Cum a impresionat-o chinezul șmecheraș pe Bianca Drăgușanu: convoi de șampanie Moet + un ”camion” de trandafiri albi

Publicat: 01/10/2018 | 22:57

Un excentric milionar chinez a început să-i dea târcoale Biancăi Drăgușanu, de când a auzit că este singură. (Super oferta de angajare) Weekendul trecut, omul de afaceri a tratat-o regește pe senzuala blondină, într-un renumit club de pe malul lacului Herăstrău. Chiar dacă e new-entry în showbiz, chinezul știe „jocul”: a comandat un convoi de șampanie Moet și un ”camion” de trandafiri albi pentru a o impresiona pe fosta prezentatoare de la Kanal D. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini senzaționale. (CITEȘTE ȘI: GIOVANNI BECALI, DANS ȘMECHERESC LA MEGA-EVENIMENTUL DIN BUDAPESTA!)

Milionarul chinez în compania căruia a fost surprinsă Bianca Drăgușanu, în urmă cu câteva zile, a făcut un adevărat festival în NUBA, cel mai exclusivist club de pe malul lacului Herăstrău. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  a fost martorul unor momente de-a dreptul memorabile.(NU RATA, AICI: ADI MINUNE NU SE LEAPĂDĂ DE FEBLEȚEA SA)

Din câte se pare, omul de afaceri nu se uită la bani atunci când vrea să atragă atenția celei mai cunoscute blonde din showbiz-ul românesc.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) După ce a rezervat una dintre cele mai bune mese de la NUBA, acolo unde a petrecut alături de fosta prezentatoare de la Kanal D și de câțiva prieteni, afaceristul i-a pregătit blondinei o mega-surpriză.

La un moment dat, când distracția era în toi, angajații clubului au adus la masă mai multe șampanii Moet, cu nelipsitele artificii, dar și un imens buchet de trandafiri albi, care au fost comandați special pentru senzuala blondină. (Cât câștigi dacă faci videochat?)  La scurt timp după ce buchetul a ajuns la masa vedetei, acesta a rugat o prietenă să-i facă câteva poze pentru a împărtăși bucuria și cu amicii din mediul virtual. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU S-A SĂRUTAT CU MIHAI BENDEAC)

Chinezul a comandat șampanie și trandafiri albi pentru Bianca

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din București. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, Bianca și Victor au divorţat. (CITEȘTE ȘI: SE ÎMPACĂ BIANCA DRĂGUȘANU CU VICTOR SLAV? ”TE IUBESC!”)

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.(NU RATA, AICI: RAISA ÎSI VINDE VIRGINITATEA PENTRU 1.1 MIL. €, DAR…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...