Acasă » Exclusiv » „Împăratul interlopilor” din România are și un „Unchi”. Ce au descoperit anchetatorii după ce i-au interceptat pe traficanții de droguri

„Împăratul interlopilor” din România are și un „Unchi”. Ce au descoperit anchetatorii după ce i-au interceptat pe traficanții de droguri

De: Mircea Tudose 05/11/2020 | 23:51

Temutul interlop Uțu Rohozneanu, supranumit „Împăratul”, era arestat pe 19 octombrie pentru trafic de droguri de mare risc. O săptămână mai târziu, era prins și furnizorul său, un cetățean albanez deosebit de periculos, cunoscut în lumea interlopă drept „Unchiul”. CANCAN.RO a obținut detalii exclusive din dosarul instrumentat de DIICOT.

Vestit pentru cazierul bogat în materie de trafic de droguri, „Împăratul” se pregătea să vândă droguri de mare risc în Capitală atunci când a fost reținut, alături de alte două persoane.

Uțu Rohozeanu, cunoscut drept
Uțu Rohozeanu, cunoscut drept „Împăratul” printre interlopi

În urma unui flagrant, au fost găsite aproximativ  2.500 de pastile de Ecstasy în mașina „Împăratului”, al cărui nume este legat și de un dosar de trafic de droguri în Spania. La scurt timp după ce a fost reținut Rohozneanu, a „căzut” și dealerul său. CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate cine este cetățeanul albanez luat pe sus de DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc.

Cum a fost prins periculosul albanez

Potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba despre Bernard Nikaj, căruia i se spune „Unchiul”, cercetat și el în dosarul interlopului Uțu Rohozneanu.

În 25 octombrie, procurorii de la crimă organizată din Pitești i-au luat pe sus pe albanez și pe un român, pentru că au comercializat droguri de mare risc, provenite de pe teritoriul Olandei și Marii Britanii. (VEZI ȘI: CELEBRUL DEALER DE DROGURI AL VEDETELOR RECIDIVEAZĂ. ”PABLO ESCOBAR” AL ROMÂNIEI S-A FILMAT CU UN PISTOL ŞI O MACETĂ)

Pentru asta, ofițerii au scotocit locațiile în care stăteau cei doi și au ridicat trei laptopuri, 19 telefoane mobile, sumele de 12.000 de euro, 5.650 de lire sterline și 40.700 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe, precum și două autoturisme.

După reținere, procurorii s-au dus la judecător doar cu „Unchiul”, pentru care au cerut arestarea preventivă timp de 30 de zile. Anterior începerii dosarului, Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției Române a documentat cazul și a produs probele necesare formulării acuzațiilor.

Pe fir cu „Unchiul”

„Unchiul” ar fi fost filat, interceptat, monitorizat 24/7, în baza unor mandate legale emise de un judecător, iar probele obținute îl arată ca o persoană temătoare. Mai precis, acesta amenința des cu moartea pe cei cu care făcea „afaceri”, de teamă ca vreunul dintre intermediari să nu îl dea pe mâna autorităților.

Datorie de un milion de euro

„Bernard Nikaj  intenționează să coordoneze noul transport de droguri ce constă în substanțe de natură sintetică, respectiv comprimate MDMA, cunoscute sub numele de «Ecstasy», în cantitate de 30.000 de comprimate. Transportul va fi efectuat pe ruta Stuttgart, Germania – România, fiind pregătit în Germania de către un cetățean turc care îi datorează lui Bernard Nikaj suma de 1.000.000 de euro, rezultată din tranzacții anterioare de droguri pe care aceștia le-au efectuat”, se arată în actele dosarului, intrate în posesia noastră. (NU RATA: TEMUTUL INTERLOP ”UNCHIUL” ȘI-A FĂCUT POFTELE CU O BLONDĂ + O BRUNETĂ)

Transportul de comprimate urma să fie efectuat de un român, șofer la o firmă de transport de marfă din Timișoara, urmând ca drogurile să fie disimulate în interiorul autocamionului pe care acesta urma să îl conducă.

„În continuare, s-a comunicat faptul că Bernard Nikaj  intenționează să vândă pe teritoriul României cantitatea de comprimate ce urmează să ajungă prin transportul menționat, și ulterior îi va da ** cantitatea de 3 kilograme de cocaină, care va veni cu un alt transport pe ruta Olanda-România, urmând ca banii rezultați din această cantitate să îi ofere * lui Bernard Nikaj  după ce drogurile vor fi valorificate de către *, conform înțelegerii dintre aceștia”, se mai arată în dosar.

Amenințările cu moartea

„Relația dintre numitul Bernard Nikaj și * reiese din procesele verbale redate în continuare, fiind una tensionată pe alocuri, numitul Bernard Nikaj  având momente în care se teme să nu fie deconspirat, motiv pentru care recurge la amenințări.

Cu toate acestea, numitul Bernard Nikaj , numit în continuare B. (persoanele cu care intră în contact adresându-i-se cu apelativul «Unchiul») are numeroase discuții cu numitul *, prin care îi cere acestuia să facă rost de un autoturism în vederea realizării transportului de droguri, pune la punct mai multe planuri cu privire la intrarea în țară a diverselor cantități de droguri și ulterior la comercializarea acestora, avertizându-l permanent pe * să fie atent, să nu vorbească pe telefon, presărând conversațiile cu amenințări cu moartea în cazul în care va fi trădat”, scriu anchetatorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Alertă maximă la Palatul Buckingham. Ce se întâmplă cu Regele Charles
Alertă maximă la Palatul Buckingham. Ce se întâmplă cu Regele Charles
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...