Valentina Pelinel, anunț emoționant prin intermediul unei poze de album cu gemenele

Publicat: 01/11/2019 | 13:06

Astăzi, 1 noiembrie, este o zi importantă în viața familiei Valentina Pelinel – Cristi Borcea! Soția afaceristului a împărtășit totul prin intermediul unei poze de album cu gemenele lor, care a fost însoțită de un anunț emoționant. Cei doi soți mai au un fiu împreună: Milan Cristian are trei ani.

Citește și: Valentina Pelinel, prima fotografie în care apare alături de cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, anunț emoționant prin intermediul unei poze de album cu gemenele

În vârstă de 38 de ani, Valentina Pelinel este o femeie împlinită: are un soț iubitor… un tată dedicat pentru cei trei copii pe care îi au împreună, iar pe plan profesional, totul merge așa cum și-a dorit. Astăzi, ea și Cristian Borcea își aniversează micuțele prințese… împlinesc opt luni de când au apărut în viețile lor, iar momentul a fost sărbătorit de frumoasa mămică și în mediul online. Soția afaceristului a făcut publică o poză de album cu gemenele, care apar îmbrăcate în rochii superbe albe, iar pe cap au câte o bentiță. Imaginea a fost însoțită de următorul mesaj emoționant: “8 luni cu Indira Maria ❤😍 Rania Maria 🙏”.

Citește și: Cum a reuşit Valentina Pelinel să slăbească după ce a născut 3 copii: „Am ţinut dietă, am mâncat…”

“La multe lunițe înainte, îngerași frumoși, cu sănătate și bucurie lângă cei dragi ♥️💫📿💋⚘”, “Cele mai frumoase prințese!”, “Să fie sănătoase și să crească mari și frumoase ca mami! aA mulți ani!!!♥️”, “Miracolul vieții voastre! Ce le-aș mai drăgăli puțin! Sănătate și binecuvântare! ❤️😇”, “Superbe❤❤!La multe lunițe cu sănătate și multă fericire!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de astăzi a vedetei.

Citește și: TOP 10 – Bărbații din showbiz-ul românesc cu cei mai mulți copii. Pe ce loc a urcat astăzi Cristi Borcea, după ce Valentina Pelinel a născut gemene

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

Citește și: Valentina Pelinel are o soră secretă! Lavinia este frumoasă şi are gemene

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile.  Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Citește și...