Criminaliștii au terminat cercetările în curtea lui Gheorghe Dincă

Autor: A.N.
Publicat: 23/08/2019 | 16:39
Criminaliștii au terminat cercetările în curtea lui Gheorghe Dincă

Criminaliștii au terminat cercetările în curtea lui Gheorghe Dincă. Acestea vor fi reluate începând de luni. 

Astăzi a fost o nouă zi de săpături la curtea lui Dincă, ar fi și ultima, potrivit unor surse. Anchetatorii vor reveni la locuința inculpatului luni pentru a vedea ce e în acea groapă betonată și dacă zidurile ascund ceva. Vor să dărmâne câteva ziduri din locuință. Gheorghe Dincă a fost și el prezent astăzi la cercetări.

Medicul Adrian Popa a asigurat permanenţa în noaptea de 25 spre 26 iulie 2019, atunci când polițiștii care o căutau pe Alexandra nu au reușit să o descopere pe adolescentă înainte ca aceasta să fie ucisă de criminalul Gheorghe Dincă. Mediul Popa este revoltat și lansează acuzații dure către Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Ambulanța, spune medicul Adrian Popa, ar fi putut interveni de urgență, iar medicii ar fi avut voie să intre, imediat, în locuința lui Gheorghe Dincă, numai că operatoarea STS de la 112 nu a specificat că era vorba de un… viol, ci doar de o sechestrare de persoane, caz în care nu este nevoie de intervenția Serviciului de Ambulanță, informează adevarul.ro.

„Pe diagnosticul ăsta (n.red. – sechestrare de persoană), n-avea treabă Ambulanţa. Ei au fost deştepţi aici. STS-ul n-are nicio pregătire medicală şi ei visează să angajeze strict operatori. Atenţie, noi avem asistente în dispecerat. Ei visează să scoată profesioniştii, să bage operatori pur şi simplu. Au aplicaţia, le dă mură-n gură. Păi, spune la viol pe cine să soliciţi, dar dacă ea a pus , a mers pe aplicaţie, n-a mers pe pregătire medicală. Aplicaţia pe sechestrare de persoane ii dă doar legătura la poliţie. Are un soft în calculator. Dacă scria şi viol, îi dădea soft-ul Poliţie+Ambulanţă.  Dar nu sunt pregătite medical“, a mai susţinut medicul Adrian Popa.

Citește și...