Cruduța ar fi ieșit „pe plus” după bătaie: “A meritat! Din banii ăștia…”

Autor: C. C.
Publicat: 14/02/2020 | 23:53

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte uluitoare din episodul violent care a uluit showbiz-ul românesc. După ce și-ar fi ”executat” iubitul de o sumă colosală, Daniela Crudu s-a confesat apropiaților. (VEZI ȘI: AVEM SINGURELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ A 9-A OPERAȚIE SUFERITĂ!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul halucinante legate de scandalul în care a fost implicată fosta asistentă TV din Antenă.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după ce și-a revenit din șoc, Daniela Crudu s-a confesat apropiaților. Fosta asistentă a lui Capatos pare că nu ar avea regrete după tot acest scandal. Cruduța le-ar fi mărturisit prietenelor ei că ”manevra” prin care s-a ales cu aproximativ 70.000 de euro a fost o ”super-afacere”.

”Nu-i mare problemă că mi-am «furat-o». Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe «dreapta». Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, s-ar fi confesat Cruduța unor prietene.

Mai mult decât atât, o sursă din anturajul fostei asistente TV a susținut, sub protecția anonimatului, că vedeta ar fi extrem de fericită, cu toate că – după bătaia încasată – se resimte serios. (NU RATA: BUNESELE DE PE INSTA. ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR!)

”În timp ce o țară întreagă a fost șocată de evenimentul violent în care ea a fost implicată. Daniela pare să fie extrem de fericită acasă. Se pare că situația nu-i chiar așa de tragică, pe cât e prezentată. Ea se laudă că a ieșit pe plus după tot acest episod violent și e chiar bucuroasă de faptul că s-a ales cu o sumă frumușică”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul Cruduței.

Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubit pentru o sumă colosală

Manevră de 70.000 de euro!

Conflictul dintre Daniela Crudu și iubitul croat, Seco Dubravko, a debutat după ce afaceristul ar fi făcut o descoperire șocantă. Mai exact, iubitul Cruduței s-ar fi trezit, peste noapte, cu un mare minus în cont. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Cruduța ar fi „pescuit” din ”economiile” iubitului ei aproximativ 70.000 de euro.

Bărbatul ar fi tunat și fulgerat în momentul în care a aflat că iubita l-a ”executat” în mare stil. Fără să stea pe gânduri, Seco Dubravko i-ar fi aplicat atunci o serioasă corecție fizică celebrei brunete. Așa s-ar face că, pe lângă suma frumușică, Cruduța s-ar fi ales, din păcate pentru ea, și cu o ”avarie” serioasă. (NU RATA: AMĂNUNTE DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE RELAȚIA TOXICĂ DINTRE CRUDUȚA & AGRESORUL EI! CINE I-A ”CUPLAT” DE FAPT?! ESTE O VEDETĂ TV…)

Fosta asistentă TV, „manevră” de 70.000 de euro?!

Relație toxică

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Mădălina Pamfile. Croatul, care e cunoscut în viața de noapte drept un”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia.  Și cum cele două se înțeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine.

După toate aparențele, Mădălina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croația, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”. Mai mult decât atât, iubitul Mădălinei Pamfile este cel care a sărit în ajutorul croatului imediat după incident. Potrivit surselor noastre, cei doi bărbați sunt extrem de apropiați, iar în momentul în care Seco Dubravko a decis să-și caute o nouă locuință, iubitul Mădălinei l-a îndrumat către o renumită agenție imobiliară din nordul Capitalei. (VEZI AICI: CE MESAJ ARE BIANCA PENTRU CRUDUȚA: ”SUNT ALĂTURI DE TINE! TE IUBESC ȘI…”)

Seco Dubravko, iubitul agresor al Danielei Crudu

Afaceristul croat, Bentley de un sfert de milion € & un ceas ”dubios”

Așa cum, recent, v-am relatat pe larg, Seco Dubravko a făcut senzație ori de câte ori a apărut în trafic. Afaceristul croat conduce un veritabil bolid de lux. Nu de puține ori, iubitul Cruduței a fost reperat la volanul unui Bentley Bentayaga, înmatriculat în Emiratele Arabe Unite. Valoarea ”OZN-ului” cu care se deplasează croatul nu-i de loc de neglijat, mașina fiind evaluată la 250.000 de euro.

Nici atunci când vine vorba de haine sau accesorii scumpe, Seco Dubravko nu lasă ștacheta jos. Și totuși… Iubitul violent al Cruduței poartă la mână un ceas Richard Mille care ridică semne de întrebare. Și asta pentru că modelul original al bijuteriei costă enorm. Conform catalogului Richard Mille, un astfel de accesoriu are un preț cuprins între 150.000 și 200.000 de euro. Așa că nu este exclus ca ceasul pe care-l poartă Seco Dubravko să fie o replică. Iar prețul ei este, evident, mult mai accesibil, aproximativ 700 de dolari. (VEZI ȘI: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL ECHIPEI LUI GIGI BECALI ȘI-A PUS SILICOANE XXL! PRIMELE IMAGINI CU NOILE ”DOTĂRI”)

Daniela Crudu, lovită cu bestialitate

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență, în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul a lovit-o cu bestialitate, în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV.

A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar, la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei. (NU RATA: AM AFLAT ADEVĂRATA SUMĂ PENTRU CARE DANIELA CRUDU A FOST AGRESATĂ DE IUBIT. REALITATEA E… CRUDĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...