Cristi Borcea, diagnosticat cu o boală delicată. Afaceristul se tratează la o clinică din Budapesta

Publicat: 13/11/2019 | 14:47

Cristi Borcea a părăsit România pentru Ungaria, la doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare. Afaceristul se confruntă cu o boală delicată și a apelat la ajutorul medicilor din Budapesta. Aflat în capitala Ungariei, soțul Valentinei Pelinel a făcut declarații despre tratamentul la care este supus dar și despre revenirea lui în lumea fotbalului.

Citește și: Valentina Pelinel, anunț emoționant prin intermediul unei poze de album cu gemenele

Cristi Borcea, tratat într-o clinică din Budapesta

În vârstă de 49 de ani, Cristi Borcea a fost diagnosticat cu o boală delicată, dar nu a menționat despre ce este vorba exact. El a subliniat singurul amănunt care îl interesează în procesul de vindecare și, având în vedere că sărbătorile de iarnă bat la ușă, soțul Valentinei Pelinel a dezvăluit că, deocamdată, nu s-a decis dacă va fi în țară sau tot în Budapesta de Crăciun și de Revelion.

În legătură cu zvonurile privind revenirea lui la FC Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea a readus în discuție condițiile pe care le-a înșirat la finalul anului trecut. “Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta.

Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: «În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!». Îi aparține lui Al Pacino”, a spus Cristi Borcea pentru libertatea.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Citește și...