Cristina Spătar se mărită? Artista a primit inelul chiar de ziua ei de naștere

Publicat: 04/07/2019 | 18:54

De apropae trei ani, Cristina Spătar trăiește o poveste de dragoste cu fostul ginere al lui Vadim Tudor. Iar acum, o singură întrebare stă pe buzele tuturor: se mărită, oare, artista? Nu de alta, dar Cristina Spătar a primit inelul chiar de ziua ei de naștere.

Viața de regină a Cristinei Spătar s-a transformat, de câțiva ani. Cântăreața a părăsit palatul în care a locuit alături de fostul soț și s-a mutat cu cei doi copii într-un apartament modest, la ușa căruia mai bate din când în când și iubitul cu 22 de ani mai tânăr, pe care nu-l mai ține atât de ascuns. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA SPĂTAR S-A MUTAT CU CHIRIE, ÎNTR-UN BLOC DIN CAPITALĂ: ”AȘA E CÂND TE DĂ BĂRBATUL AFARĂ!”)

Cristina Spătar începe să-și asume public relația pe care o are, de câțiva ani, cu antrenorul de fitness mai tânăr cu 22 de ani, fostul iubit al mezinei lui Corneliu Vadim Tudor. Aceasta susține că i-a cunoscut și copiii și că se înțeleg foarte bine. Și… se pare că tânărul i-a dat cântăreței inelul mult așteptat.

„Nu cred că e de logodnă. Am zis „Da, mulţumesc frumos”. L-am primit de ziua mea. Spun că nu e de logodnă ca să mai primesc unul şi mai mare”, a mărturisit Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Inelul pe care l-a primit Cristina Spătar de la iubitul ei

Cristina Spătar și-a făcut credit pentru casă

Regina R&B-ului, așa cum a fost supranumită, a declarat recent că și-a făcut credit pe 10 ani ca să își ia o casă, în care va locui cu toată familia – mulți au înțeles că inclusiv iubitul mai tânăr cu 22 de ani va sta împreună cu ea și copiii săi. În prezent, Cristina Spătar locuiește cu chirie într-un apartament modest din București.

“E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț. Ne facem casă. Să avem unde să facem grătar și curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua”, a afirmat, recent, Cristina Spătar.

 

Citește și...