Crimă cumplită în Republica Moldova. Şi-au omorât prietenul de pahar şi şi-au facut selfie chiar lângă cadavru, cu mâinile pline de sânge | FOTO

Publicat: 08/11/2018 | 19:34

O crimă cumplită a avut loc în Republica Moldova, în raionul Hânceşti. Patru tineri, doi de 17 ani, unul de 15 şi celălalt în vârstă de 45 de ani, şi-au omorât în bătaie prietenul de pahar.

Victima şi cei patru prieteni ai săi au băut împreună până când s-au luat la ceartă. Ulterior, bărbatul de 38 de ani a fost bătut şi maltratat. A fost găsit într-o baltă de sânge acasă, iar medicii de pe Ambulanţă nu au putut face nimic. Ei au fost nevoiți să constate decesul.

Ceea ce șochează este faptul că doi dintre ucigaşi şi-au făcut… selfie lângă victima lor, cu mâinile pline de sânge. Surse apropiate anchetei au precizat pentru deschide.md, sub protecţia anonimatului, că oamenii legii au descoperit imagini șoocante în telefoanele adolescenților.

Solicitat telefonic, Remus Moroz, șeful Procuraturii Hâncești, a confirmat că minorii au filmat cu telefoanele momentul când îl snopesc în bătaie pe bărbat, iar imaginile au fost incluse ca probe în dosar. El a mai declarat că mobilul conflictului a fost faptul că defunctul, anterior, ar fi maltratat-o pe mama unuia dintre minorii reținuți, iar acesta s-ar fi răzbunat.

CITEȘTE ȘI: CRIMA DIN BRĂILA SCOATE LA IVEALĂ DETALII ÎNFIORĂTOARE. DE CE ȘI-A UCIS ȘI TRANȘAT SOȚUL POLIȚIST

Crimă cumplită în Republica Moldova. Şi-au omorât prietenul de pahar şi şi-au facut selfie chiar lângă cadavru, cu mâinile pline de sânge (SURSA FOTO – Deschide.MD)
Citește și...