Acasă » Exclusiv » Cum a omorât-o pe stewardesă în camera de hotel. Spovedania ucigașului Marian Clintă, după ce a fost eliberat din pușcărie

Cum a omorât-o pe stewardesă în camera de hotel. Spovedania ucigașului Marian Clintă, după ce a fost eliberat din pușcărie

De: Cristian Blanuta 23/02/2024 | 23:40

Ceea ce CANCAN.RO va insera în rândurile de mai jos este cutremurător! E spovedania lui Marian Clită, nimeni altul decât ucigașul Verei Vildmyren, o stewardesă de 42 de ani căreia i-a luat zilele pe 1 martie 2010. De ”profesie” hoț, cu o activitate infracțională incredibilă pe teritoriul României, dar și peste hotare, Clită ajungea, alături de un prieten, pe tărâm danez. Apoi, se retrăgea, pentru câteva zile, în Suedia, la Malmo. Iar în prima zi de primăvară comitea abominabila crimă. Avem declarațiile ”măcelarului”, în exclusivitate!

Marian Clintă este cunoscut în mediul infracțional. Povestea vieții lui este prinsă aproape egal între anii de pușcărie, 34 la număr, și cei ai libertății. Omul fură cu stil, a început să se perfecționeze de la vârsta de 14 ani, când a dat prima spargere, chiar în blocul în care locuia. Ulterior și-a luat ”licența”, cu cel mai mare tun, 53.000 de mărci. Dar a ajuns să înfăptuiască și cea mai odioasă crimă. Cea mai odioasă pentru că mai avea o victimă la activ, pe Gheorghe Ursu, pe care l-a ucis în pușcărie (Vezi AICI detaliile).

Marian Clită a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru crima din Danemarca (Foto: CANCAN.RO)

”Trebuia să recuperez 100.000 de dolari, din care 30.000 erau ai mei!”

Marian Clintă a făcut dezvăluiri care-ți fac sângele să înghețe. Povestea crimei din Danemarca, pentru care a fost condamnat la 14 ani de închisoare, pas cu pas.

”Am plecat în Danemarca, împreună cu prietenul meu Petre. El avea treabă în Suedia și am mers și eu cu el. Ne-am cazat la hotel Savoy și am stat acolo pe acolo. Pe 1 martie, am revenit în Danemarca. Aveam cu mine rucsacul în care erau disimulate 180 de ml de heroină pură. În niște eprubete, în niște portocale de Palermo. Aveam întâlnire cu un tip. M-am dus în hotel am stat acolo, degajat, am băut cam 150 de ml de Finlandia. Am văzut o grămadă de chinezi trecând spre bar. L-am întrebat pe barman la ce oră deschide cazinoul. Era la șapte. Eu trebuia să dau un telefon la camera 20. Trebuia să recuperez 100.000 de dolari, din care 30.000 erau ai mei. Nu a venit tipul. Și atunci m-am dus la cazinou. Mi-am lăsat jacheta, m-am uitat pe la chinezi…”, povestește, calm, Clită.

A ajuns în cazinou. ”Am jucat puțin, am câștigat ceva neimportant. Și la opt fără cinci am sunat. Am spus că vin. Am găsit două chinezoaice și am urcat cu ele, că trebuia card la lift. Am urcat la etajul al 18-lea. Eu trebuia să ajung la 20. Eram și curios ce s-a mai făcut și pe scara de serviciu, că mai fusesem pe acolo. Improvizaseră ăia niște plase de Buzău, așa, dar aveai loc să treci. Am sărit și m-am dus. Ușa, întredeschisă. Am împins-o, am salutat. Se auzea muzică pe televizor, pe partea stângă. Lumina difuză, pentru că era ușa de la baie deschisă. Nu vedeam patul, pentru că era unghiul mort. Am pătruns, am spus bună seara. Mi-a spus să stau jos. Am crezut că e o chinezoaică, nu o vedeam. Stăteam pe fotoliu și am văzut o uniformă”, rememorează Marian Clită.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI FABULOASE DE LA ÎNMORMÂNTARE! CUM ESTE PLÂNS EMI PIAN DE SUTE DE INTERLOPI! DRUMUL PÂNĂ LA GROAPĂ VIDEO)

”I-am dat cu un cater direct în gât! I-am tăiat și lanțul”

I-a apărut în față femeia pe care, peste doar câteva minute, avea s-o masacreze. ”O gagică minionă, așa, m-a întrebat dacă beau ceva. I-am spus că da, firește. Dau să mă ridic, ea nu m-a lăsat, mi-a spus să rămân în fotoliu. Se dă pe lângă mine și se arată în toată splendoarea. Avea niște bikini pe ea… M-a întrebat ce beau și i-am spus vodcă. Mi-a adus. Ea lucra pe un computer și am lăsat-o. Mi-am aprins o țigară, am fumat jumate și i-am spus că nu am timp. Mi-a spus să aștept și m-a întrebat dacă nu mai vreau o sticluță de vodcă. I-am spus că e ok. Mai beau o sticluță de aia și mi-am pierdut răbdarea. Mi-am zis, atunci, că nu e în regulă ceva”, continuă dezvăluirea ucigașul.

