Cu sânii goi și rebeli pe scenă! Așa a fost surprinsă Antonia în timpul unui concert! Fanii au înnebunit

Autor: L.N.
Publicat: 26/02/2020 | 10:04

Antonia și-a lăsat fanii cu gura căscată, în timpul unui concert. Bruneta și-a etalat cu mândrie noul bust, accesorizat corespunzător cu cele două piercing-uri introduse în…ochișorii sânilor. Iar pe deasupra, pentru a crea o nebunie și mai mare în minte tuturor bărbaților care o priveau, vedeta a purtat un tricou alb extrem de transparent.

Tânără mămică a trei copii, Antonia reușește de fiecare dată să întoarcă privirile celor din jur, atât prin atitudine, cât si prin aspectul fizic de invidiat. În urmă cu câteva zile, în timpul unui show pe care îl susținea, vedeta s-a dezbrăcat de orice inhibiție și a arătat aproape tot! Tricoul transparent, susținut vizibil de un corset extrem de strâns,  îi evidenția și mai mult bustul lăsat să zburde liber și, totodată, a imortalizat în privirile tuturor sânii noi și perfecți ai săi. Căci, în urmă cu câteva săptămâni, vedeta a avut parte de o intervenție estetică pentru mărirea implanturilor mamare.

Mai mult, faptul că Antonia nu ține cont de gura lumii, o dovedesc chiar fotografiile cu pricina, postate de vedetă pe contul său de socializare (imaginile pot fi văzute în galeria foto a acestui articol)

Antonia, sătula de ”hateri”

Imediat după ce a făcut anunţul că s-a operat, Antonia le-a spus clar fanilor şi celor care o apreciează, să nu o streseze cu mesajele sau să o tragă la răspundere pentru ceea ce a ales. Se consideră destul de matură cu privire la deciziile luate asupra propriei vieţi.

„Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia.

Citește și...