Acasă » Exclusiv » Cum a fost prins “Împăratul interlopilor”. Avem filmul complet al filajului și mărturiile celor implicați. “Ne-a predat un fel de borcan de pastile pentru sport”

Cum a fost prins “Împăratul interlopilor”. Avem filmul complet al filajului și mărturiile celor implicați. “Ne-a predat un fel de borcan de pastile pentru sport”

De: Mircea Tudose 15/11/2020 | 00:10

Uțu Rohozneanu, supranumit „Împăratul interlopilor” din România, a fost arestat recent pentru trafic de droguri. La scurt timp după el, a căzut și „Unchiul”, un albanez extrem de periculos, care îi furniza „marfa”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, filmul complet al filajului care a dus la reținerea în flagrant a „Împăratului interlopilor”.

În documentele consultate de CANCAN.RO sunt descrise, în amănunt, toate mișcările suspecților.

„În data de 14.10.2020, cei doi discută, Bernard (Bernard Nikaj, căruia i se spune „Unchiul”, n.r.) precizând că viitorul cumpărător vine din Arad, fiind vorba de 2.500 de comprimate. Astfel, la data de 14.10.2020, era deja conturat faptul că, la inițiativa lui Bernard, * i-a prezentat unui cumpărător din Arad modelele de comprimate oferite spre vânzare, urmând ca acesta să vină în câteva zile pentru a le ridica. (…)

Astfel, în data de 18.10.2020, în jurul orelor 18.30, în parcarea hotelului Grandis Apulum au fost observate mai multe autoturisme – un autoturism Range Rover cu numărul de înmatriculare *, în care se aflau numiții V.C.F. și S.M. , un autoturism Mercedes Benz S Coupe cu numărul de înmatriculare * de la volanul căruia a coborât numitul Claudiu Uțu Rohozneanu, zis Împăratul, domiciliat în Arad și un autoturism Range Rover Velar, de culoare gri închis, înmatriculat în Germania cu numărul *.”, este unul dintre pasajele importante de la dosar.

„Urmărit în permanență de echipa operativă și oprit în trafic”

Traseul urmat de „Împăratul interlopilor” este descris extrem de precis de anchetatori. (VEZI AICI: PRINS ÎN FLAGRANT DE DIICOT. UNUL DIN CEI MAI TEMUȚI INTERLOPI DIN ROMÂNIA A AJUNS DUPĂ GRATII)

Uțu Rohozneanu a fost filat la milimetru

„Numitul R.U.C. a urcat în calitate de pasager în autoturismul Range Rover Velar, de culoare gri închis, înmatriculat în Germania cu numărul *, autoturism în care se aflau mai multe persoane necunoscute. Ulterior, autoturismul Range Rover Velar s-a pus în mișcare către comuna Davidești, fiind urmat îndeaproape de autoturismul Range Rover cu numărul de înmatriculare *.

Cele două autoturisme au oprit în localitatea Davidești, de unde s-au îndreptat ulterior către Mioveni în jurul orei 19.10. În aceeași parcare de la hotelul *, autoturismul Range Rover Velar a oprit, iar autoturismul Range Rover cu numărul de înmatriculare ** și-a continuat drumul spre București. Acesta a fost urmărit în permanență de echipa operativă și oprit în trafic în jurul orelor 20,30 pe drumul comunal către localitatea Joița, autoturismul părăsind A1 prin nodul rutier A1 cu drumul comunal 149″, se mai arată în documentele consultate de CANCAN.RO.

„Un borcan de plastic de culoare neagră”

Anchetatorii au explicat și cum au fost găsite pastilele de Ecstasy asupra „Împăratului interlopilor”.

„Pe bancheta din spate a autoturismului a fost identificat un borcan de plastic de culoare neagră care conținea 5 pachete de dimensiuni diferite de culoare maro. În interiorul acestora au fost identificate 2.479 comprimate, din care următoarele au fost analizate – 284 comprimate de culoare mov stanțate DOMINO, 512 comprimate de culoare gri ștanțate Escobar, 78 comprimate de culoare gri ștanțate Domino, 606 comprimate de culoare mov ștanțate Domino, 104 comprimate de culoare roz ștanțate Domino, un comprimat de culoare albastră stanțat Plata, constatându-se că toate conțin MDMA, conform concluziilor preliminare nr. *, emise de Laboratorul Central de Analiză și Profil al Drogurilor București”, susțin anchetatorii.

„Unchiul”, turnat de prietenii „Împăratului interlopilor”

În dosarul dealerului lui Rohozneanu, supranumit „Unchiul”, au fost audiați și cei doi ocupanți ai autoturismului Range Rover, în prezent arestați preventiv.

„Am preluat drogurile de la o persoană indicată de Uțu Rohozneanu, străin cred. Deși vorbea limba română, nu o vorbea bine. Uțu m-a chemat la Pitești în acest sens, unde se afla și el, însă mi-a spus că persoana de la care trebuie să preiau drogurile mă va aștepta în centrul orașului, în dreptul unui Petrom, într-un Range Rover de culoare gri închis.

Uțu mi-a transmis sa iau drogurile și să le duc în fața hotelului Marriot, unde trebuia să le predau unei persoane care trebuia să mă plătească pentru acest transport cu suma de 2.000 euro”, a spus unul dintre amicii „Împăratului” la DIICOT.

„Trebuia să transportăm drogurile înapoi în București”

Și celălalt amic al periculosului interlop a fost vorbăreț.

„…a arătat că — sâmbătă, 17.10.2020, m-am întâlnit împreună cu …, cu Uțu Rohozneanu, în fața hotelului Marriott din București, unde acesta ne-a chemat să vorbim.

Ajunși acolo, acesta ne-a spus să mergem a doua zi lângă Pitești, de unde urma să luam niște pastile, adică Ecstasy. Trebuia să transportăm drogurile înapoi în București, unde urma să ne întâlnim cu cineva care ne plătea cu suma de 2.000 de euro

A doua zi, ne-am întâlnit undeva pe lângă Pitești, pe lângă Mioveni cred, cu Uțu. Am văzut că cineva l-a luat cu mașina și au plecat. După aproximativ 20 minute, acesta s-a întors și ne-a predat un fel de borcan de pastile pentru sport, în care se aflau drogurile, apoi am plecat spre București”, s-a „spovedit” cel de-al doilea amic al șefului interlopilor din România. (NU RATA: AMENINȚĂRI, BĂTĂI ȘI DROGURI. CE PĂȚEAU FETELE CARE AJUNGEAU PE MÂNĂ REȚELEI DIN CARE FACE PARTE ALEX BODI)

„Împăratul interlopilor” a vorbit și el

Uțu Rohozneanu nu a recunoscut, inițial, învinuirea. El a precizat că un prieten l-a invitat în Pitești la restaurantul Apulum, unde, împreună cu o femeie cu care se afla în București, l­-a întâlnit pe acesta, alături de soția lui și de încă o doamnă.

„Când am ajuns la restaurant, prietenul meu Beni, nu știu cum îl cheamă, dar cunosc că este de origine albaneză, m-a condus cu autoturismul său la el acasă, să îmi arate unde locuiește, la o distanță de aproximativ 7 kilometri”, le-ar fi spus Rohozneanu anchetatorilor. Ulterior, audiat în calitate de inculpat, a recunoscut săvârșirea infracțiunilor de care a fost acuzat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Mari amenzi pentru proprietarii de apartamente. Cine nu face asta va plăti scump
Mari amenzi pentru proprietarii de apartamente. Cine nu face asta va plăti scump
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...