Crimă misterioasă la Cluj! Și-a omorât soția, apoi a declarat în fața anchetatorilor: ”A primit semnale, pentru a o ucide la o anumită oră!”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 08/11/2018 | 19:59

Crimă învăluită în mister la Cluj, unde un bărbat și-a ucis soția, apoi a declarat că ar fi primit semnale noaptea, prin care i se indica să omoare la o anumită oră. Bărbatul de 49 de ani și-a sunat după crimă o rudă, care a anunțat Poliția, scrie mediafax.ro.

Surse judiciare au declarat, joi, că bărbatul va fi examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei. (CITEȘTE ȘI: ATENTAT TERORIST SOLDAT CU 5 MORȚI! S-A FOLOSIT O MAȘINĂ CAPCANĂ)

”Un bărbat de 51 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor după ce în noaptea de miercuri spre joi și-ar fi ucis soția, în vârstă de 49 de ani, prin ștrangulare, crima având loc într-un sat din comuna Geaca. Din primele informații reiese că, după săvâșirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliția. La audieri, acesta a spus că a primit niște semnale pentru a-și ucide soția la o oră fixă în cursul nopții, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus sursele citate. (CITEȘTE ȘI: CRIMĂ CUMPLITĂ ÎN REPUBLICA MOLDOVA. ŞI-AU OMORÂT PRIETENUL DE PAHAR ŞI ŞI-AU FACUT SELFIE CHIAR LÂNGĂ CADAVRU, CU MÂINILE PLINE DE SÂNGE | FOTO)

Potrivit acestora, anchetatorii urmează să decidă ce măsuri preventive vor fi luate împotriva autorului crimei, care a avut loc în timpul nopții de miercuri spre joi, sau dacă se impune internarea sa într-o clinică de specialitate.

Citește și...