”Creierul” mineriadelor din România s-a îndrăgostit la 64 de ani! Primele imagini cu Miron Cozma & noua iubită

Publicat: 17/06/2019 | 22:42

Miron Cozma, ”creierul” mineriadelor, pare că s-a îndrăgostit la 64 de ani! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu “Luceafărul huilei” alături de, cel mai probabil, noua lui iubită. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

La 29 de ani de la intervenția brutală a minerilor împotriva protestatarilor din Piața Universității, în 13-15 iunie 1990, Miron Cozma își continuă, liniștit, viața. Fostul lider din Valea Jiului ar avea o nouă parteneră de viață.

(VEZI AICI: MIRON COZMA ȘI-A ANUNȚAT PLANUL SECRET LA UN ȘPRIȚ)

În weekend, mai exact duminică, l-am întâlnit pe Miron Cozma într-o zonă rezidențială din Capitală, la un supermarket. “Luceafărul huilei” și doamna care i-ar fi furat inima au ieșit împreună la cumpărături. Au trecut pe la fiecare raion și au ales strictul necesar. (Cel mai bine platit job din București)

S-a purtat exemplar cu cea care îl însoțea

Nu au zăbovit prea mult în magazin. Au optat pentru carne și pâine, semn că urma un grătar de pomină. De precizat că Miron Cozma a fost super-galant cu, foarte posibil, noua iubită. La plecare, i-a deschis portiera mașinii, un Logan, după care s-au dus unde plănuiseră.

(CITEȘTE ȘI: MIRON COZMA ŞOCHEAZĂ. LA CE TORTURI VA FI SUPUS POLIŢISTUL PEDOFIL ÎN PENITENCIAR)

Nu putem trece cu vederea faptul că fostul lider al minerilor din Valea Jiului s-a prezentat la cumpărături îmbrăcat la patru ace, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, semn clar că este super-atent la imaginea lui, chiar și atunci când iese la cumpărături. De partea cealaltă, companioana sa a optat pentru un tricou personalizat, care făcea reclamă unui complex de locuințe din Capitală.

Cine este Miron Cozma

Miron Cozma s-a născut pe 25 aprilie 1954 în comuna Derna, județul Bihor. A fost un lider sindical din Valea Jiului, de profesie subinginer minier. În 1999 a fost condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru infracțiunile comise în mineriada care a avut loc cu opt ani mai devreme. În Penitenciarul Rahova s-a împrietenit cu Ion Titișor, cunoscut drept Fane Spoitoru, căruia i-a devenit și naș. (NU RATA: Miron Cozma povesteşte ce a păţit la Rahova fostul patron al Rapidului)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...