Atunci a coborât iadul pe pământ. Urmau momentele de groază. Și crima. ”Măi, nene, spontan, după ce o întreb vehement unde-s banii mei, începe să țipe. Strigă la mine că vreau s-o … I-am spus că se liniștească, pentru că nu am nicio intenție să fac așa ceva. Ea, nimic. Țipa ca din gură de șarpe. M-am ridicat și, atunci, mi-a dat cu lampadarul în cap. I-am dat un pumn. S-a dus, așa, pe lângă calorifer și a venit din nou. A sărit pe mine, așa, ca maimuța. Aveam în pantaloni un cater mai sofisticat și i-am dat direct în gât. Țin minte că i-am tăiat și lanțul de la gât”, sunt scenele terifiante expuse de Marian Clită..

Nu se terminase, însă, calvarul femeii. ”Tot eram numai sânge. Nu i-am atins carotida. Voiam să ies din cameră, nu am putun. Sânge pe jos… Am scos bastonul telescopic, unul micuț de trei țevi, dar se termina cu o bucșă de forma yalei. Am dat cu ăla. Am dat peste 40 de lovituri. Am dat pentru că nu cădea, mi-a mușcat degetul, m-a zgâriat pe față…

În momentul în care eram deasupra ei și o strângeam de gât i-am zis: asta e pentru Saddam Hussein. Nu știu de ce am zis ca o omor pentru Saddam Hussein! Pus în fața faptului împlinit, am aruncat pătura de pe pat peste ea, să nu o mai văd. Atunci, când m-am ridicat, am văzut pe pat telefonul. L-am luat. L-am băgat în rucsac.

M-am dus la baie, m-am spălat, mi-am dat cămașa jos, am rămas în tricou… Am șters cât am putut sacoul și am plecat. Singurele obiecte care au părăsit camera au fost telefonul și cardul, domnule, cheia, că n-aveam cu ce să cobor”, a spus Clintă.

(NU RATA: CRIMĂ ÎN LUMEA INTERLOPĂ! ȘI-A UCIS GINERELE ÎN ZIUA ÎN CARE SE PREGĂTEA SĂ FUMEZE PIPA PĂCII CU EL)

Marian Clită trăiește, acum, într-un azil de stat din București (Foto: CANCAN.RO)

 

Traseul uluitor după crimă și predarea în Suedia

Apoi, a plecat din cameră. Și-a urmat, calm, traseul. ”Am stat la lift, am fumat o țigară. N-am coborât la parter, ci la restaurant, la ultimele două etaje, dar aveai conexiune jos, erau niște scări, așa, și veneai în jojă, spre cazinou. M-am dus, că era lumină mai mare, ca să mă studiez, în toaletă. Aveam o durere de deget, mi-am pus un prosop mai scurt, l-am legat pe mână, cât de cât mascat cu gheozdănelul, se umpluse de sânge. M-am dus la cazinou. Am comandat o bere. I-am dat 10 coroane ăleia de la garderobă, ca să-mi recuperez jacheta. Am coborât liniștit, relaxat, mai fumasem o țigară. Am luat un taxi și am cerut să mă ducă la gară. I-am dat 100 de coroane. M-a întrebat dacă vreau un joint: normal!

I-am zis să oprească. Am văzut un alt hotel, cu niște loje, cu bănci. Trebuia să arunc cămașa. Am plătit, mi-a dat numărul lui de telefon, pentru că am zis că o să mai am nevoie. Cămașa și vesta, pătate de sânge, le-am aruncat într-o pubelă.

Am văzut un bar acolo, am intrat, am băut mult, n-am simțit nimic. Cred că am băut o sticlă de vodcă. Am luat metroul și am ajuns în Suedia. Am ajuns la hotel, am intrat, nu m-a văzut de la recepție, am dat drumul la baie, tot, tot ce a fost pe mine în niște pungi, am pus niște sticle de apă să înghețe și, dimineața, le-am aruncat pe toate sub gheață, unde era canalul”, a încheiat Marian povestea crimei care a cutremurat lumea.

După trei zile de încercări de a scăpa s-a predat. În Suedia. Și-a dat seama că nu are cum să scape din cauza ADN-ului. A fost condamnat, în Danemarca, la 14 ani de închisoare. A făcut acolo peste trei ani, apoi a fost trimis în România, unde și-a ispășit restul de pedeapsă. A ieșit de după gratii în urmă cu doi ani, iar acum își duce viața, fără un ban în buzunar, la un azil de stat din București. Are 74 de ani, iar ținta lui este să plece în Germania, să ”profeseze” aceeași meserie pe care a făcut-o toată viața, să fure!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Prințul Harry mai încearcă o dată. Cum s-a autoinvitat în Marea Britanie
Prințul Harry mai încearcă o dată. Cum s-a autoinvitat în Marea Britanie
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află „EPICENTRUL” Apocalipsei
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Gabriela Cristea, „uitată” de Tavi Clonda. Bărbatul a pus ochii pe o altă femeie în aeroport: „A agățat o gagică”
Gabriela Cristea, „uitată” de Tavi Clonda. Bărbatul a pus ochii pe o altă femeie în...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...