Cu ce ”piesă” a plecat ”Regele asfaltului” de la LOFT Mamaia, după ce a fost executat de bancă, iar firma e în insolvenţă. A plătit 150.000 de euro pentru ea!

Publicat: 18/08/2017 | 00:00

Poate unul din cei mai cunoscuţi patroni cu firme de construcţii din ţară, nimeni altul decât braşoveanul Marcel Butuza, a semnat şi el ”condica” weekendul trecut, la Loft. ”Regele asfaltului” a atras atenţia la dublu privitorilor care îi invidiau situaţia…financiară, prima dată cu soţia extrem de frumoasă care îi stătea alături, iar în al doilea rând cu bijuteria de maşină din parcare, care valorează nu mai puţin de 150.000 de euro plus TVA!

A fost cu adevărat un weekend de distracţie pentru ”Regele asfaltului” din Braşov, Marcel Butuza, care şi-a luat jumătatea şi una din bijuteriile din garaj cu scopul de a face senzaţie la Mamaia. Butuza şi soţia lui, Raluca, au petrecut până spre dimineaţă în Loft, dansând şi răcorindu-se cu câteva pahare, iar apoi s-au retras către parcare, unde îi aştepta bolidul omului de afaceri. Dar ce bolid, un Mercedes AMG GT, ultimul model, care valorează în jur de 150.000 de euro, fără TVA!. Butuza nici măcar nu a apucat să o înmatriculeze în România şi a primit ”tratament special” în parcare, zona în care se afla bijuteria lui fiind încercuită cu bandă alb-roşie în genul celor folosite de Poliţia Română pentru izolarea locurilor publice unde se petrec evenimente! (VEZI AICI: Imagini în premieră. Edy Power a trecut la ”nivelul următor”. Cum a apărut la mare Edi Chioru a lu’ Ticuţă)

Cea mai nouă achiziţie a lui Butuza, bijuteria pe patru roţi desigur, nu trădează problemele financiare cu care se confruntă de ceva timp afaceristul din Braşov. A încercat să scape de datorii, prin 2013, băgându-şi singur firma în insolvenţă, dar nu a scăpat de creditori. Alte societăţi i-au cerut ulterior falimentul şi a ajuns chiar şi executat silit de două bănci, pentru datorii de peste 400.000 de euro. A avut şi ceva probleme cu DNA-ul, firmele sale fiind vizate de descinderile procurorilor în februarie 2016, în ancheta privind atribuirea unor lucrări publice de reabilitare a străzilor şi trotuarelor din Braşov.

Marcel Butuza a petrecut până dimineaţă în club
Marcel Butuza a petrecut până dimineaţă în club

Asta nu l-a împiedicat totuşi să-şi satisfacă apetitul pentru maşini luxoase, ştiut fiind că este un mare consumator de aşa ceva. Trecutul său ca pilot profesionist de curse, pe două sau patru roţi, este reprezentativ. Marcel Butuza este cunoscut pentru pasiunea sa enduro-cross, Butuza participând cu echipa sa, Vectra Racing Team Zărneşti, la mai multe ediţii ale Raliului Dakar, în anii 2007, 2009, 2011. „Marcel Butuza este un pilot de motociclete de peste 30 de ani. El a învăţat să meargă cu motocicleta la vârsta de 14 ani. Acum el îşi vede visul realizat, acela de a avea propriul său club de motociclism, numit Vectra”, se arată pe site-ul Vectra Racing. Butuza a concurat în diferite ramuri ale sportului cu motor şi a obţinut mai multe titluri. În ultimii ani, el şi-a îndreptat atenţia spre raliuri cross-country. “Marcel a devenit primul campion român la enduro, iar după câteva sezoane de munca grea şi de formare a decis să participe la competiţiile internaţionale. (…) Raliul Dakar a devenit principala ţintă a carierei de 30 ani în sportul cu motor pentru unul dintre cei mai renumiţi piloţi de motocicletă din România”, se mai arată pe site-ul clubului său. Pe lângă pasiunea pentru sportul pe două roţi, Marcel Butuza participă şi la întreceri auto de circuit. Deţine o colecţie de maşini de lux, care cuprinde, potrivit presei locale, un Mercedes, si un Lamborghini Murcielago Excalibur Roadster. În trecut el şi-a achiziţionat şi un Ferrari 458 Challenge pentru a participa la competiţii. Un astfel de model are un preţ de circa 230.000 de euro şi atinge o viteză maximă de 325 kilometri la oră. (CITEŞTE ŞI: După show-ul din LOFT, juniorul Murfatlar şi-a încordat muşchii din nou. ”Prinţişorul vinului” şi-a făcut fenta în Floreasca! Imagini exclusive…)

Citește și...