Imagini în premieră. Edy Power a trecut la ”nivelul următor”. Cum a apărut la mare Edi Chioru a lu’ Ticuţă

Publicat: 26/07/2017 | 00:00

Ca orice milionar care se respectă, Eduard Ivan, cunoscut în lumea mondenă sub numele Edi Chioru a lu’ Ticuţă sau Edy Power, şi-a angajat şofer. Este pentru prima oară când afaceristul nu mai apare la volan. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEŞTE ŞI: Scene desprinse din filmele cu gangsteri în cel mai bogat şi mai bine păzit cartier din România. Edi Chioru al lui Ticuţă & Joshua Castellano au blocat strada lui Iohannis cu maşinile de jumătate de milion de EURO!)

Edy Power are o colecţie impresionantă de maşini, care valorează aproape un milion de euro şi de care este foarte mândru. Nu ratează nicio ocazie să se fotografieze în ele şi să facă filmuleţe în timp ce le conduce. „Bijuteriile” lui sunt un Rolls Royce Wraith în valoare de 350.000 de euro, un Lamborghini Murcielago de 300.000 de euro, un Mercedes AMG G 63 de 150.000 de euro şi un Mercedes S Class tot de 150.000 de euro. (VEZI AICI: Ce ultimă aroganţă a făcut Edi Chioru a lu’ Ticuţă. S-a filmat în Rolls-ul de 350 de mii € cu…)

Cu ultima s-a prezentat, în weekend, pe litoralul românesc. Edi Chioru a lu’ Ticuţă de la Brăila s-a distrat la LOFT, un select club din Mamaia. A sosit în parcarea localului cu superbul Mercedes S Class şi a atras privirile tuturor. Ce a surprins, însă, pe toată lumea a fost faptul că maşina nu era condusă de Edi Power, aşa cum ne-a obişnuit în trecut, ci de un şofer. O premieră! Semn clar că Edi a trecut la ”nivelul următor” şi a înţeles că un milionar care se respectă trebuie să aibă alături o persoană care să-i conducă maşinile.

Şi nici nu este costisitor pentru el să suporte salariul unui şofer. În plus, are şi avantaje. Nu mai riscă amenzi de circulaţie în nume propriu şi, foarte important, poate bea, fără nicio grijă, alcool în cluburi. Aşa cum se poate observa din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Edi Chioru a lu’ Ticuţă a stat ca un adevărat boss pe scaunul din dreapta şi a dat indicaţii proaspătului angajat cu privire la traseu şi la locul unde să parcheze superbul automobil.  

Edi Chioru a lu’ Ticuţă locuieşte la Londra şi, de fiecare dată când vine în ţară, uimeşte pe toată lumea cu luxul în care se lăfăie. Este bun prieten cu Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, dar şi cu Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, care a ars a doua oară în luna ianuarie a acestui an. Deşi deţine maşini în valoare de un milion de euro, Edy Power locuieşte într-un apartament obişnuit, nicidecum într-o casă impunătoare. (CITEŞTE ŞI: Imagini cum nu vezi decât o dată în viaţă… Asta e ultima aroganţă pentru Oli Jr. şi Edi Chioru a lu’ Ticuţă: au făcut grătar lângă Rolls-urile de juma’ de milion de euro!)

Citește și...