă s-a răzgândit. Bărbatul ne-a mărturisit în exclusivitate motivul pentru care nu mai vrea să se separe de artistă. Iniţial, Marcel era decis să se separe de soţia lui la tribunal, însă omul de afaceri se răzgândise, după cum vă spuneam AICI, şi era decis să se prezinte la notar.

Nu mai ajung la notar… m-am decis la 4 dimineaţa! Nu mai vreau să divorţez de ea.“, a declarat în exclusivitate Marcel Toader pentru CANCAN.RO.

Cu doar o zi înainte de a merge la notar pentru a semna actele de divorţ, Marcel Toader nu s-a abţinut din a-i transmite un ultim mesaj celei care încă îi este soţie. După ce a făcut dezvăluiri deloc măgulitoare cu privire la Maria, afaceristul a decis să-i trimită o scrisoare. "Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul”, a spus Marcel Toader.

Prezent la o emisiune TV, alături de Mara Bănică, aceasta a primit o informaţie bombă, potrivit căreia omul de afaceri ar fi fost văzut la o sală în timp ce se ţinea de mână cu Andreea Marin. "La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!»", a spus Mara Bănică. Marcel Toader a reacţionat şi a negat că ar fi fost la o sală împreună cu Andreea Marin şi că s-ar fi ţinut de mână. "Nu am nicio legătură cu Tinder. Am doar două conturi de Facebook, una oficială, alta personală. Altă minciună!", a spus Marcel Toader. (I.D.)

Citeste despre:marcel toader nu vrea sa divorteze, maria constantin divort, maria constantin scandal


Share On Facebook